- Reaksiyon puanı
- 720
SB umursamıyoe virüsüVaka binlere çıksa nolacak. Elinize ne geçecek. Salın gitsin. Uğraşılmaz bu tabloyla felan. En iyisi kendin sayacaksın.

SB umursamıyoe virüsüVaka binlere çıksa nolacak. Elinize ne geçecek. Salın gitsin. Uğraşılmaz bu tabloyla felan. En iyisi kendin sayacaksın.
Bazı belediyyeler dedin.Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük açıkladığı koronavirüs vaka sayılarında semptom göstermeyen ama covid pozitif olan kişilerin tabloya dahil edilmediğini söyledi. Bu durumda burada da daha önce konuştuğumuz gibi açıklanan veriler gerçek veriler değilmiş...
Açıklama şu şekilde:
“Her vaka pozitif değildir. Her vaka hasta değildir, pozitif çıkıp semptom göstermeyenler var. Vefat sayılarındaki iddialar ise bazı belediyelerin yanıltıcı verilerine dayanıyor” dedi.
![]()
Türkiye’nin cevabını merak ettiği soru: Vaka sayısı kaç?
Sağlık Bakanı Koca’nın günlük Covid-19 verilerinde test sonucu pozitif çıksa da semptom göstermeyenlere yer verilmediğini açıklaması tartışma yarattı. TTB, Koca’ya “Gerçekleri gizlediniz” dedi.www.sozcu.com.tr
![]()
Son dakika: Sağlık Bakanı Koca'dan Bilim Kurulu Toplantısı sonrası önemli açıklamalar
Son dakika haberleri... Koronavirüs Bilim Kurulu saat 17.00’de toplandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, toplantı sonrası açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Koca: Aşı için önümüzdeki 2-3 aylık zaman kaldığı da düşünülürse tünelin ucu ve ışık göründü. Her vaka hasta değildir. Pozitif çıkanlarda...www.sabah.com.tr
Vaka binlere değil on binlere çıktıVaka binlere çıksa nolacak. Elinize ne geçecek. Salın gitsin. Uğraşılmaz bu tabloyla felan. En iyisi kendin sayacaksın.
30 bin.Vaka binlere değil on binlere çıktı
*Bu mesaj Optikiyaza tarafından silindi.*Niye cabalıypruz ki eninde sonunda hepimize bulaşacak ölen ölecek kalan sürünecek
Konyada yaşıyorum oturduğum mahallede 30 a yakın ev karantinada 2 günde bi 2-3 kişi ölüyor sonra türkiye geneline bakıyorum ortalama 30 civarı nüfus 83 milyon... ve artık anlayan anladı herhalde ?Zaten gerçek açıklanmadığını aylar öncesinden biliyorduk , neyi doğru söylediler ki![]()
Bizimde memleketimizdeki köyde aynı durum.Konyada yaşıyorum oturduğum mahallede 30 a yakın ev karantinada 2 günde bi 2-3 kişi ölüyor sonra türkiye geneline bakıyorum ortalama 30 civarı nüfus 83 milyon... ve artık anlayan anladı herhalde ?
Şakaysa komik değilse daha komikAnıtkabir'e gidip önce şikayet edin sonra da darbe yapmak için izin isteyin o zaman atadan. Sonuçta yapmadığınız şey değil. Mahkemede sorulunca da "Atamızdan aldığımız izinle bu kalkışmayı gerçekleştirdik." dersiniz.
Durumu bu şekilde toparlamaya çalışıyorlar şimdi de
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şakaysa komik değilse daha komik
100 eksik 100 fazla değil. On binler eksik.Herkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.
Bana ne mi?Ben bu ülkenin vatandaşıyım.Bilmeye hakkım var.Herkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.
Bunu anlatamıyoruz maalesefBana ne mi?Ben bu ülkenin vatandaşıyım.Bilmeye hakkım var.
Veya ona ne mi?Onun içinde aynısı geçerli.
Atamın kemikleri sızlıyodur ,kurban olduğum atamBoşuna Yaşıyoruz. Böyle yönetimdeki İnsanlarmı geleceğe yön verecek(yönetim). gerçekten yazık daha ülke yönetilemezken dolar 7.40'a çıkmışken birde bu ülkenin halinin gördükçe üzülüyorum Umarım Atatürk Ülkenin bu Halini görmüyordur.☹
Aynen öyleRakamlar düşük diye kimse sallamıyor zaten.
Ayrıca madem çok umrunda değil açıklasınlar desinler 25 bin vakada belirti görülmedi bin vakada belirti görüldü toplamda şu kadar pozitif var diye açıklamak çok mu zor? Ben bu ülkenin vatandaşı olarak bunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.Herkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.
Anıtkabir'e gidip önce şikayet edin sonra da darbe yapmak için izin isteyin o zaman atadan. Sonuçta yapmadığınız şey değil. Mahkemede sorulunca da "Atamızdan aldığımız izinle bu kalkışmayı gerçekleştirdik." dersiniz.
Bilader Ne anıtkabire gidip şikayet etmesi bana burada siyaset adamlarını savunmaya kalkışma.Anıtkabir'e gidip önce şikayet edin sonra da darbe yapmak için izin isteyin o zaman atadan. Sonuçta yapmadığınız şey değil. Mahkemede sorulunca da "Atamızdan aldığımız izinle bu kalkışmayı gerçekleştirdik." dersiniz.
27 mayıs darbesini yapanlar "Atam senden aldığımız izinle bu darbeyi yaptık" demişlerdi. Ayrıca o dönemde Eskişehir Askeri Cezaevi'nden firar eden bir mahkum kendini "Onlar atadan izin alıp darbe yapıyor da ben hapisten kaçmışım çok mu?" diyerek savunmuştu. 80 sene önce ölmüş gitmiş adamı belirterek "Umarım Atatürk bu günleri görmüyordur" dersen ben de sana "git şikâyet o zaman" derim. Adam öldü be öldü öldü. Tarih tartışsak neyse. Gerçi bizim millet ölünün peşinden gitmeye bayılır ya.Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilader Ne anıtkabire gidip şikayet etmesi bana burada siyaset adamlarını savunmaya kalkışma.
Ve ayrıca Darbe yapan Feto diye birşey var Hayır anlayamadığım sen benim dediğim söz ile Darbeyi ne ara ve nasıl bir tutuyorsun ?!
ben bunları bilmek orundayım saklayamazsınHerkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.
Bilgiler her gün açıklanıyor, yok siz yanlış diyorsanız ortaya koyarsınız belgelerinizi , bakın doğru sayılar bunlar dersiniz bizde sana inanırız o zaman. Ha elinde bilgi ve belge olmadan konuşuyorsan o başka bir şey.Ayrıca madem çok umrunda değil açıklasınlar desinler 25 bin vakada belirti görülmedi bin vakada belirti görüldü toplamda şu kadar pozitif var diye açıklamak çok mu zor? Ben bu ülkenin vatandaşı olarak bunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Bi söz vardır: İmam os.. cemat sı.. diye. Başı ne ki kıçı ne olsun.Bilgiler her gün açıklanıyor, yok siz yanlış diyorsanız ortaya koyarsınız belgelerinizi , bakın doğru sayılar bunlar dersiniz bizde sana inanırız o zaman. Ha elinde bilgi ve belge olmadan konuşuyorsan o başka bir şey.
Sen gerçekten şakasın heralde. Biraz gündemi takip et belgelerle kanıtlandı bu KANITLANDI.Bilgiler her gün açıklanıyor, yok siz yanlış diyorsanız ortaya koyarsınız belgelerinizi , bakın doğru sayılar bunlar dersiniz bizde sana inanırız o zaman. Ha elinde bilgi ve belge olmadan konuşuyorsan o başka bir şey.
O sakladıkları dediğin rakamları belgeleri ile sen bir açıklayıver rezil! olsun onlar.ben bunları bilmek orundayım saklayamazsın
O zan ben göremedim diyelim yayınlarmısın, bir vatandaş olarak benimde hakkım gerçekleri bilmek öyle değil mi.Sen gerçekten şakasın heralde. Biraz gündemi takip et belgelerle kanıtlandı bu KANITLANDI.
Fox haberin dün akşam ki yayın akışına bak görürsün belgeleri. Hangi vekil paylaştı Twitter hesabında hatırlamıyorum fakat haberde gösteriyor olması gerek.O sakladıkları dediğin rakamları belgeleri ile sen bir açıklayıver rezil! olsun onlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O zan ben göremedim diyelim yayınlarmısın.