İnternet Security Mi ? Antivürüs + Firewall mı ?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Arkadaşlar sizce İnternet Security mi kullanmalı yoksa Antivirüs + Firewall + Spyware programı mı ?

( Eset Smart Security ? NOD32 + Comodo + Spybot ? )

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bence Nod32 ve spy bot yeterli kardeş..:)

firariçocuk

Doçent
Reaksiyon puanı
7
forum kuralların iki adet mesajı arka arkaya yazmaya izin vermediğini hatırlatırım...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Internet Security'e göre değişir durum. Ama Avira Premium + Comodo Firewall süper oluyor.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
internet security daha stabil oluyorlar çünkü öbür türlü spybotlar ve antimalware antivirus ile çakışabiliyor, hatta güvenlik duvarı antivirusle çakışabiliyor:D

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İnternet Security' nin hangisi olması lazım. Eset Smart Security iyi mi sizce ? Yada Nod32 ile comodo çakışır mı ?

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
eset smart security yeterince smart(akıllı) değil bence:D ama müthiş bir teknolojik altyapısı var, gelecekte en iyi antivirus olacağına eminim, klasik antivirus gibi imza ile virus arama yerine farklı yeni ve programlanması zor bir algoritma kullanıyor o yüzden şu an virusleri bulmakta biraz sıkıntısı var, hız konusunda ise çok iyi

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
İnternet Security kullanmak daha mantıklı geliyor bana . Çünkü Antivirüs + Firewall + Spyware pcyi kendiliğinden öldürüyormuş. Ama hangi İnternet Security ona karar veremedim. ( Zaten başlığada antivürüs yazmışım :D :D )

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Norton Internet Security 2009 önerebilirim. 1.5 ay falan kullandım işletim sistemime hiçbir zararlı dokunamadı. Eskisi kadarda kasmıyor zaten en az Eset'in ürünleri kadar hafif.

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Norton'a karşı herkezde bir önşüphe var. Antivir Premium Security Suite' yi buldum iyi diyorlar acaba kasar mı ?

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Adamlar aşağıdaki sitede Norton İnternet Security 2009 u uçurmuşlar.

• En hızlı kurulum - Norton Internet Security 2009, sadece 52 saniyede kuruluyor.
  • En az hafıza kullanımı - Norton Internet Security 2009 7MB'dan daha az bir hafıza kullanıyor.
  • En hızlı tarama - Norton Internet Security 2009 tarama işlemini sadece 33 saniyede gerçekleştiriyor.

• malware lerin %98'i tespit edildi
  • spyware lerin %95'i tespit edildi.
  • Hiçbir hatalı uyarıya rastlanmadı.

• Firefox ve IE için, kullanıcıyı web tabanlı saldırılardan uzak tutan web tarayıcı koruması
  • Multimedya (çoklu ortam) saldırılarını önlemek için geliştirilmiş Saldırı Önleme Sistemi Motoru (IPS - Intrusion Prevention System)
  • Bilinmeyen tehditlerine karşı gerçek zaman koruması (real-time protection) sağlayan gelişmiş SONAR teknolojisi

• Bilgisayarda yer alan ciddi boyuttaki virüs bulaşmalarına karşı sistem kurtarma

PassMark Software testi, Windows Vista işletim sistemi ve Intel Core 2 Duo 6300 & 1GB RAM özellikli bilgisayarda yapıldı. Raporun tamamı için: PassMark Software

http://www.pcnet.com.tr/yazilim/689-en-hizli-nortonlar-pazara-sunuluyor-

deaftarzan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
antivirusmüş Internet securıty miş sistemi kasanlardan uzak durmak için makinama PARDUS kurdum.
çok rahatladım. makinam hızlı çalışır oldu.

size en iyi tavsiyem
herkesin kulşlandığı değil de
hiç kimsenin kullanmadığı işletim sistem kullanırsanız
virüslerden uzak olursunuz.

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
pardus'ta oyun oynanmıyor hacı emmi
daha ilk mesajında bunu yazmışsın:D

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
kaspersky internet security den baskası hikaye

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Ama Microsofttan hızlıymış :D Ve yakında devlet bilgisayarlarında ( okullar dahil ) Pardus olacakmış galiba.

olması gereken de bu zaten bir sürü lisans parası ödüyor devlet, okullar ne gerek var? herşeyin en iyisi zaten var linuxta ayrıca linuxın yapısı nedeniyle virüs yazılmasıda zor ve geçen yılki hacker konferansında windowsla macos lar dakikalar içinde kırılırken ubuntu 2 gün dayanmıştı ki uğraşanlar dünyanın en iyi hackerlarıydı.. Artık çeşitli yazılımlarla (wine gibi) birçok oyunda çalıştırılabiliyor.(bkz: http://appdb.winehq.org)

ama windows kullanırken ki tercihimde eset smart security business edition dır. :)

black_mamba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
trend micro internet security 2008 pro tek başına alayına yeter biraz kasabilir ama 4 gb ramda anlamazsın bile neler olduğunu gayet sağlamdır...

denenmiştir.

svchost.exe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eset smart security kullan,onda firewall'da var zaten başka alternatif yazılım yüklemene gerek kalmaz.