İnstagram Bildirimleri Gelmiyor

BlackWings

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 3 senedir Iphone 7 kullanıyordum 1 ay önce Iphone 11'e geçiş yaptım Iphone 11'i telefondan telofona aktarma yaptım ve instagramdan hiçbir bildirim gelmemeye başladı sildim kaç kere geri yükledim.Ama hiçbir şekilde düzelme olmadı konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Merhaba 3 senedir Iphone 7 kullanıyordum 1 ay önce Iphone 11'e geçiş yaptım Iphone 11'i telefondan telofona aktarma yaptım ve instagramdan hiçbir bildirim gelmemeye başladı sildim kaç kere geri yükledim.Ama hiçbir şekilde düzelme olmadı konuyla ilgili yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.
İnstagram için bildirimler açık mı?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bildirim ayarlarında bildirimler aktif mi? Aktif değilse aktif et.Arka planda uygulama yenileme kısmında Instagram açık olsun.Bu ayarları yap bunları yapmana rağmen hala sorun devam ederse yedek alıp İtunesdan Dfu mod ile cihazı sıfırla derim.İyi forumlar.

Nurdisina

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
554
Bunlar dışında düşük internet hızından dolayı gelmiyor da olabilir ,yaşamıştım.

BlackWings

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildirim ayarlarında bildirimler aktif mi? Aktif değilse aktif et.Arka planda uygulama yenileme kısmında Instagram açık olsun.Bu ayarları yap bunları yapmana rağmen hala sorun devam ederse yedek alıp İtunesdan Dfu mod ile cihazı sıfırla derim.İyi forumlar.
Bildirim ayarlarımın hepsi açık uygulamanın telefonun ama yinede gelmiyor.Dfu mod ile cihazı sıfırlama nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

NickChicken

Profesör
Reaksiyon puanı
2,590
Bildirim ayarlarımın hepsi açık uygulamanın telefonun ama yinede gelmiyor.Dfu mod ile cihazı sıfırlama nasıl yapacağım yardımcı olursanız sevinirim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Önce cihazı kapat.Cihaz kapalı iken Güç tuşu ve ses kısma tuşlarına aynı anda basılı tutarak cihazın açılmasını bekle.Apple logosu göründüğünde elini güç tuşundan çek ve ses kısmaya basmaya devam et.Ekranda iTunes logosu göründüğünde Dfu moduna cihaz girmiş oluyor.Sıfırlama olayını Bilgisayarında iTunes varsa ya ordan yapacaksın yada ayarlardan sıfırlayacaksın.

bilexsamet

Profesör
Reaksiyon puanı
2,415
Güvenli internet profili kullanıyorsanız ondan da olabilir.
Android'de, Türk Telekom Güvenli İnternet Profili de bildirimleri engelliyordu. WhatsApp vs. tüm bildirimleri engelliyordu. Uygulamaya girdikten sonra bildirimler geliyordu.