Ecel121
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 106
brawl stars oyununda aylarca emek verdiğim 10600 kupalı hesabım çalındı hesap supercell ıd ye bağlı napıcam beyler yardım edin
knk bin kere geçtim ama hesabınızı bu bilgilerle kurtaramayız falan diyo![]()
Brawl Stars | Supercell Support Portal
We try to answer common questions with our FAQs, so please take a moment to browse these helpful articles. The easiest way is to search by keyword, or browse by category.supercell.helpshift.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
eğer olmaz ise supercell ile iletişime geç.
Nasıl Öyle Diyor ?knk bin kere geçtim ama hesabınızı bu bilgilerle kurtaramayız falan diyo
Bir bardak soğuk su içmekten başka yapabileceğin bir şey yok. Bir dahaki sefere daha dikkatli olknk bin kere geçtim ama hesabınızı bu bilgilerle kurtaramayız falan diyo
yok hesabın adı ID:si falan soruyo söylüyorum bu bilgilerle kurtaramam diyor anlamadığım madem kurtaramassın niye soruyonNasıl Öyle Diyor ?
Benim hesabım supercell id ve google playa bağlı değildi.Öyle kurtardım.Ne varsa doğru cevap ver.Eğer arkadaşın ekliyse arkaşından hesapına bak tp seviyesi falan filan.Bunlar önemli.knk bin kere geçtim ama hesabınızı bu bilgilerle kurtaramayız falan diyo
gmaile bağlı olmuyormu hesap gmail kurtarma e postan varsa öyle yapyok hesabın adı ID:si falan soruyo söylüyorum bu bilgilerle kurtaramam diyor anlamadığım madem kurtaramassın niye soruyon
yaa anlamadınmı supercell kurtaramam diyor diyorumBenim hesabım supercell id ve google playa bağlı değildi.Öyle kurtardım.Ne varsa doğru cevap ver.Eğer arkadaşın ekliyse arkaşından hesapına bak tp seviyesi falan filan.Bunlar önemli.
O zaman senin yapabileceğin birşey kalmadı.yok hesabın adı ID:si falan soruyo söylüyorum bu bilgilerle kurtaramam diyor anlamadığım madem kurtaramassın niye soruyon
ama hesabe kutudan gale ve surge falan çıktı kurtarmam lazımO zaman senin yapabileceğin birşey kalmadı.
idsini falan bilmiyorsan kurtaramassın geçmiş olsunve beyler Ankaralıiskenderin verdiği adresde oyunun ayarlarından bağlantı kesildi de diyor ama ayarlarda öyle birşey yok
ama hesabe kutudan gale ve surge falan çıktı kurtarmam lazım
bilmiyorum.ve beyler Ankaralıiskenderin verdiği adresde oyunun ayarlarından bağlantı kesildi de diyor ama ayarlarda öyle birşey yok
ama hesabe kutudan gale ve surge falan çıktı kurtarmam lazım
Biliyorum hesabada giriş yapabiliyorum fakat adam boşuna yıldız puanımı ve elmasımı harcıyoriyorsan kurtaramassın geçmiş ol
o nasıl oluyorBir virüs taraması yap bide
.o nasıl oluyor
KandırmayınBir tane anti virüs programı indir ve tarama yap.
onu bende biliyorumda bunun ne alakası var
o nasıl oluyor dedi diye dedim.Kandırmayın
Bilmem.Bende düzeltip onu anlatmaya çalışıyor diyecektim.onu bende biliyorumda bunun ne alakası var
Şimdi Sen Hesaba Girebiliyorsun Ama O Adam Girince Çıkıyor Anladığım Kadarıylabeyler yardım edin durum acil diyorum
yok knk hesaba rahat giriyorum çıkıyorum ama adam kaynaklarımıharcıyor bundan rahatsız oluyorum adamla iletişime geçtim hemen kjaçtı ismi apo diye birşeyŞimdi Sen Hesaba Girebiliyorsun Ama O Adam Girince Çıkıyor Anladığım Kadarıyla
id falan kayıtlımı?lütfen yardım ediiin
yok knk hesaba rahat giriyorum çıkıyorum ama adam kaynaklarımıharcıyor bundan rahatsız oluyorum adamla iletişime geçtim hemen kjaçtı ismi apo diye birşey
ve bütün arkadaşlarımı çıktı iletişime geçmemem için ama geçtim
yardım edin beyler vallahi zor durumdayım
yaa duymuyonmu herşey var diyorum bendeid falan kayıtlımı?
gmail şifreni değiştiryaa duymuyonmu herşey var diyorum bende
değiştirsem ne olur knk bu adam birkere giriş yapınca bu supercell her defasında şifresiz giriş yapmasına izin veriyorgmail şifreni değiştir
o zaman adamlara yeterli bilgi verip attıracaksındeğiştirsem ne olur knk bu adam birkere giriş yapınca bu supercell her defasında şifresiz giriş yapmasına izin veriyor