%65 şarjı 7buçuk saatte tüketmişim. 7 buçuk saatin 1-2 saati oyun kalanınıda sosyal medya, müzik ve zoom ile tükettim. Fikir vermesi açısından paylaşayım dedim. Sizde görüşlerinizi yazabilirsiniz. Sizce verimli bir pil tüketimi mi?(4500mah)
baya iyipeki video performansı nasıl mikrofonu kötü diyorlar youtube da%65 şarjı 7buçuk saatte tüketmişim. 7 buçuk saatin 1-2 saati oyun kalanınıda sosyal medya, müzik ve zoom ile tükettim. Fikir vermesi açısından paylaşayım dedim. Sizde görüşlerinizi yazabilirsiniz. Sizce verimli bir pil tüketimi mi?(4500mah)
90 hz yokkiDeğerler normal. 90hz'de kullanıyorsanız iyi denilebilir. Ben de hemen hemen bu süreleri alıyorum.
hocam 90hz yok kiDeğerler normal. 90hz'de kullanıyorsanız iyi. Ben de hemen hemen bu süreleri alıyorum.
Mikrofon belli bir alandaki sesleri alıyor sadece. Telefondan uzaklaştıkça ses kısılıyor. Ancak telefonu elinde tutup konuştuğunda ses gayet yeterli.baya iyipeki video performansı nasıl mikrofonu kötü diyorlar youtube da
Mesaj otomatik birleştirildi:
90 hz yokki
tamam teşekkür ederimMikrofon belli bir alandaki sesleri alıyor sadece. Telefondan uzaklaştıkça ses kısılıyor. Ancak telefonu elinde tutup konuştuğunda ses gayet yeterli.
Kusura bakmayın, karıştırmışım.baya iyipeki video performansı nasıl mikrofonu kötü diyorlar youtube da
90 hz yokki
Hayır 7 Pro'nun youtube'da öyle bir sıkıntısı yok.baya iyipeki video performansı nasıl mikrofonu kötü diyorlar youtube da
90 hz yokki
İnternetteki testlerde telefonu selfi çubuğuyla tutuyorlar. O yüzden ses biraz kısık oluyor.tamam teşekkür ederim
kanka isim vermek istemiyorum ama vericem mizncell ve hwp yi izle hatta sen hwp yi izlemişin galiba yorumun vardı orada diğerlerine göre yetersiz geldi banaKusura bakmayın, karıştırmışım.
Hayır 7 Pro'nun youtube'da öyle bir sıkıntısı yok.
Evet diğerlerinden geride maalesef.kanka isim vermek istemiyorum ama vericem mizncell ve hwp yi izle hatta sen hwp yi izlemişin galiba yorumun vardı orada diğerlerine göre yetersiz geldi bana
Youtube'dan açılan herhangi bir videodaki ses kalitesi ve yüksekliğinden mi bahsediyorsunuz ?kanka isim vermek istemiyorum ama vericem mizncell ve hwp yi izle hatta sen hwp yi izlemişin galiba yorumun vardı orada diğerlerine göre yetersiz geldi bana
Aynı sorun 6 proda da var ama 7 pro daha iyi sanırım ona göre.Evet diğerlerinden geride maalesef.
Aynı sorun 6 proda da var ama 7 pro daha iyi sanırım ona göre.
Senin YouTube hesabın belli zatenYoutube'dan açılan herhangi bir videodaki ses kalitesi ve yüksekliğinden mi bahsediyorsunuz ?
Youtube hesabımı nereden buldunuz![]()
alper yazıyor ve atatürk resmi vardı bende sizin olduğunuzu düşünerek yazdım ve doğruymuşYoutube'dan açılan herhangi bir videodaki ses kalitesi ve yüksekliğinden mi bahsediyorsunuz ?
Youtube hesabımı nereden buldunuz![]()
Mikrofon sesi kısık kaydediyor yaBahsettiğiniz sorun video çekimde mi video izlemede mi ?
Evet bu sorun 6 pro'da da var, 7 pro'da olduğunu bilmiyordum. Ama bu video izlerken etkilenecek bir şey değil, video çeken kullanıcıları etkileyecek bir durum.Mikrofon sesi kısık kaydediyor ya
Batuhan67 çene kalınlığını istedi. Herkes görsün diye atıyorum. Kılıflı ve kılıfsız halini.kanka isim vermek istemiyorum ama vericem mizncell ve hwp yi izle hatta sen hwp yi izlemişin galiba yorumun vardı orada diğerlerine göre yetersiz geldi bana
Teşekkürler ancak göremiyorum.Batuhan67 çene kalınlığını istedi. Herkes görsün diye atıyorum. Kılıflı ve kılıfsız halini.
Batuhan67 çene kalınlığını istedi. Herkes görsün diye atıyorum. Kılıflı ve kılıfsız halini.
Teşekkürler ancak göremiyorum.
1 MB'dan büyükse atılamıyor. Fotoğrafı küçültürseniz atabilirsiniz.Mesaj otomatik birleştirildi:
Büyük gelmiş foto atmamış nasıl atarım ?
1 MB'dan büyükse atılamıyor. Fotoğrafı küçültürseniz atabilirsiniz.