2 saattir konudayız1 saat oldu mu ya
2 saattir konudayız1 saat oldu mu ya
Ben perma ban yedim(
Ee evlendin mi daha once anlat bakalimBen perma ban yedim(
Yapma reisBen perma ban yedim(
Foto atamam size söyleyeyim siz hayalinizde canlandırın
Evli değilsen oğlumuz sana talipEe evlendin mi daha once anlat bakalim
NeEe evlendin mi daha once anlat bakalim
Forumun son zamanlarda en hızlı yükselen konusu olabilir???1 saat oldu mu ya
Isi biten cikmadi örtmenimLa oğlum 1 saat la. 1 saat ortadan kayboldum naptınız siz 3-4 sayfa idi konu 18 sayfa olmuş???
Benim hayal gücüm ilkel amaFoto atamam size söyleyeyim siz hayalinizde canlandırın
Benim de xdBenim hayal gücüm ilkel ama![]()
Evli misin
Yazıklar olsun size. Ben size böyle mi öğrettim. Hani tofaş nerede ? Saçları nasıl yaptınız ?Isi biten cikmadi örtmenim
Talip olabilirim. Anlat bakalim kafadan mi ayaktan mi betimlemeye baslicaksin ahsjsshdbd
KafadanTalip olabilirim. Anlat bakalim kafadan mi ayaktan mi betimlemeye baslicaksin ahsjsshdbd
Hain hani bana taliptinTalip olabilirim. Anlat bakalim kafadan mi ayaktan mi betimlemeye baslicaksin ahsjsshdbd
Ben çok hayalperestim Adriana Lima'yı sarışın düşün öyle canlanıyor kafamdaFoto atamam size söyleyeyim siz hayalinizde canlandırın
Yamadilar bile cok gec. Ya benimsin ya multisin ?Uchikayla beni yamamaya çalışıyorsunuz bakıyorum
Olur sizden olurrrr. Had hadi?Uchikayla beni yamamaya çalışıyorsunuz bakıyorum
RafadanKafadan
HadiiOlur sizden olurrrr. Had hadi?
O seni bıraktı sevmiyor artık..Hain hani bana taliptin
Sana daha once talip oldum ? sen ceptesin suan ahshshsHain hani bana taliptin
Sen gene iyisin bende ev le ne cem diyen kız canlanıyor??Ben çok hayalperestim Adriana Lima'yı sarışın düşün öyle canlanıyor kafamda![]()
Ağlıyorum şuan ühğhğO seni bıraktı sevmiyor artık..
Forumların bağğğrından kopma aslan gibi delikanlı işte daha ne istiyonUchikayla beni yamamaya çalışıyorsunuz bakıyorum
Büyük ihtimal multi seçer single larda pek başarılı olamamışYamadilar bile cok gec. Ya benimsin ya multisin ?
Örtmenim vututular 30bin oldu alamadik yaa ?Yazıklar olsun size. Ben size böyle mi öğrettim. Hani tofaş nerede ? Saçları nasıl yaptınız ?