İç ekran patladı

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
2 saat önce galaxy s5 telefonum aşırı kasıyor ve yeniden başlıyor diye (kendiliğinden) sinirlerime hakim olamayıp yere vurdum ve iç ekran gitti. Şimdi sizlere sormak istediğim şey bu telefonun hafızası nerede ben içindeki dosyaları nasıl bilgisayara aktarırım ? Bir uygulama bulmuşyum veri aktarımı için de batarya çıktığı için telefon kilitli kaldı ondan dolayı o işe yaramaz diye telefonu parçalayıp hafıza parçasını almak istiyorum var mı bir çaresi ? ( 1 2 hafta önce pc almak için konu açmıştım boşa gitti tel almak zorundayım :'))

MustiRG07

Profesör
Reaksiyon puanı
1,798
Kardeşim telefon açılıyormu ekranın gelmesi önemli değil açılıyormu

umit4421

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,114
Çözümü bir tane ekran alıp verilerini öyle kurtarcaksın ya da telefoncuya verceksin bütün dosyaları kurtarcak.

_mirror_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
2 saat önce galaxy s5 telefonum aşırı kasıyor ve yeniden başlıyor diye (kendiliğinden) sinirlerime hakim olamayıp yere vurdum ve iç ekran gitti. Şimdi sizlere sormak istediğim şey bu telefonun hafızası nerede ben içindeki dosyaları nasıl bilgisayara aktarırım ? Bir uygulama bulmuşyum veri aktarımı için de batarya çıktığı için telefon kilitli kaldı ondan dolayı o işe yaramaz diye telefonu parçalayıp hafıza parçasını almak istiyorum var mı bir çaresi ? ( 1 2 hafta önce pc almak için konu açmıştım boşa gitti tel almak zorundayım :'))
Telefoncuya görür o yapar

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Eğer download moduna alıp TWRP yükleyebilirseniz, TWRP açıkken telefonu bilgisayara bağlayıp tüm dosyalarınızı bilgisayara çekebilirsiniz.

Lexa Silverhand

Asistan
Reaksiyon puanı
134
Kardeşim telefon açılıyormu ekranın gelmesi önemli değil açılıyormu
açılıyor hatta ses tuşlarını bir şekilde açınca bildirim de geliyor sadece iç ekran gitti
Mesaj otomatik birleştirildi:

Çözümü bir tane ekran alıp verilerini öyle kurtarcaksın ya da telefoncuya verceksin bütün dosyaları kurtarcak.
anladım hocam tek çare telefoncu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer download moduna alıp TWRP yükleyebilirseniz, TWRP açıkken telefonu bilgisayara bağlayıp tüm dosyalarınızı bilgisayara çekebilirsiniz.
o biraz uğraştırır gibi telefoncuya götürmek daha iyi gibi geldi :D

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Ben olsam uğraşırdım aslında, tecrübe kazanıyorsun sonuçta. Mesela geçen aylarda desteği kesilen Lumia telefonlara uygulama yüklemeyi öğrendim, gereksiz bir bilgi ama tecrübe etmek güzeldir.