Silinmeyen Dosya

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pixpix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
Bir dosya silinmiyor başka bir programda açık olduğu için silinmiyor diyor . İşletim sistemi dosyası olamaz. Çünkü oluşturma tarihi bugün . ve hiç bir sekme açık değil . Bu virüs müdür nedir . Nasıl silicem. Masaüstü falan da alamıyorum.foto aşağıda var

Son düzenleme:

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
foto ? derken link vermemişsiniz (=

_mirror_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,935
Bir dosya silinmiyor başka bir programda açık olduğu için silinmiyor diyor . İşletim sistemi dosyası olamaz. Çünkü oluşturma tarihi bugün . ve hiç bir sekme açık değil . Bu virüs müdür nedir . Nasıl silicem. Masaüstü falan da alamıyorum.foto aşağıda var
bendede oluyor galiba senin pc de win 7 var pc yi yeniden başlat ben bikaç gün sonra sile basıyorum siliyor.

DOG SANS

Doçent
Reaksiyon puanı
1,554
Görev Yöneticisi'ni aç Hizmetler'e tıkla orada silemediğin uygulamanın ismi varsa üstüne tıkla devre dışı bırak'a bas sonrasında dosyayı silebilirsin

pixpix

Doçent
Reaksiyon puanı
290
SORUN ÇÖZÜLDÜ TEŞEKKÜRLER HERKESE

Anomali bebe

Asistan
Reaksiyon puanı
89
knk Bir De Şöyle Yöntem Var Güvenli modan da silersin shift+f8

Ecomanya

Profesör
Reaksiyon puanı
658
Sildiyseniz nasıl sildiğnizi yazın. Aynı sıkıntı ile karşılaşanlara rehber olsun konu

acahan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende de masa üstünde isimsiz ve uzantısız dosya var. Dosyayı siliyorum. Tekrar oluşuyor. desktop.ini dosyası olma ihtimalide var. Dosya gezginde, dosya yöneticisinde gözükmüyor.
Microsoft Safety Scanner kontrol etti. Bir virüs sildi.
Dosya ile ilgili ne yaptıysam sorun çözülmedi.
Microsoft forumlarından alıntı;
a)Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye SFC/SCANNOW yazıp ENTER tuşuna basınız.

b)Sorunun devam etmesi durumunda, BURADA yer alan dosyayı masaüstüne indirip, sıkıştırılmış dosyadan çıkartınız. Çıkarttığınız Allupdate.bat dosyasına sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile çalıştırınız. İşlem tamamlanıp, DOS ekranı kapandıktan sonra test ediniz.

c)Sorunun devam etmesi durumunda, Görüntü + S tuşlarına aynı anda basın, CMD yazın ve arama sonucunda gelen Komut İstemi'ne sağ tıklayarak ''Yönetici olarak çalıştır'' seçeneği ile açınız. Açılan pencereye aşağıdaki komutları sırasıyla girerek ENTER tuşuna basınız.

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Ekli dosyalar

• SharedScreenshot.jpg
    SharedScreenshot.jpg
    13 KB · Görüntüleme: 141
Son düzenleme: