- Reaksiyon puanı
- 13,247
Buralarda Kuruluş Osman izleyenler var mı merak ettim.
Son düzenleme:
Burak o role çok yakışıyor. Bence Engin Altan'dan daha iyi olacak.Diriliş Ertuğrul'u iki kez izledim. Gerçekten gurur duydum, çok büyük bir keyifle izledim. Sanırım Ortadoğu ve bazı Asya ülkelerinde de büyük bir ilgiyle izleniyormuş.
Kuruluş Osmanı da izledim. Lakin Engin Altan'ın çizdiği o muhteşem profil'den sonra Burak'ın Osman rolü bana sanki biraz yavan geldi. Engin'in ses tonundaki o heybet ve samimiyet, maalesef Burakta yok. Bu sebeple ilgim biraz azalmış olsa da izlemeye devam edeceğim inşaallah.
Başta TRT dizisi idi zaten bu, ATV'ye geçtiği için ATV'den izliyoruz.ATV'nin yanından geçmiyorum.
Diyaloglardaki ses tonu...Burak o role çok yakışıyor. Bence Engin Altan'dan daha iyi olacak.
O kadarcık da olsun.Diyaloglardaki ses tonu...
Bana yavan gelen o.
Oyunculuğu, tipi idare eder. Fena değil yani.![]()
AynıBaşta TRT dizisi idi zaten bu, ATV'ye geçtiği için ATV'den izliyoruz.
Engin Altanı daha çok sevdim rolde Burak zorlama bir karakter gibi durmuş benceBurak o role çok yakışıyor. Bence Engin Altan'dan daha iyi olacak.
Başta TRT dizisi idi zaten bu, ATV'ye geçtiği için ATV'den izliyoruz.
Demek ki hislerimde yalnız değilmişim. Ben de öyle diyorum da sevgili Utkuya kabul ettiremedik bi türlü yav.Engin Altanı daha çok sevdim rolde Burak zorlama bir karakter gibi durmuş bence