ugur derya
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
fortnite da eskiden cpu %20-30 gpu %100 iken şimdilerde cpu%50 gpu ise %70 lerde arkada sadece ölçüm yapan program açık neden böyle yapıyor bilen var mı?
evet yeni gelen yerden sonra olduOyun güncellemesinden sonra yaşandımı bu?
Dostum 4 sezon önce fortnite da ortalama 120 fps alıyordum en az 90-80 arasıydı şu and 50 fps alıyorum çok normal her şeyOyun güncellemesinden sonra yaşandımı bu?
Oyuna Grafik ayarları ve işlem eklemeleri olmuş sanırımevet yeni gelen yerden sonra oldu
oyunun grafik kalitesi düşüyor fps de düşüyor fortnite ın optimizasyon sorunları varOyuna Grafik ayarları ve işlem eklemeleri olmuş sanırım
peki işlemci boştayken denilen tabir de herşey tamamen kapalımı oluyor yoksa chrome açık olsada boşta mı oluyor bende chrome spotify açıkken cpu 47 derece oluyor iyim mi ?Oyuna Grafik ayarları ve işlem eklemeleri olmuş sanırım
yani arkda discord açıkken bazen arkada chrome dan youtube açık luyor yani stema de açık oluyor öyle 50 fps max 60peki işlemci boştayken denilen tabir de herşey tamamen kapalımı oluyor yoksa chrome açık olsada boşta mı oluyor bende chrome spotify açıkken cpu 51 derece oluyor iyim mi ?
Normal hani korkulacak birşey yok.peki işlemci boştayken denilen tabir de herşey tamamen kapalımı oluyor yoksa chrome açık olsada boşta mı oluyor bende chrome spotify açıkken cpu 47 derece oluyor iyim mi ?
chrome kapalıyken 54 yanıma karşı rakip takımdan birisi geliyor ateş ediyorum 35 fpsNormal hani korkulacak birşey yok.
Chrome fazladan ram tüketer ama ona dikkat et 2-3 sekmeden fazla ekme açma.
öyle bir şey yok mesela csgo ikisinide stabil kullanır ikisinede yük bindirse işlemci ve ekran kartına 500-600 fps alırsın ama bindirmiyor neden çünkü gerek yokpeki gpu her oyunda %100 kullanılcak diye birşey var mı %70 kullanıyorsa sıkıntı olur mu cpu %20-30 larda
her sene kaliteli bir macunla yenileyebilrisin ya da normal bir macunlar 6 ayda biranladım, termal macunu ne kadar sürede yenilemem mantıklı olur PC 9 aylık
Alıp yenileyebilirsin yakın zamanda.anladım, termal macunu ne kadar sürede yenilemem mantıklı olur PC 9 aylık
ucuz fiyata iyi olabilecek termal macun söyleyebilir misiniz?Alıp yenileyebilirsin yakın zamanda.
İyiler 60-80 arası. Normaller 20-50 lira falan.ucuz fiyata iyi olabilecek termal macun söyleyebilir misiniz?