Semptom göstermeyen pozitif COVID-19 vakaları tabloda yer almıyor!

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,592
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca günlük açıkladığı koronavirüs vaka sayılarında semptom göstermeyen ama covid pozitif olan kişilerin tabloya dahil edilmediğini söyledi. Bu durumda burada da daha önce konuştuğumuz gibi açıklanan veriler gerçek veriler değilmiş...
Açıklama şu şekilde:
“Her vaka pozitif değildir. Her vaka hasta değildir, pozitif çıkıp semptom göstermeyenler var. Vefat sayılarındaki iddialar ise bazı belediyelerin yanıltıcı verilerine dayanıyor” dedi.
Bazı belediyyeler dedin.
Yine İstanbul belediyyesine suçu yıkacaklar gibime geliyor :D ahahshhsa

Nixc0r

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,854
Hemşire kuzenim test yaptırmıştı ve sonucu öğrenmek için aradığında test sonuçlarının kaybolduğunu söylemişlerdi yani pek güvenmeyin

DKN NZY

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,183
Niye cabalıypruz ki eninde sonunda hepimize bulaşacak ölen ölecek kalan sürünecek

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,910
Zaten gerçek açıklanmadığını aylar öncesinden biliyorduk , neyi doğru söylediler ki :)
Konyada yaşıyorum oturduğum mahallede 30 a yakın ev karantinada 2 günde bi 2-3 kişi ölüyor sonra türkiye geneline bakıyorum ortalama 30 civarı nüfus 83 milyon... ve artık anlayan anladı herhalde ?

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Boşuna Yaşıyoruz. Böyle yönetimdeki İnsanlarmı geleceğe yön verecek(yönetim). gerçekten yazık daha ülke yönetilemezken dolar 7.40'a çıkmışken birde bu ülkenin halinin gördükçe üzülüyorum Umarım Atatürk Ülkenin bu Halini görmüyordur.☹

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Konyada yaşıyorum oturduğum mahallede 30 a yakın ev karantinada 2 günde bi 2-3 kişi ölüyor sonra türkiye geneline bakıyorum ortalama 30 civarı nüfus 83 milyon... ve artık anlayan anladı herhalde ?
Bizimde memleketimizdeki köyde aynı durum.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Durumu bu şekilde toparlamaya çalışıyorlar şimdi de
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anıtkabir'e gidip önce şikayet edin sonra da darbe yapmak için izin isteyin o zaman atadan. Sonuçta yapmadığınız şey değil. Mahkemede sorulunca da "Atamızdan aldığımız izinle bu kalkışmayı gerçekleştirdik." dersiniz.
Şakaysa komik değilse daha komik

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Herkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.

Optikiyaza

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
720
Herkes sayılarla uğraşıyor sana ne 100 eksik 100 fazla, herkes üzerine düşen tedbiri uygulasın yeter, bu sayıları tutmak yetkililerin işi.
Bana ne mi?Ben bu ülkenin vatandaşıyım.Bilmeye hakkım var.
Veya ona ne mi?Onun içinde aynısı geçerli.

morofobik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,910
Boşuna Yaşıyoruz. Böyle yönetimdeki İnsanlarmı geleceğe yön verecek(yönetim). gerçekten yazık daha ülke yönetilemezken dolar 7.40'a çıkmışken birde bu ülkenin halinin gördükçe üzülüyorum Umarım Atatürk Ülkenin bu Halini görmüyordur.☹
Atamın kemikleri sızlıyodur ,kurban olduğum atam

daily.Chavo

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,494
Ben antalayada yaşıyorum burdaki hastanelerin doluluğundan bşka şehirlere gönderiyormuş vakaları

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ayrıca madem çok umrunda değil açıklasınlar desinler 25 bin vakada belirti görülmedi bin vakada belirti görüldü toplamda şu kadar pozitif var diye açıklamak çok mu zor? Ben bu ülkenin vatandaşı olarak bunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.

Redlonmas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,077
Anıtkabir'e gidip önce şikayet edin sonra da darbe yapmak için izin isteyin o zaman atadan. Sonuçta yapmadığınız şey değil. Mahkemede sorulunca da "Atamızdan aldığımız izinle bu kalkışmayı gerçekleştirdik." dersiniz.

Bilader Ne anıtkabire gidip şikayet etmesi bana burada siyaset adamlarını savunmaya kalkışma.
Ve ayrıca Darbe yapan Feto diye birşey var Hayır anlayamadığım sen benim dediğim söz ile Darbeyi ne ara ve nasıl bir tutuyorsun ?!

Son düzenleme:

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177

Bilader Ne anıtkabire gidip şikayet etmesi bana burada siyaset adamlarını savunmaya kalkışma.
Ve ayrıca Darbe yapan Feto diye birşey var Hayır anlayamadığım sen benim dediğim söz ile Darbeyi ne ara ve nasıl bir tutuyorsun ?!
27 mayıs darbesini yapanlar "Atam senden aldığımız izinle bu darbeyi yaptık" demişlerdi. Ayrıca o dönemde Eskişehir Askeri Cezaevi'nden firar eden bir mahkum kendini "Onlar atadan izin alıp darbe yapıyor da ben hapisten kaçmışım çok mu?" diyerek savunmuştu. 80 sene önce ölmüş gitmiş adamı belirterek "Umarım Atatürk bu günleri görmüyordur" dersen ben de sana "git şikâyet o zaman" derim. Adam öldü be öldü öldü. Tarih tartışsak neyse. Gerçi bizim millet ölünün peşinden gitmeye bayılır ya.

- Muhsin başkanın partisiyik bize oy verin.
- Erbakan hocamızın hatrına bize oy verin.
- Türkeşin bozkurtlarıyıh bize oy verin.

gibi gibi...

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Ayrıca madem çok umrunda değil açıklasınlar desinler 25 bin vakada belirti görülmedi bin vakada belirti görüldü toplamda şu kadar pozitif var diye açıklamak çok mu zor? Ben bu ülkenin vatandaşı olarak bunu bilmeye hakkım var diye düşünüyorum.
Bilgiler her gün açıklanıyor, yok siz yanlış diyorsanız ortaya koyarsınız belgelerinizi , bakın doğru sayılar bunlar dersiniz bizde sana inanırız o zaman. Ha elinde bilgi ve belge olmadan konuşuyorsan o başka bir şey.

Usui Takumi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,177
Bilgiler her gün açıklanıyor, yok siz yanlış diyorsanız ortaya koyarsınız belgelerinizi , bakın doğru sayılar bunlar dersiniz bizde sana inanırız o zaman. Ha elinde bilgi ve belge olmadan konuşuyorsan o başka bir şey.
Bi söz vardır: İmam os.. cemat sı.. diye. Başı ne ki kıçı ne olsun.
Anlayacağın; çok şey istiyon. Bunlar ne zaman belgeyle konuştu ki şimdi konuşsunlar?
-------------------
Adamda en ufak semptom yok, belirti yok, hiçbir sağlık sorunu yok ama korona. Dünyada bu durumdaki kişileri vaka sayılarına dahil eden ülke varsa biz de edelim. Öteki türlüsü devleti karalamak için bahane aramaktan başka bir şey olmuyor çünkü.

Son düzenleme:

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Sen gerçekten şakasın heralde. Biraz gündemi takip et belgelerle kanıtlandı bu KANITLANDI.

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
ben bunları bilmek orundayım saklayamazsın
O sakladıkları dediğin rakamları belgeleri ile sen bir açıklayıver rezil! olsun onlar.

Sen gerçekten şakasın heralde. Biraz gündemi takip et belgelerle kanıtlandı bu KANITLANDI.
O zan ben göremedim diyelim yayınlarmısın, bir vatandaş olarak benimde hakkım gerçekleri bilmek öyle değil mi.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
O sakladıkları dediğin rakamları belgeleri ile sen bir açıklayıver rezil! olsun onlar.

O zan ben göremedim diyelim yayınlarmısın.
Fox haberin dün akşam ki yayın akışına bak görürsün belgeleri. Hangi vekil paylaştı Twitter hesabında hatırlamıyorum fakat haberde gösteriyor olması gerek.