Bütçenizi yazarsanız ultrabook yerine daha iyi bir tavsiyede bulunabiliriz
2000 2500 civarı 2. El almak istiyorumİşlemci ve RAM'in iyi olduğu bilgisayarlara bakmanı öneririm. Bütçen nedir?
Eğer laptop alma zorunluluğun varsa o bütçede iyi cihazlar yok. İçerisinde Ryzen 3 işlemci ve Vega 3 ekran kartı olan 8GB RAM'e sahip bir cihaz bulabilirsen iyi olur. Mümkünse içerisinde SSD de olsun. Biraz araştırıp bulduğun modelleri atarsan inceleyebilirim.2000 2500 civarı 2. El almak istiyorum
Gayet yeterli.Yazılım işlerine yeni başlamak istiyorum. Once arduino phyton vs sonra c# öğrenmek istiyorum. İntrl i3 6100u ve 4gb ramli bir laptop buldum sizce yeterli mi? Şimdiden cevaplar için teşekkürler...
Eğer laptop alma zorunluluğun varsa o bütçede iyi cihazlar yok. İçerisinde Ryzen 3 işlemci ve Vega 3 ekran kartı olan 8GB RAM'e sahip bir cihaz bulabilirsen iyi olur. Mümkünse içerisinde SSD de olsun. Biraz araştırıp bulduğun modelleri atarsan inceleyebilirim.
DRAX-APU32 /AMD Ryzen 3 3200G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bunu buldum demonte halde alınca 1700tl diyor ryzen3 2200g vega 8 sanırsamEmre hocamın da dediği gibi sıfır laptoplarda 3500 4000 tl bandına kadar 8gb ram yok. Zorunluluğunuz laptop ise ya beklemenizi ya da ikinci el (hiç önermem) en az 8gb ramli ve harici bir ekran kartlı laptop almanız gerekir. Ancak İmkanınız varsa 2500 3000 tl lik bir masaüstü bilgisayar işinizi görecektir.
Bu senin işini rahatlıkla görür.DRAX-APU32 /AMD Ryzen 3 3200G/8GB DDR4/480GB SSD/Gaming Bilgisayar | ITOPYA bunu buldum demonte halde alınca 1700tl diyor ryzen3 2200g vega 8 sanırsam
Şuan fark ettim kur sağolsunBu senin işini rahatlıkla görür.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bir hata olmuş demonte halinin fiyatını güncellememişler. Bu sistemi 1700'e alamazsın.