Önce sıcaklık kontrol edin.Normalde cs go da 120 150 fps alıyorum ama bu aralar 2 haftadır cs go oynarken 30 dakika içinde pc kapanıyor anlamadım shift delete sorayım dedim fanı temizlesem düzelir mi
hava kanalları ve fanları temizle termal macun yenile olmazsa ekran kartına baktır4 tane fan extra var dışarıda bir de içerde var
Msı afterburner kullandım ancak 0 derece olarak görünüyordu quick cpu diye program indirdim onda da işlemci 45 50 derece görünüyordu (oyuna girmediğim zamanlar) ancak doğruluk payını bilmemİşlemci yada ekran kartınızın oyun oynarken ısı değerleri nedir?
İşlemci yada ekran kartınızın fanı düzgün çalışıyor mu?Msı afterburner kullandım ancak 0 derece olarak görünüyordu quick cpu diye program indirdim onda da işlemci 45 50 derece görünüyordu (oyuna girmediğim zamanlar) ancak doğruluk payını bilmem
Bilgisayarın altında tek fan var o çalışıyor temizliğini yapmak için yıldız tornavida satın aldım 2 vida çıktı 4 vida çıkmadı bende temizlik işini erteledimİşlemci yada ekran kartınızın fanı düzgün çalışıyor mu?
Büyük ihtimal aniden oyun oynarken ısınıp kapanıyor olabilir. Çünkü banada oluyordu işlemcimin stok fanını değiştirdim. Yenisini aldım taktım problemim çözülmüştü.Bilgisayarın altında tek fan var o çalışıyor temizliğini yapmak için yıldız tornavida satın aldım 2 vida çıktı 4 vida çıkmadı bende temizlik işini erteledim
Sizce bana maliyeti kaç tl olurBüyük ihtimal aniden oyun oynarken ısınıp kapanıyor olabilir. Çünkü banada oluyordu işlemcimin stok fanını değiştirdim. Yenisini aldım taktım problemim çözülmüştü.
Öncelikle problemin işlemcinin mi yoksa ekran kartının fanında mı olduğunu bilmemiz gerek. Ortalama 200-300 TL'ye güzel bir işlemci fanı alabilirsiniz.Sizce bana maliyeti kaç tl olur
bir şey sorcam masaüstümü laptop mıSizce bana maliyeti kaç tl olur
Laptopbir şey sorcam masaüstümü laptop mı
Sen dediğim programı indirir misin? Yavaş açılma konusunda da dedim tınlamadın.Laptop
benim görüşüm bakım zamanı gelmiş sakın öyle oluyorsa erteleme bir an önce git daha sonradan parçalar ısınmadan dolayı hasar görebilir özellikle ekran kartıLaptop
Bakımın bana masrafı ne kadar olur sence ben pek bilmiyorum da piyasayıbenim görüşüm bakım zamanı gelmiş sakın öyle oluyorsa erteleme bir an önce git daha sonradan parçalar ısınmadan dolayı hasar görebilir özellikle ekran kartı
bencede yavaş açılma konusunda indirip bir bak öyle bir problemin varsaSen dediğim programı indirir misin? Yavaş açılma konusunda da dedim tınlamadın.
bir teste gir bak değerlere arkadaşın dediği gibi sonra yazBakımın bana masrafı ne kadar olur sence ben pek bilmiyorum da piyasayı
tamam yapıcam sağolasınPrime95 testi YAP! Kapanırsa söyle!
O konuda da CrystalDiskMark bunu indirip HDD hız testi yap dedim hiiç bir şey yazmadıbencede yavaş açılma konusunda indirip bir bak öyle bir problemin varsa
Göremedim kusura bakma reisSen dediğim programı indirir misin? Yavaş açılma konusunda da dedim tınlamadın.
yapılması lazım belki hdd nin ömrü doluyordurO konuda da CrystalDiskMark bunu indirip HDD hız testi yap dedim hiiç bir şey yazmadı
Tamam sorun yok. Bir de o konuda HDTune programı ile health kısmından bad sector testi yap ama start butonunun altındaki "Quick Scan" tikini kaldırmalısın.Göremedim kusura bakma reis
ama uzun süredir bakıma vermediysen bakımdan ziyade (termal macun, fan bakımı )Göremedim kusura bakma reis
Şimdi 95 i indiriyorum stress test google chorme da yapılıyor dimiStress Testi yapın Prime95 ile. Kapanacak mı bakalım.![]()
En iyi sonuç için Prime95 i indirin PC ye.Şimdi 95 i indiriyorum stress test google chorme da yapılıyor dimi
indirme işlemi yok
prime 95 indi stress test inmiyor google dan yapılıyor öyle dimiEn iyi sonuç için Prime95 i indirin PC ye.
İntel 4200 işlemci 2.50 ghz 4 gb ram 740 mb ekran kartı nvidia 360 gb harddiskbirde pc nin özelliklerini yazabilirmisin