mehmet solak
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 17
Dün 127 gb boş alan varken bugün 124 gb. Daha öncede olmuştu bu şekildi 120 den 125 oluyor ertesi gün 125 ten 122 falan hem artıp hem azalıyor sebebi nedir ?
Al kardeşim@Creative başlıklara düzenleme gelcek mi?Uyarılar artacak mı?Bİr Beşiktaşlı moderatöre karşı çıktım diye 10 gün civarı ban yedim,başlık ssd yazılıp bırakılmış ve son zamanlarda bu başlık türü arttı.
vay senmisin beşiktaşlı moderatöre karşı gelen@Creative başlıklara düzenleme gelcek mi?Uyarılar artacak mı?Bİr Beşiktaşlı moderatöre karşı çıktım diye 10 gün civarı ban yedim,başlık ssd yazılıp bırakılmış ve son zamanlarda bu başlık türü arttı.
Başlık üzerinden belirteceğiniz üzere raporlamanız bizim açımızdan daha iyi olacaktır. Teşekkürler.@Creative başlıklara düzenleme gelcek mi?Uyarılar artacak mı?Bİr Beşiktaşlı moderatöre karşı çıktım diye 10 gün civarı ban yedim,başlık ssd yazılıp bırakılmış ve son zamanlarda bu başlık türü arttı.
Rica ederim.Başlık üzerinden belirteceğiniz üzere raporlamanız bizim açımızdan daha iyi olacaktır. Teşekkürler.
WDSSd markası
Tamamdır teşekkürlerDism++ ile temizleme yapmayı deneyin.
Birşey daha sorabilir miyim? Bununla ilgili konu açmıştım fakat kimse cevaplamadı. Yardımcı olurmusunuz? Benim bir tane gamepadim var fakat Pc ye takınca pc algılıyor ama cod warzone görmüyor nedeni nedir?Dism++ ile temizleme yapmayı deneyin.
Cod Warzone desteklemiyor olabilirTamamdır teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birşey daha sorabilir miyim? Bununla ilgili konu açmıştım fakat kimse cevaplamadı. Yardımcı olurmusunuz? Benim bir tane gamepadim var fakat Pc ye takınca pc algılıyor ama cod warzone görmüyor nedeni nedir?
Platoon p2596 olması lazımCod Warzone desteklemiyor olabilir
Hocam cod warzone konsol desteklemiyordur.Destekliyorsa görmesi lazımPlatoon p2596 olması lazım