• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Ne olabilir bir şey yapabilir mi

ömerim55

Profesör
Ben telefon tamiratı yapiyorum. 2 kişi çalışıyor yanımda. Bu dallamalardan biri n11 den ekran istemiş benim adıma sonra soktuğu kırık ekranı geri kargolamis. Mağazadan eleman aradı mahkemeye verecem nitelikli dolandırıcılıktan diyor. Bu dallama da benim üzerime söylediği için bana geliyor yine iş. Böyle bir şey yapar mı?

abi almayacaksın zaten adamın yüzünden belli olur nasıl bir çalışan olucağı belli ki senin çalışan bir serseri almayacaksın böylelerini daha çok bu işe havesli olan eli yüzü düzgün çocukları alıcaksın

İş yeri sahibiysen her işten sen sorumlusun.

Düzelme olmuş.

İş yeri sahibiysen her işten sen sorumlusun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu niye böyle kırk kere çıktı? Birisi düzeltiversin.
hata verdi sende birkaç kez denedin değilmi.
eğer öyleyse hata verince birkaç kez deneme bende bu sabah aynı şeyi yaşadım hata verince o genede atıyor mesajı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben telefon tamiratı yapiyorum. 2 kişi çalışıyor yanımda. Bu dallamalardan biri n11 den ekran istemiş benim adıma sonra soktuğu kırık ekranı geri kargolamis. Mağazadan eleman aradı mahkemeye verecem nitelikli dolandırıcılıktan diyor. Bu dallama da benim üzerime söylediği için bana geliyor yine iş. Böyle bir şey yapar mı?
yani yüksek ihtimalle sizin adınıza siparişe verildiğinden sizi suçlu sayarlar.ama kesin birşey diyemem sizin yapmadığınızı kanıtlamanın bir yoluda olabilir

Satıcı ile iletişime geçip aranızda çözmeye çalışın yoksa başınız ağrır.