- Reaksiyon puanı
- 24
Merhaba Ubuntu işletim sistemi kullanıyorum win 10 kurmak istiyorum ama yasal olmadığı çok güvenemiyorum nereden indirebilirim ve nasıl kurarım?
peki nasıl kurabilirim biliyormusun
@EFI ShellMerhaba Ubuntu işletim sistemi kullanıyorum win 10 kurmak istiyorum ama yasal olmadığı çok güvenemiyorum nereden indirebilirim ve nasıl kurarım?
peki nasıl kurabilirim biliyormusun
forum.shiftdelete.net
forum.shiftdelete.net
eyw![]()
Rufus ile önyüklenebilir USB Flash sürücü nasıl oluşturulur? [Rehber]
Neden Rufus? * Program ücretsiz. * Boyutu küçük (yaklaşık=1 MB civarı) * ISO kalıplarından USB yükleme medyası oluşturmada oldukça hızlı ve kullanımı kolay * Türkçe dil desteği var. * Yüklemeye gerek kalmadan indir ve çalıştır. * Bilindik bir program ve (2018.01.01 itibariyle) Rufus her ay 3...forum.shiftdelete.net
![]()
Rehber - En güncel Windows 10 disk görüntüsünü (ISO dosyasını) doğrudan nasıl indirebilirim? [Rehber]
Özet: Bu makalede en güncel Windows 10 ISO dosyasının doğrudan indirme bağlantılarının nasıl edinileceği anlatılmıştır. Teknik Seviye: Temel Medya oluşturma aracını indirip çalıştırarak bilgisayarınızı yükseltebilirsiniz veya kendi Windows yükleme medyanızı (USB flash sürücü, DVD veya ISO...forum.shiftdelete.net