Note 8 OTG

taceddindemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba,

Samsung N950F Note 8 Kullanıyorum. Cihazımın Şarj ve bilgisayar bağlantısında herhangi bir problem yok. Fakat OTG ile bağlanamıyorum. İllede samsungun kendisi ile mi olacak bilmiyorum ama öyle birşey olacağını zannetmiyorum. Önceki Samsung C7 telefonumda direk bağlabiliyordum fakat buna bağlanamıyorum ne yaptıysam. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını ve varsayılan usb modunu dosya aktarma olarak işaretledim yeniden başlattım fln olmadı yine. Yeni formatladım zaten. Ne yapabilirim ?

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,770
Biraz araştırdım ve bu sorun sanırım çoğu Note 8'de mevcut. Büyük ihtimalle yazılımsal bir durum da değil çünkü servis ile çözümü bulanlar var. Hata ayıklamadan başka da yapılabilecek bir şey de yok.

Farklı bir konnektör ile denediniz mi peki belki sorun ondan kaynaklıdır?

taceddindemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Farklı bir usb bağlayıcı ile denedim fakat yine olmadı dediğiniz gibi artık bir servise götüreyim duruma göre haber ederim sizlere de

taceddindemir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Sorunumu 2320 TL para ödeterek çözmeyi teklif ettiler. Anakartımda sorun olduğunu tespit etmişler. Şarj girişi ve veri aktarımı çalışıp,usb desteğinin çalışmaması nasıl bir arıza türü çözemedim. Fakat Samsung servisinin direkt olarak "anakartınızda arıza tespiti yapıldı, 2320TL onarım ücreti var " diye yanıt aldım. Yani sorunum çözülmedi. Ama cihaz kullanımında herhangi bir problem ile karşılaşmadım ve karşılaşmıyorum. (Üstelik servis çalışanlarının ekran koruyucumu derinlemesine çizip herhangi bir bilgi vermeden cihazı teslim etmesine de bir şey söylemiyorum) Bilginize.