M serisini mağazalarda satmıyormuşlar bugün deneyimlenmek için gittim ancak yokmuş. A 31 e baktım gayet hoşuma gitti ancak M serisine bakamadım. İnternetten alacağımdan ne yapsam bilemedimBence m31 kardeşim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kamera olrak
Bütçen ne kadarM serisini mağazalarda satmıyormuşlar bugün deneyimlenmek için gittim ancak yokmuş. A 31 e baktım gayet hoşuma gitti ancak M serisine bakamadım. İnternetten alacağımdan ne yapsam bilemedimancak kamera güzel olsun istiyorum
Bakıyorum YouTube den ancak herkes farklı seyler cekmis. Kurumsal firmalar da bunlarla alakalı pek bişey paylaşmamışİnternette a serisi ve m serisinin beraber çekilmiş fotoları var bide int den bak
2500/3000 arası bişeyler bakıyorum babam için bakıyorum. Samsung istiyor ancak o fiyatlara bunlar varTercihiniz sadece bunlar değilse bütçenizi söyleyin belki daha iyi öneriler yapabiliriz.
Görüntülü çok konuşuyoruz abi Samsung istememizin en çok sebebi de o. Birde bilindik markalar daha iyi. Yeni markalarda kronik döküntüler çok cıkıyorm31 in fiyatına bakılırsa realme 6 öneririm bu fiyata
İlk başta senin telefona karar vermiştim bugün baktım hoşuma gitmedi resimleriBence m serisi daha bendede a21s var foto benim telinki
Samsung'un M51 dışında orta segment cihazları asla fiyatını hak etmiyor.Araştırıyorum işin içinden çıkılmıyor. Yüzüne bakılmayacak telefonları ne fiyatlara satıyorlar![]()
O fiyatlarda Realme 6 varken bu saydığın cihazları sırf arkasında Samsung yazıyor diye almak saçmalık olur. Bence babanı Realme 6'ya ikna et.2500/3000 arası bişeyler bakıyorum babam için bakıyorum. Samsung istiyor ancak o fiyatlara bunlar var