Necdet Sağlam
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 23
220t ulen be çok sevmiştim o kasayı ama fanları düşük diye 275r aldım ve k68 en sevdiğim klavye idi yıkamak ayrı bir dünya ama durduk yere yukarıdaki 2 ve f2 tuşları birden gitti para iadesi yapıldı k70 aldım sonra.işte burada...
Fersah fersah kullanılır böyle ortamda böyle pcişte burada...
Bişey göremedik ki sadece masaüstü ikonları vardıahahgsgaha
Karışık zaman boyutundan ss atmış diyorsun yani vayyyyy
Birini bana fırlat ordan. Linux mint kullanıcam çok zorlamam laptopu.
Esasında ben de 220T alacaktım ama nedense 275R aldım. Ama şaka maka çok memnunum kasadan.220t ulen be çok sevmiştim o kasayı ama fanları düşük diye 275r aldım ve k68 en sevdiğim klavye idi yıkamak ayrı bir dünya ama durduk yere yukarıdaki 2 ve f2 tuşları birden gitti para iadesi yapıldı k70 aldım sonra.
Sistemi göremedik kiBenim çalışma alanım pek beğenilmedi sanırım.![]()
Aaa isim karıştırmışım benim ki tam tersi 220t var şuan bende. ?Esasında ben de 220T alacaktım ama nedense 275R aldım. Ama şaka maka çok memnunum kasadan.
220T de son derece beğendim kasalardan biri zaten... Genel olarak Corsair kasaları seviyorum amaAaa isim karıştırmışım benim ki tam tersi 220t var şuan bende. ?![]()
Seasonic iyi ya corsairin PSU'ları fazla pahalı.220T de son derece beğendim kasalardan biri zaten... Genel olarak Corsair kasaları seviyorum ama
içinde seasonic bir psu var o ayrı.
Seasonic iyi ya corsairin PSU'ları fazla pahalı.
Bende fsp Hydro G kaptım bir indirimden çok memnunum.valla seasonic'İ amazonda dehşet ucuz fiyata bulunca almıştım. bundan 1 ay evvel filan
Hocam siz şu fakirler evlilik konusunu açan kişi miydiniz??? 1 ini mehir verirseniz olur bence o iş??Maşallah
? Versede eksiklik hissetmez bence.Hocam siz şu fakirler evlilik konusunu açan kişi miydiniz??? 1 ini mehir verirseniz olur bence o iş??Maşallah)
siz olayı çözmüşsünüz hayata direkt 5-0 başlamışsınız
Bugün gündüz vakti bir fotoğraf çekerim
Bu gerçek mi ?
Hayır.Bu gerçek mi ?
Kızım sana söyliyom gelinim sen anla.Ben foto çekiom da telefon 11 pro maks olunca dosya büyük deyip yüklemio site![]()
Hocam, kızlar 1'ini değil 3'ünü mehir olarak isteyip üstüne bir de iPhone 12 Pro Max alacaksın bana derler... ?Hocam siz şu fakirler evlilik konusunu açan kişi miydiniz??? 1 ini mehir verirseniz olur bence o iş??Maşallah)
Hocam monitör çok parlak değil mi? Nasıl bakıyorsunuz ?
Hocam monitör çok parlak değil mi? Nasıl bakıyorsunuz ?
Basmaya korkuyorum bu kadar şey sadece bir foto linki mı?