- Reaksiyon puanı
- 10,503
Örneğin uyarı puanı aşımından 1 hafta ban yedim. 00.21 de bitmesi gerekirken gece 2 de bitmiştiHangi ceza mesela tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım.![]()
Örneğin uyarı puanı aşımından 1 hafta ban yedim. 00.21 de bitmesi gerekirken gece 2 de bitmiştiHangi ceza mesela tam olarak anlatırsanız yardımcı olmaya çalışalım.![]()
Forumumuzda yükselt öne çıkar butonu bulunmuyor.Yükselt butonu neden yok. Konu unutuluyor.
Anlıyorum da konu unutulursa ne yapmamı önerirsiniz? Bir sorunum var çözemiyorum.Forumumuzda yükselt öne çıkar butonu bulunmuyor.
Sık sık olmasada kendi konunuzu en azından günde bir defa da olsa mesaj atarak öne çıkarabilrsiniz. Kısa sürelerde mesaj atmak isterseniz sistem mesajlarınızı birleştirir anlamı kalmaz.Anlıyorum da konu unutulursa ne yapmamı önerirsiniz? Bir sorunum var çözemiyorum.
Teşekkürler.Sık sık olmasada kendi konunuzu en azından günde bir defa da olsa mesaj atarak öne çıkarabilrsiniz. Kısa sürelerde mesaj atmak isterseniz sistem mesajlarınızı birleştirir anlamı kalmaz.
Arama kısmı hala sorunlu. ?Sonuç bulunamadı.
Koronanın başında dedim ben. Hatta direkt tasarladım. Ama yapmadılar.Kışın gelmesiyle koronaya daha cok dikkat cekilebilmesi amaciyla sdn logosuna maske gecirilebilir ?
Ne sorunsuz ki?Arama kısmı hala sorunlu. ?
Foşik yönetim bizim fikirlerimizi begenmiyor ??Koronanın başında dedim ben. Hatta direkt tasarladım. Ama yapmadılar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ne sorunsuz ki?
Birde hangi sistemle girdigimiz olsa iyi olur bir sitede var ama ismini vermiyim uçururlar beniForumda tarayıcı bilgisi de olsa güzel durur.
Evet ya insani sinir ediyorArama kısmı hala sorunlu. ?
Şuan bir sorununuz var mı? Bu arada siyaset susturulma banı ise ben onu manuel olarak ayarlıyorum. Bilginize..@Creative
1 gün ceza yedim, daha fazla sürdü.
Geçenlerde yine 1 gün yemiştim 2 gün sonra çözüldü, onuda cezayı verene mesaj atarak açtırdım.
Forum saati ile senin pc saati arasındaki farkdan kaynaklanıyor bu fazla sürmesi sanırım.@Creative
1 gün ceza yedim, daha fazla sürdü.
Geçenlerde yine 1 gün yemiştim 2 gün sonra çözüldü, onuda cezayı verene mesaj atarak açtırdım.
Selamlar.Berat Albayrak: Biz Dolarla Uğraşmıyoruz konusundaki mesajınız silindi. Sebep: Yorumu sildim.
35 dakika önce
Ne yazık ki bu sorun uzun bir zamandır var.Forumun arama yapma sayfası hiçbir aramaya sonuç vermiyor. ?
Allah'tan Google var da Google'dan arama operatörleri ile arayıp buldum.
Bende banım açıldıktan sonra yaşamaya başladım, umarım çözülür.Forumun arama yapma sayfası hiçbir aramaya sonuç vermiyor. ?
Allah'tan Google var da Google'dan arama operatörleri ile arayıp buldum.
Hata! Bazı sorunlarla karşılaştık.
Ensure you have added at least one media item before continuing.
Yüklemeye çalıştığınız dosya sunucunun işlemesi için çok büyük.
diyor.This file is not encoded in a supported format and cannot be transcoded. Please upload a different file.
Edilmemeli.Birleşti mesajı bence iptal edilmeli