3.5K Telefon Önerisi ?

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Saolun , peki zula mobil' i Yüksek ayarda oynatırmı ? Birde neden pubg yüksek ayarda oynatmaz ?
Yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız 5000 TL'yi gözden çıkarmalısınız. Realme 6 Pro Pubg'de HD Yüksek/Akıcı Aşırı Yüksek 'te oynatıyor diye biliyorum.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Yüksek ayarlarda oynamak istiyorsanız 5000 TL'yi gözden çıkarmalısınız. Realme 6 Pro Pubg'de HD Yüksek/Akıcı Aşırı Yüksek 'te oynatıyor diye biliyorum.
Peki zula mobil yüksekte oynatırmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Peki Realme 6 Pro' da ısınma var mı ?

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Realme 6 Pro ve Redmi Note 9 Pro öneririm.

rosellealper

Doçent
Reaksiyon puanı
416
2. el iphone 8 bulabilirsen guzel bir tercih olur

'Tarık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
22
Hocam bence note 8 pro al artan bütçenide cebe at

• İlginç
Reactions: STB

2jz-GTE

Asistan
Reaksiyon puanı
109
Normal bir kullanıcı isen teknoloji meraklısı değilsen mi note 10 lite al yok daha yeni teknolojisi olsun dersen realme 6 pro al 90hz güzel bir teknoloji. Şahsen mi note 10 lite tercih ettim benim için ekran batarya kamera önemliydi. Kendi isteklerin doğrultusunda seç telefonu. Bu arada mi note 10 lite realme 6 pro dan biraz daha premium bir cihaz.

sama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Realme 6 pro hava atmak için olsun, kullanım açısından da gayet güzel bir telefon. Bir şey soracağım, mi note 10 lite ın hafıza kartı desteği var mı? Ben yok diye biliyorum..

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Realme 6 pro hava atmak için olsun, kullanım açısından da gayet güzel bir telefon. Bir şey soracağım, mi note 10 lite ın hafıza kartı desteği var mı? Ben yok diye biliyorum..
Yok

NuLdERGAMER

Profesör
Reaksiyon puanı
638
oppo a9 almanı önerririm annemde var bayağı iyi özellikle pubg için codm için yağ gibi oynanıyor

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115

sama

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hafıza kartı desteği olmaması bence büyük eksiklik.. Bakın bence diyorum.. ? Hafıza artırma açısından değil, yedekleme veya bir dosyayı kopyalama taşıma açısından olması gereken bir destek..

Hafıza kartı desteği olmaması bence büyük eksiklik.. Bakın bence diyorum.. ? Hafıza artırma açısından değil, yedekleme veya bir dosyayı kopyalama taşıma açısından olması gereken bir destek..

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
A70 nasıl ? Ya zaten Realme benim için öncelik fakat samsung markasındanda öneri bekliyorum.

Yani ben hiç realme kullanmadım. Kullanışı falan beni üzermi ?
Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi telefon mi note 10 lite yada realme 6 produr. Aksini şuan için düşünme bile.

¹ ChamPoinT ¹

Profesör
Reaksiyon puanı
595
Ya bana 3.5K ya Samsung cihazı önerirmisiniz ?

Bu fiyat bandında alabileceğin en iyi telefon mi note 10 lite yada realme 6 produr. Aksini şuan için düşünme bile.
Redmi note 9 pro peki o nasıl ?

Ya bana bi samsung cihazıda önerseniz ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ya bana 3.5K ya Samsung cihazı önerirmisiniz ?

Redmi note 9 pro peki o nasıl ?
3k bandında alabileceğin en iyi telefon bende onu kullanıyorum. Samsung önererek yanlış yönlendirmek istemiyorum başkası önerebilir.