Euro 10 TL

635883

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,503
1604416053970.png

Sende ne uzattın!Sanki sana zorla konulara baktırtıyorlar sanki!Görme ve bakma bu kadar.

İlla boş konuşacak. Burası adı üstünde bir forum. Forum kurallarının izin verdiği her türlü konu olabilir. Arkadaş illa muhalefet olacak :D Bu tip insanlar çevremizde her yerde var ona yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:

ozciceky

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,779
Hızlı bir satış geldi acaba faiz arttırım haberini mi aldı birileri ?

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Birileri de hükümetten hesap sormuyor, 4 yılda doların değeri üçe katlandı, kaç tane konu açıldığını derdine mi düşüyorsunuz?
Hükümetten hesap sorma işini şu durumda bile oylarını düşürmeyi başarabilen muhalefete söyleyin bana değil. Benim önerim belli.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Farkı ne? Ben tek bir konu olsun tüm tartışmalar o konuda yapılsın diyorum. Cevaba bak tam ergen işi; "girmek zorunda değilsin"

Ayrıca şu Yasin denen şahıs gibi bloklular mesajlarımı alıntılamazlarsa sevinirim. Böyle dedim de aklıma geldi blokladığımız (yok say dediğimiz) şahıslar mesajlarımızı alıntılayamasın veya bizi etiketleyemesin. Çok güzel olur cidden. Öneri olarak ileteyim bunu hatta.
Üzerine alınma bu dediğimi sen yoksun o listede.
Komik. Madem görmek istemiyorsan görmezden gelip girme konuya. Sonuçta buda bir haber, haber siteleri paylaşınca paylaşmayın diyor musun? O zaman konuya bakmadan geç kendi kendine triplere giriyorsun.

HABAR

Asistan
Reaksiyon puanı
454
Bu forumdaki ilk bloğum OzkanK adlı kişiye, bloklamadan önce de sesleneyim: Mizah ve eğlence bölümünde değiliz!

Overclocked

Profesör
Reaksiyon puanı
4,535
Çok tartışmışsınız bende fikrimi söyleyeyim. Tek bir konuda birleştirilmesi daha mantıklı. Hem konu karmaşası olmaz, hem de yine hergün herkesin karşısına düşer.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Çok tartışmışsınız bende fikrimi söyleyeyim. Tek bir konuda birleştirilmesi daha mantıklı. Hem konu karmaşası olmaz, hem de yine hergün herkesin karşısına düşer.
Ben öneri konusu olarak açtım bunu "bakmazsınız olur biter", "o üyeyi yok sayın öyleyse" gibisinden sebeplerle reddettiler.