M serisini mağazalarda satmıyormuşlar bugün deneyimlenmek için gittim ancak yokmuş. A 31 e baktım gayet hoşuma gitti ancak M serisine bakamadım. İnternetten alacağımdan ne yapsam bilemedim ?Bence m31 kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera olrak
Bütçen ne kadarM serisini mağazalarda satmıyormuşlar bugün deneyimlenmek için gittim ancak yokmuş. A 31 e baktım gayet hoşuma gitti ancak M serisine bakamadım. İnternetten alacağımdan ne yapsam bilemedim ?ancak kamera güzel olsun istiyorum
Bakıyorum YouTube den ancak herkes farklı seyler cekmis. Kurumsal firmalar da bunlarla alakalı pek bişey paylaşmamışİnternette a serisi ve m serisinin beraber çekilmiş fotoları var bide int den bak
2500/3000 arası bişeyler bakıyorum babam için bakıyorum. Samsung istiyor ancak o fiyatlara bunlar varTercihiniz sadece bunlar değilse bütçenizi söyleyin belki daha iyi öneriler yapabiliriz.
Görüntülü çok konuşuyoruz abi Samsung istememizin en çok sebebi de o. Birde bilindik markalar daha iyi. Yeni markalarda kronik döküntüler çok cıkıyorm31 in fiyatına bakılırsa realme 6 öneririm bu fiyata
İlk başta senin telefona karar vermiştim bugün baktım hoşuma gitmedi resimleriBence m serisi daha bendede a21s var foto benim telinki
Samsung'un M51 dışında orta segment cihazları asla fiyatını hak etmiyor.Araştırıyorum işin içinden çıkılmıyor. Yüzüne bakılmayacak telefonları ne fiyatlara satıyorlar ?
O fiyatlarda Realme 6 varken bu saydığın cihazları sırf arkasında Samsung yazıyor diye almak saçmalık olur. Bence babanı Realme 6'ya ikna et.2500/3000 arası bişeyler bakıyorum babam için bakıyorum. Samsung istiyor ancak o fiyatlara bunlar var
Realme'ye ikna edersen Realme 6 yerine yakında satışa çıkacak olan Realme 7 çok daha iyi bir tercih olur.Bilemedim ki genel olarak da reelme 6 diyor herkes de onu da kagıt üzerinde gördüm incelemek nasip olmadı daha
Her geçen gün zam geliyor hazır 11.11 alalım diyorumRealme'ye ikna edersen Realme 6 yerine yakında satışa çıkacak olan Realme 7 çok daha iyi bir tercih olur.
Megapiksel kamera kalitesini belirlemez.M21 ve a51 de 48mp m31de 64 MP kamera var ama 3 telefonda 1080 ekran olduğu için hepsi sana aynı gözükecek
Eski telefonum 8 mp kamerası vardı ekranı 960x540 i simdi ben 108 MP kamera ile foot ceksem bu telefonda 960x540 görücem benim demek istediğim MP si yuksek diye fazla para verilmemeliMegapiksel kamera kalitesini belirlemez.
Ekran çözünürlüğü görüntülenen fotoğrafla alakalı değil. Öyle olsaydı tüm 1080p ekranlı telefonların çektiği fotoğraf iphone 11'den daha iyi olurdu.
Ben mp takılmıyorum sayılar yanıltmaya önemli olan mercekler sensörler. Mesela m31 64 mp s20 12 mi 16 mı ne yanlış hatırlamıyorsam sanki s20 den daha mu iyi çekiyor yanından bile geçemez. Ancak benim aradığım bunlardan hangisi daha iyi ?M21 ve a31 de 48mp m31de 64 MP kamera var ama 3 telefonda 1080 ekran olduğu için hepsi sana aynı gözükecek
Bende onu diyorum önemi yok ama s20 in ekranı 2kBen mp takılmıyorum sayılar yanıltmaya önemli olan mercekler sensörler. Mesela m31 64 mp s20 12 mi 16 mı ne yanlış hatırlamıyorsam sanki s20 den daha mu iyi çekiyor yanından bile geçemez. Ancak benim aradığım bunlardan hangisi daha iyi ?
Ekranla fotoğraf kalitesinin alakası yok ki.Bende onu diyorum önemi yok ama s20 in ekranı 2k