- Reaksiyon puanı
- 6,466
Hiç öyle düşünmedim durduk yere düşecek yerde değil ama deprem falan olursa GG olabilir.Hocam monitörün konumu beni çok fena gerdi. Bakarken içim irkildi. Düşecek diye korkmuyor musunArkası da boş.
Hiç öyle düşünmedim durduk yere düşecek yerde değil ama deprem falan olursa GG olabilir.
G710 ve g402 mükemmel ekipmanlar.
Sizin laptop da ateş ediyor sizden de bekleriz bir çalışma veya oyun ortamı.Arkasını böyle tahmin etmemiştim. Kabloların aşağı gittiğini sanıyordum. Böyleyse sıkıntı olmazSistem çok güzel gözüküyor bu arada ?
Kırmızıya seven tek ben değilmişim mükemmel yer.Ekli dosyayı görüntüle 125310Ekli dosyayı görüntüle 125312
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu da benden![]()
Sizin mouse benim bilgisayardan pahalı Apple magic 2mi o? ?
Tabii olm.Sizin mouse benim bilgisayardan pahalı Apple magic 2mi o? ?
Kırmızıya seven tek ben değilmişim mükemmel yer.
Böyle monitöre 1-2 saat çalışmıştım.
Ben alıştım. :dBöyle monitöre 1-2 saat çalışmıştım.
Sonuç Gözler Kıpkırmızı ? ve kaşınıyordu acayip
Bunu normal karşılıyorum benim yengem kirlenmesin diye bulaşık makinesi kullanmıyor.Bende de ortam böyle. Evet klavyenin bilek desteği yıpranmasın diye bez sardım
Ekli dosyayı görüntüle 125320
Abow odaya bak aşık oldum.Bende de ortam böyle. Evet klavyenin bilek desteği yıpranmasın diye bez sardım
Araba alıp koltuğundan Poşeti sökmeyenler aklıma geldi ? ? ?Bende de ortam böyle. Evet klavyenin bilek desteği yıpranmasın diye bez sardım
Şimdide "Bu odaya nasıl açılabilirim ?"diye konu açılırsa şaşırmayın.Abow odaya bak aşık oldum.
Bunu bende yapmak istiyorum ama para yok en kötü tamemen satıp xbox'a geçeçem birde kasanın ahşap olması. ?Bensiz olmaz bu konu ama Pc'ni tamire aldığımdan kasa kapağı açık.
Yoksa kapağını severim. Açıp kapamak ta zülüm zaten. ?
Çok azda olsa Televizyona bağlayıp oyun oynarım ama istediğim Film izlemek ayrı olay. Damarıma düştümü Şimdi bile bağlayıp film izlerim.
Ekli dosyayı görüntüle 125317
HahahaAraba alıp koltuğundan Poşeti sökmeyenler aklıma geldi ? ? ?
Ortam güzel. Işıklar duvara bakıyo. Masa üstü resim göz alıcı
İnternet'ten almışsın bunu.
Adam magic 2 kullanıyor sence internetden almış olabilir mi. ?İnternet'ten almışsın bunu.
Ü
Ş
E
N
M
E
M
İ
Ş
S
İ
N
www.reddit.com engelledi diye bi sayfa çıktı xd.
www.reddit.com engelledi diye bi sayfa çıktı xd.