Türk Telekom, Digiturk'ü bitirecek!

prettymiss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş nasıl film izliyorsunuz,ben yeni uye oldum da yardım et:thumbup:

adoen

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Bu altyapıyla hd tv hayal bile olamaz. Cem YILMAZ telekom yönetimine geçti espri yapıyor sanırım. :)

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bize çektirdiği eziyetleri bitirsin önce.

msbysl

Asistan
Reaksiyon puanı
5
net 8 abonesi olduktan sonra,ancak 2 mb hızla hizmet verebildiler.son 15 gündür hat devamlı düşünce telefon ettim,sizin bölge yağışlı havalarda 2 mb hızı kaldırmıyor diye 1 mb düşürdüler.KABLOLARI İYİSİYLEMİ YOKSA KÖTÜSÜYLEMİ DEĞİŞTİRİYORLAR ANLAMADIM.

playmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
turktelekom suanda turkiyenın her yerınde fiber kablo dosuyor bılmeden konusmayın kolaymı sanıyon sen kablo dosemeyı her seyı elestırıyorsunuz ama elestırıken de biraz sabırlı olmak lazım turkıyenın her yerıne fiber dosemenın malıyetı 5 mılyar ABD doları hersey zamanla yavas yavas ilerleyecek herkes sunu ıstıyor ben her seyı belese alayım karsılıgında hıcbır sey vermeyeyım 1 ytl kotanı etkılemeden tv izleyecen ayda 4 tl ye 700 filim izleyecen daha ne ıstiyon 700 filimi kıralasan 1 tl 700 tl eder suanda telekomun en buyuk sorunu sabıt ucret tın karıslıgında verdıgı 100 kontorun kullanımının tum gunde kullanılmaması bence en buyuk sorun o dur sen cep telefonuna kontor yukleme bakalım arayabılırmısın her seyın bır bedelı var su anda cepler hala telekom alt yapısını kullanarak ıletısım verıyor telekomun alt yapısı cokse ceplerde cöker ınternet yavas mıs allah askına suanda hangı sıteye 10 dakıkada gırıyon kı boyle yorun yapıyorsunuz arkadaslar bıraz sukredın ...... alt yapı calısması 2-3 yıla kadar bitecek sehır merkezlerınde ozaman 20mgbit internete kovusunca yorumunuz ne olacak bakalım ......saylarımla
Senin gibilere şunu hatırlatmakta fayda var. Bir millet vekili mecliste yaptığı konuşmasında Türktelekom özelleştirmeden önce karının %25 ini alt yapı geliştirmesine ayırırken özelleştikden sonra bu oran %6. küsürlere düştüğünü söylemişti. Eski parayla katrilyonlarca kar eden bir kurumu yok pahasına özelleştirdiler. O %6 yı şişrme o kadar. Az önceki başlıktada zihniyetini gördük Türktelekomun . Yalın adsl isteyenleri resmen yeni bir sabit ücretle tehdit etmiş.

speirs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
turktelekom suanda turkiyenın her yerınde fiber kablo dosuyor bılmeden konusmayın kolaymı sanıyon sen kablo dosemeyı her seyı elestırıyorsunuz ama elestırıken de biraz sabırlı olmak lazım turkıyenın her yerıne fiber dosemenın malıyetı 5 mılyar ABD doları hersey zamanla yavas yavas ilerleyecek herkes sunu ıstıyor ben her seyı belese alayım karsılıgında hıcbır sey vermeyeyım 1 ytl kotanı etkılemeden tv izleyecen ayda 4 tl ye 700 filim izleyecen daha ne ıstiyon 700 filimi kıralasan 1 tl 700 tl eder suanda telekomun en buyuk sorunu sabıt ucret tın karıslıgında verdıgı 100 kontorun kullanımının tum gunde kullanılmaması bence en buyuk sorun o dur sen cep telefonuna kontor yukleme bakalım arayabılırmısın her seyın bır bedelı var su anda cepler hala telekom alt yapısını kullanarak ıletısım verıyor telekomun alt yapısı cokse ceplerde cöker ınternet yavas mıs allah askına suanda hangı sıteye 10 dakıkada gırıyon kı boyle yorun yapıyorsunuz arkadaslar bıraz sukredın ...... alt yapı calısması 2-3 yıla kadar bitecek sehır merkezlerınde ozaman 20mgbit internete kovusunca yorumunuz ne olacak bakalım ......saylarımla

ne diyorsunlan sen. adamlar 2005 yılında altyapısını yenileyecekti 2008 yılında alcatel daha yeni yeniledi. Kablo döşemek çok mu zor senin işin bu. maliyet 5 milyar dolar mış bir de ABD doları. Yıllardır ve 2004 yılı ADSL geldiğinden beri TürkTelekom un aboneleri hiçbir hizmet almamasına rağmen sabit ücret adı altında sömürüldü ve sömürülmeye devam ediliyor. Ve sonrada bu sabit ücreti evlere gelen kabloların bakım maliyetine harcanıyor deniliyor. Bundan banane, sen o harcamaları yaptığın kar dan karşılayacaksın. Senin gibi düşünenler yüzünden böyle fazla para ödüyoruz. Biz hiçbir şeyi beleşe almayı düşünmüyoruz hizmete göre bedel ödemek istiyoruz. "1 ytl kotanı etkılemeden tv izleyecen ayda 4 tl ye 700 filim izleyecen daha ne ıstiyon" bunlardan banane daha ne mi istiyorum ben Türk Telekoma tv izlemek için üye olmadım önce adam gibi internet hizmetini versinler sonra alternatif hizmetlere yönelsinler. Senin gibiler işte çok paraya az iş düşünenler bu devlet sizin gibiler yüzünden bu halde sürünüyor.

soldier01

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Özelliştirmeyi isteyenlerin kafasını anlamış değilim basit bir işi sanki özelliştirince ucuza mal olacak gibi sattılar güzelim firmayı.Bunu yapanları Allah(c.c) a havale ediyorum.Haksız yere param gidiyor.Herkesin onlar kadar maaşı yok bunu düşünemiyorlar galiba

ARABİC TELEKOM(TÜRK TELEKOM) Bu altyapıyla vermeyi düşünürlerse 10 dk da değil 1 saatte anca gireriz nete diye düşünüyorum.Ben pc den hem tv izlerken aynı zamanda indirme yapamayacaksam ,msn ye giremeyeceksem tv de izlemekden bir farkı kalmaz bunları arttırmak mümkün.Halbuki iptv olan ülkelere baktığımda örneğin romanyada hepsi bir arada geliyor fiber optik internet ,tv ,telefon toplamının fiyatıda uygun fiyat.

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Senin gibilere şunu hatırlatmakta fayda var. Bir millet vekili mecliste yaptığı konuşmasında Türktelekom özelleştirmeden önce karının %25 ini alt yapı geliştirmesine ayırırken özelleştikden sonra bu oran %6. küsürlere düştüğünü söylemişti. Eski parayla katrilyonlarca kar eden bir kurumu yok pahasına özelleştirdiler. O %6 yı şişrme o kadar. Az önceki başlıktada zihniyetini gördük Türktelekomun . Yalın adsl isteyenleri resmen yeni bir sabit ücretle tehdit etmiş. Buna göz yuman sözde ülke liderlerinin ben ..... Gerçi senin gibi destekçileri olduktan sonra yaptıkları az bile.

Ülke liderlerinin sen derken...! Bende sana çüşşşş diyorum efendi kendine gel olayı başaka taraflara çekme :cursing:

ugurhanuslu

Profesör
Reaksiyon puanı
43
hele bi fiberleri döşesin, sonra ne b*k veriyosa versin...

TheStorm

Asistan
Reaksiyon puanı
6
hele bi fiberleri döşesin, sonra ne b*k veriyosa versin...

Usta Fiber Döşese Ne olcak Değişen Bişey Olcak mı? :cool: 8mbt diolar2 mbti geçmio 20 mbt diyolar eminim yarısının yarısını bulursak ne ala bu 20mbt çıkar 1 ay sonra millet bizim gibi yine yawaştı şöyle böyle deyince hmn olayı sistem şöyle aksaklıklar war gibi insanları kandırıp şu an ki olduğu gibi parasını çalacaklar
TTNET layn Ordamsn :clap:

skara

Asistan
Reaksiyon puanı
3
hiçte inanasım gelmiyor ama hadi neyse

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
2010 yılındayız 1 mb internet 45 lira yorum yok. ukrayna vatandaşlarına 1 mb interneti ücretsiz veriyor.pardon ukrayna değilmiş finlandiyada internet bedava http://yenisafak.com.tr/Bilisim/Default.aspx?t=25.10.2009&i=217300

Finlandiya hükümeti, internetin vatandaşların yasal hakkı olduğunu ve herkese ücretsiz 1 megabit genişbant internet hakkı verileceğini duyurdu.

100lerce televizyon sitesi var giderim oradan izlerim gayet net.

entalpi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Digiturk'le bu şekilde başa çıkamaz. PC'den Tv izleme olayı insanımıza uyacak bir olay değil. Aynı normal kitap yerine e-book okumak gibi... Kimse uğraşmaz

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
sadece pc değilki telefon ve tv yede ip tv yüklenebiliyor. Bence ip tv 10 numara gidip normal yayına para vermektense ip tv aldım daha karlı.
10 sene önce konu açılmış. Hortlatmış oldunuz. :D

XYQ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bende yeni haber sandım, lig tv yi alıyor felan diye düşündüm :D

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973
İyi oluyor ya arada eski konuların aktifleşmesi