Evrim islama aykırımıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
Ne demek oluyor bu? Doğma büyüme arapça bilen daha mı şanslı anlama konusunda?
anlatmak istediğim sen türkçeyi nasıl direk öğrenmediysen çeşitli yollarla arapça öğrenip okuyabilirsin kuranı kerimi veya türkçeye çevrilmiş halleri var onları alabilirsin (ama arapçada eş sesli kelimeler fazla olduğu için yanlış anlaşılabilir cümlenin anlamından bulursun gerçi :) )

Scarmigli1 ded

Asistan
Reaksiyon puanı
463
Benim bir müzisyenin yaptığı müziği veya bir yazarın yazdığı kitabı eleştirmem için illa müzisyen veya yazar mı olmam gerekiyor?

Evren var ise bütün dinlerin yalan olduğu kanıtlanacak. Burada kimse ortalığı karıştırmıyor, yalnızca tartışıyor.
eğer bir şeyi eleştiriyorsan o şeyden daha üstün olman lazım mesela gidip kötü çocuk kitaplarının yazarı stephen king, dante, dostoyevski gibi kitapları eleştirebilir mi ?

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Doğru, herkes müslüman olsa kim cehenneme gidecek değil mi?

Umarım cehennem vardır çünkü yanmak, yok olmaktan daha iyi.
Katılıyorum. Yok olmaktansa yanmayı tercih ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

anlatmak istediğim sen türkçeyi nasıl direk öğrenmediysen çeşitli yollarla arapça öğrenip okuyabilirsin kuranı kerimi veya türkçeye çevrilmiş halleri var onları alabilirsin (ama arapçada eş sesli kelimeler fazla olduğu için yanlış anlaşılabilir cümlenin anlamından bulursun gerçi :) )
Yine de bu Arapçayı doğma büyüme bilenlerin avantajını değiştirmiyor.

scutoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
eğer bir şeyi eleştiriyorsan o şeyden daha üstün olman lazım mesela gidip kötü çocuk kitaplarının yazarı stephen king, dante, dostoyevski gibi kitapları eleştirebilir mi ?
Eğer yazarların üslubu beni yeterince tatmin etmediyse elbette ki eleştirebilirim.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Şarkı yapmıyorum diye şarkıyı eleştiremez miyim? Film çekmiyorum diye filmi eleştiremez miyim?

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Benim bir müzisyenin yaptığı müziği veya bir yazarın yazdığı kitabı eleştirmem için illa müzisyen veya yazar mı olmam gerekiyor?

Evren var ise bütün dinlerin yalan olduğu kanıtlanacak. Burada kimse ortalığı karıştırmıyor, yalnızca tartışıyor.

Orada bestede ki SOL notası olmamış oraya DO gelmeliydi tarzı ithamlarda bulunuyorsan tabii ki Müzisyen olman gerekir. Veya bir kitap yazarını eleştirmek için azda olsa edebiyat bilmen kelimelere hükmedebilmen lazım...

KONUDA AMAÇ YOK. AMAÇ OLSA TARTIŞILSIZ ORTA YOL BULUNSUN. Sonunda geleceği yer ben Ateisttim Deistim sizde Ateist olun Deist olun dinler saçma Münlümanlar yobaz gerici salak gibi algılara gelecek muhabbet. Adım gibi biliyorum...

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
Şu an biri var adını söylemek istemiyorum. Konuştukça batıyor battıkça konuşuyor...

scutoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
Orada orada ki SOL notası olmamış oraya DO gelmeliydi tarzı ithamlarda bulunuyorsan tabii ki Müzisyen olman gerekir. Veya bir kitap yazarını eleştirmek için azda olsa edebiyat bilmen kelimelere hükmedebilmen lazım...

KONUDA AMAÇ YOK. AMAÇ OLSA TARTIŞILSIZ ORTA YOL BULUNSUN. Sonunda geleceği yer ben Ateisttim Deistim sizde Ateist olun Deist olun dinler saçma Münlümanlar yobaz gerici salak gibi algılara gelecek muhabbet. Adım gibi biliyorum...
Asla ve asla insanlara, benim doğru bulmadığım inançlara sahip diye hakaret etmem. Kim ne istiyorsa onu olsun. O da beni ilgilendirmiyor. Yalnızca müslümanların sunduğu argümanlar hakkında tartışıp, kendi argümanlarımızı sunuyoruz.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Orada bestede ki SOL notası olmamış oraya DO gelmeliydi tarzı ithamlarda bulunuyorsan tabii ki Müzisyen olman gerekir. Veya bir kitap yazarını eleştirmek için azda olsa edebiyat bilmen kelimelere hükmedebilmen lazım...

Saçma sapan şeyler yazan oldu, geri veya yobaz demedim. Bazı arkadaşlar bizi lanetledi, maymundan gelmeyi hakaret olarak kullandı :D

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Asla ve asla insanlara, benim doğru bulmadığım inançlara sahip diye hakaret etmem. Kim ne istiyorsa onu olsun. O da beni ilgilendirmiyor. Yalnızca müslümanların sunduğu argümanlar hakkında tartışıp, kendi argümanlarımızı sunuyoruz.

Bir alt mesajında cevabını aldın mı :) Adam alanen Müslüman karşıtlığı yaptığını ve sempati beslemediğini ve ortalığı karıştırmaya çalıştığını itiraf ediyor... ( Bunu yazan birinin 13-15 yaş aralığında olduğunu düşünüyorum zaten söylenenlerin pek kıymeti yok. ) Ateistinde Deistinde Namuslusu ve saygılısı lazım ülkeye...

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bunu demeyecektim arkadaşı aşağılamak gibi olmasın diye ama söyleyeceğim artık. Cinlerin gözüktüğü videoların olduğunu iddia etti. Ağzımı açmadım.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Bir alt mesajında cevabını aldın mı :) Adam alanen Müslüman karşıtlığı yaptığını ve sempati beslemediğini ve ortalığı karıştırmaya çalıştığını itiraf ediyor... ( Bunu yazan birinin 13-15 yaş aralığında olduğunu düşünüyorum zaten söylenenlerin pek kıymeti yok. ) Ateistinde Deistinde Namuslusu ve saygılısı lazım ülkeye...
Ne saygısızlık yapmışım lütfen söyle. Bizi lanetleyen arkadaşlar çok mu saygılı?

scutoid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
63
Hristisyanlığa sempati beslememesi, müslüman karşıtlığı yaptığını ve ortalığı karıştırdığı anlamına mı geliyor? Bu arada burada yapılan şey karşıtlık değil, tartışmadır.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Ben karşıtlık yapmıyorum fakat bazı arkadaşlar aşırı derece karşıtlık yapıyor. Kimseye hakaret etmiyorum, lanetlemiyorum, aşağılamamaya çalışıyorum

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539
Dağılın len, hadi işinize gücünüze gidin, hiç mi başka işiniz yok on saattir boş boş tartışıyorsunuz. İki tarafda birbirinin fikrini değiştiremiyor, sanki çok büyük ilerleme kaydetmiş gibi devam ediyorsunuz.

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
karşıtlık yapan arkadaşlarda bizi lanetlemekten öteye gidemiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dağılın len, hadi işinize gücünüze gidin, hiç mi başka işiniz yok on saattir boş boş tartışıyorsunuz. İki tarafda birbirinin fikrini değiştiremiyor, sanki çok büyük ilerleme kaydetmiş gibi devam ediyorsunuz.
İşim yok, gücüm yok :D

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,064
Hristisyanlığa sempati beslememesi, müslüman karşıtlığı yaptığını ve ortalığı karıştırdığı anlamına mı geliyor? Bu arada burada yapılan şey karşıtlık değil, tartışmadır.

Konu yok ki ortada tartışlasın.. Evrim İslama aykırımıdır diyor cevap EVET te yazsalar HAYIR'da yazsalar sonuç İSLAM çok kötü bir din hayat Ateistlikte Deistlikte ben okudum anladım Deist olduma gelecek konu anlamıyor mu millet sanki...
Bu konuya bu şekilde yazan birinin kaç yaşında olduğunu ve ne hedeflediğini anlayamacak mı bu kadar kurt forum üyesi burada. Sende gelmişin tartışıyoz sadece diyon birde :)

wpa_supplicant

Profesör
Reaksiyon puanı
6,539

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,519
Asıl karşıtlık yapan sizsiniz. Ben tartışmak istiyorum, siz beni lanetleyeni görmeyip benim dediklerime sarıyorsunuz. Güya objektif gözüküyorsunuz :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...