2020 Eylül Ayı Anneye Alınabilecek Telefonlar

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhabar herkese,

Abim Yurt dışından geldi ve bu akşam dönecek. Dönmeden önce annemin milattan önce kalan telefonu yerine bir telefon almak istedi. Whatsapp kullanan, arada youtube'a giren bir kadındır annem. Arar konuşur bu kadar. Ekranı çok büyük olmayan, uygun fiyatlı, annemin yaşı sebebiyle düşük sar değerli ve annem telefonu zorlamayacağı için uzun yıllar güncelleme almadan çalışabilecek bir telefon tavsiyesi olan var mı?

İyi forumlar.

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

Piyasada telefonların özelliklerini düşünerek maks 2000 dedik. Aslında f/p konusunda çok iyi olan redmi 8 i düşündüm abim ilk dediğinde. fakat bir düşününce hem çok büyük annem için hem asla kullanmayacağı özelliklere, asla ihtiyaç duymayacağı performansa boş yere verilmiş bir para olacak. Bu sebeple 2000 altında bir fiyat düşünüyoruz. Yapacağı işlemleri yukarda belirttim. Bundan fazlası için verilen para gereksiz olacak. Hepten tuşlu asker telefonu da olmayacak şekilde bir öneriniz varsa memnun olurum.

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Piyasada telefonların özelliklerini düşünerek maks 2000 dedik. Aslında f/p konusunda çok iyi olan redmi 8 i düşündüm abim ilk dediğinde. fakat bir düşününce hem çok büyük annem için hem asla kullanmayacağı özelliklere, asla ihtiyaç duymayacağı performansa boş yere verilmiş bir para olacak. Bu sebeple 2000 altında bir fiyat düşünüyoruz. Yapacağı işlemleri yukarda belirttim. Bundan fazlası için verilen para gereksiz olacak. Hepten tuşlu asker telefonu da olmayacak şekilde bir öneriniz varsa memnun olurum.
Kardeş, o zaman S4, S5 falan al.
Biraz üst seviye, Note 4, Note 3, S6,
Orta segment olarak; J7 Prime, A7 2018, A11 olabilir.

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kardeş, o zaman S4, S5 falan al.
Biraz üst seviye, Note 4, Note 3, S6,
Orta segment olarak; J7 Prime, A7 2018, A11 olabilir.
Bu telefonlar da kısa bir süre sonra güncellrmeler sonrası etkisizleşecek, bir başka forumda güncel bir model olan Alcatel 1s modeli önerildi fikriniz var mı model hakkında?

H1ÇK1R1K

Doçent
Reaksiyon puanı
386
Bu telefonlar da kısa bir süre sonra güncellrmeler sonrası etkisizleşecek, bir başka forumda güncel bir model olan Alcatel 1s modeli önerildi fikriniz var mı model hakkında?
Kardeşim, bu telefonlar güncelleme almıyor. Samsung unuttu bunları. Sadece bir Allah, bir kullanan biliyor bunları.
Sen bu telefonları zamanında görecektin. Millet, S4 almak için böbreğini vermeye hazırdı
Soruna gelirsek, Alcatel 1S seni götürmez. MediaTek Helio P22, güzel bir işlemci değil. Yakında, tarayıcıda bile kasacak.

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Evet dediklerinize hakimim hatta S4 meselesinde kız arkadaşım o telefonu aldıktan sonra ben cebimde Nokia telefonla onunla bir geleceğim olmayacağını biliyordum. Her neyse bu kitaplar çoktan kapandı, bu telefonlarında artık ufaktan raflara kalkma vakti geldi. Sözün özü biz şimdi anneme ne alalım?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kardeşim, bu telefonlar güncelleme almıyor. Samsung unuttu bunları. Sadece bir Allah, bir kullanan biliyor bunları.
Sen bu telefonları zamanında görecektin. Millet, S4 almak için böbreğini vermeye hazırdı
Soruna gelirsek, Alcatel 1S seni götürmez. MediaTek Helio P22, güzel bir işlemci değil. Yakında, tarayıcıda bile kasacak.
Önerebileceğiniz bir telefon var mı

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
gel bende s3 mini var vereyim onu sana
Eyvallah sağ olasın annemde hiç yok değil onda da LG G3 var ama artık eskidi kadın cebbeleşiyor telefonla diye, daha kullanışlı yeni bir telefon düşündük. Teşekkür ederim nazik teklifin için.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
O fiyatlarda Gm 9 Pro alınabilir, ancak sorun çıkarmayacağının garantisini veremeyiz. Birçok kullanıcının şikayetleri var. Bütçenizin 300 TL yukarısındaki Redmi Note 8'i de düşünebilirsiniz.

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Ben olsam Eylül 14 Hepsiburada indirimlerini beklerim. Anneniz belli ki ömürlük olarak uzun süreli telefon kullanıyor. 2300 2500 civarı redmi note 9 almanızı öneririm.

umit4421

Profesör
Reaksiyon puanı
1,114
artık küçük telefon bulmak çok zor. Bence redmi note 8 veya redmi note 9 alın.

Automania

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
O zaman en makul olanı hb indirimlerini beklemek. Redmileri biliyorum hakimim, bunlar dışında değerlendirebilinecek öneriniz var mı?