Laufeyson
Rektör
App Store'dan telefonu yormayan eğlenceli bir oyun önerir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsun ama çok güzelse ücretli de olabilir. Eskiden Critical Ops oynuyorduk o tarz bir oyun da olabilir. PUBG Mobile indireceğim.
Kafa topu 2, Unkilled,Nova legacy.App Store'dan telefonu yormayan eğlenceli bir oyun önerir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsun ama çok güzelse ücretli de olabilir. Eskiden Critical Ops oynuyorduk o tarz bir oyun da olabilir. PUBG Mobile indireceğim.
Bunlara bakacağım.Kafa topu 2, Unkilled,Nova legacy.
COD Mobile'ı unutmuşum.A13 Bionic biraz zor yorulur. Hatta yorulmaz.![]()
İOS'te var mı bilmiyorum ama Pes 2021, Call of Duty, Fallout Shelter (laptop'takini nedense pek sevmedim telefonda oynuyorum) daha önceden oynayıp sevdiğim oyunlar.
Bakayım ona da.Murderius Pursiuts Varsa Mutlaka denemelisin hem eğlenip hem güleceksin
Ona da bakayım.Zula Mobile?
Modern Combat 5Ona da bakayım.
Telefonun hafızası dolar bile
Neyse herkese teşekkürler.
Teşekkürler.Modern Combat 5
Unkilled'ı denedim. Zevkli bir oyun. Teşekkürler.Kafa topu 2, Unkilled,Nova legacy.
O zaman Shadowgun Legends ve Dead Trigger 2 onları daha cok sevecksinUnkilled'ı denedim. Zevkli bir oyun. Teşekkürler.![]()
App Store'dan telefonu yormayan eğlenceli bir oyun önerir misiniz? Mümkünse ücretsiz olsun ama çok güzelse ücretli de olabilir. Eskiden Critical Ops oynuyorduk o tarz bir oyun da olabilir. PUBG Mobile indireceğim.
Katılıyorum.Shadowgun legends mükemmel bir oyun.O zaman Shadowgun Legends ve Dead Trigger 2 onları daha cok sevecksin
Madfinger Gamesin bütün oyunları güzel Mobile kaliteli oyun yapan nadir şirketlerden Oynamadıysan Dead Trigger 2 de deneKatılıyorum.Shadowgun legends mükemmel bir oyun.
O zaman Shadowgun Legends ve Dead Trigger 2 onları daha cok sevecksin
Katılıyorum.Shadowgun legends mükemmel bir oyun.
Madfinger Gamesin bütün oyunları güzel Mobile kaliteli oyun yapan nadir şirketlerden Oynamadıysan Dead Trigger 2 de dene
Modern Combat serisini deneyebilirsin. Zevkli oyun fakat en iyisi Modern Combat 5.
Açık dünya istersen Gangster New Orleans olabilir.
Bu dediğiniz oyunları boş vaktimde bir deneyeceğim, teşekkürlerSahdowgun legends i yazmışlarsa yine Madfinder in war games i de güzeldir.
Dead trigger 2 yide oynadım.Oyunu biliyorum.Dead trigger 2 de beğendiğim oyunlardan biri.Madfinger Gamesin bütün oyunları güzel Mobile kaliteli oyun yapan nadir şirketlerden Oynamadıysan Dead Trigger 2 de dene
Bunu oynadım biraz apex legendse benzettimSahdowgun legends i yazmışlarsa yine Madfinder in war games i de güzeldir.