bakmıyorlar Corona yüzünden böyle diyorlarBöyle sorunları müşteri hizmetleri çözebilir ancak.
Önerim Arıza kaydı oluştur sistemden illaha dönüş yapmak zorundalar. En kötü teknik servis gelir evine sağa sola baksın kablolarda mı sorun var modemde mi veya alt yapıda mı ona göre bir öneri sunarlar sana.
TT bayisi yok yaşadığım ŞehirdeTT bayiilerine git belki hallederler
türk telekoma aylık 90 tl veriyorum sonuç (yemin ederim böyle):
Ekli dosyayı görüntüle 115959internet baya yavaş sdnye zor giriyorum yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servisi arıyorum Corona yüzünden böyle diyor deliricem
Hocam internetiniz kaç mbps?
türk telekoma aylık 90 tl veriyorum sonuç (yemin ederim böyle):
Ekli dosyayı görüntüle 115959internet baya yavaş sdnye zor giriyorum yardım edin lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:
Servisi arıyorum Corona yüzünden böyle diyor deliricem
Müşteri hizmetleri sadece avutmaktan başka bir işe yaradıkları yok. En fazla yapacakları şey teknik destek yönlendirmek olur.Böyle sorunları müşteri hizmetleri çözebilir ancak.
Önerim Arıza kaydı oluştur sistemden illaha dönüş yapmak zorundalar. En kötü teknik servis gelir evine sağa sola baksın kablolarda mı sorun var modemde mi veya alt yapıda mı ona göre bir öneri sunarlar sana.
Müşteri hizmetleri sadece avutmaktan başka bir işe yaradıkları yok. En fazla yapacakları şey teknik destek yönlendirmek olur.
7 ay falanSözleşme bitimine ne kadar süreniz kaldı?
Geçmiş olsun. Bana neler neler dediler sözleşmeyi iptal edeceğim zaman. Kavga ettim hep müşteri temsilcileri ile. Başka bir operatör kullansanız bile bizim alt yapımızı kullanacaksınız diyorlardı. Muhatabım siz olmayacaksınız dedim. Kapattım. İptal ettirdim.7 ay falan
hele bir karşı gelsinler de görelim ağzıma ne gelirse söylerim vallahiGeçmiş olsun. Bana neler neler dediler sözleşmeyi iptal edeceğim zaman. Kavga ettim hep müşteri temsilcileri ile. Başka bir operatör kullansanız bile bizim alt yapımızı kullanacaksınız diyorlardı. Muhatabım siz olmayacaksınız dedim. Kapattım. İptal ettirdim.