• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

“A Disk Read Error Occurred”

Onur Cengiz

Öğrenci
Merhaba arkadaslar windowsun kendi sitesinden iso dosyasini indirdim ve rufus ile usbyi format icin uygun hale getirdim asusun bios ayalrina giriyorum uste alip f10 yapiyorum yeniden baslatirken

a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart hatası aliyorum yardim edebilecek birisi varmi ?

Merhaba arkadaslar windowsun kendi sitesinden iso dosyasini indirdim ve rufus ile usbyi format icin uygun hale getirdim asusun bios ayalrina giriyorum uste alip f10 yapiyorum yeniden baslatirken

a disk read error occurred press ctrl+alt+del to restart hatası aliyorum yardim edebilecek birisi varmi ?

EFI Shell

PC'nizin özellikleri nedir?

U31SD Bios i3-2330M intel core 6 gb ram suan da windows 10 pro yuklu laptop mbr dosya sistemi ntfs tam olarak neyi soruyosun​

Mesaj otomatik birleştirildi:

laptop kullanıyorum başka diski nasıl kullanabılırım pcden fazla anlamıyorum da
UEFI olarak Windows kurun.

EFI Shell'in dediği gibi UEFI olarak Windows 10 ISO'sunu USB'nize yazdırın ve BIOS'dan UEFI Boot Support Sekmesini Enabled yapın.