Kurallar Sıkılaştırılsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Merhaba Forum. Forumda yeniyim. Uzun süredir üye olmak istediğim bir yerdi. Üye oldum, biraz gezdim. Gözüme bir sürü şey takıldı.

Forumda takılan kullanıcıların kuralları okuduklarından şüpheliyim. Moderatörler bile yanlış bilgilendirme yapıyor.

Özel konuşmayı suistimal eden bir ton üye mevcut. Başlıklar yazı ile niteliksiz ve tamamen bağımsız.

Yazım ve imla kurallarını saymıyorum. Ama buraya biraz disiplin lazım gibi.

Benim düşüncelerim bunlar. 5 yıldır forumlarda gezen birisi olduğumu belirteyim. İyi forumlar.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Hoş geldin.
Kuralların hiç birisini okumadım.
Başlıklar dikkat çekmek için bile açılabilir.
Peki hocam pardon öğretmenim sınavınızda yazım kuralları ve imladan sorumluyuz sanırım afedersnşz
Forumlarda 13 yıldır gezen birisi olduğumu belirteyim ve forumculuğun bu sandıklarınızla alakalı olmadığı, hoşgörü ve saygılı olunduğu sürece istediğin gibi takıldığın özgür ve bilgi paylaşımına dayalı platformlar olduğunu hatırlatmak isterim.
Şimdi afedersiniz ama buraya gelip ben "Alfayım" benim kurallarım geçerlidir. Hiçbir şeye töleransım yoktur. Burada disiplini sağlarım diyorsanız. Buyrun hodri meydan karşınızda ki ilk kişi benim. Ben 13 yılımı çocukluğumun ergenliğimi forumlara harcadım senin forumculuğun ne ki? Ne ki yani? Senin yaptığın forumculuğu ben ayak serçe parmağıma yaptırırım. Çok tav oldum sana... selametle kalın.

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Bence de saygı ve hoşgörü çerçevesinde istenilen konuşulabilir.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,741
Forumda takılan kullanıcıların kuralları okuduklarından şüpheliyim. Moderatörler bile yanlış bilgilendirme yapıyor.

Yanlış yönlendirmeye örnek versen iyi olurdur. Yeni üyeler kurallardan habersiz ama bu forumda zamanını geçirmiş üyeler kurallara dikkat ediyorlar.

Özel konuşmayı suistimal eden bir ton üye mevcut. Başlıklar yazı ile niteliksiz ve tamamen bağımsız.

Özel konuşmayı suistimal eden bir ton üye var diyorsun bir tane örnek vermek zor değildir herhalde.Evet konu başlıkları konu içeriği ile kısmen bağlantılı olabiliyor.

Burada yazım kuralları zorunlu değil. Kimse cümleye nokta koymadı diye ceza alacak değil. Malum forum sitesi değil burası. Burada bilgi paylaşımı özgür ifade önemli. O yüzden ufak yazım ve imla hatalarını herkes mazur görür. Buradaki disiplin böyle.

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Merhaba Forum. Forumda yeniyim. Uzun süredir üye olmak istediğim bir yerdi. Üye oldum, biraz gezdim. Gözüme bir sürü şey takıldı.

Benim düşüncelerim bunlar. 5 yıldır forumlarda gezen birisi olduğumu belirteyim. İyi forumlar.
Yorum yapmıyorum. Saygı ve hoşgörü çerçevesinde davranıldığı sürece hiçbir sorun olmaz. En çok da yazım hatalarına bu kadar takılmanız cidden bilmiyorum yani...

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Konuyu öneri olarak açtığımı belirteyim. Yorumlarınızı ona göre yapın. Buranın iyiliği için açtım. Yoksa ben kendi forumumu kuramaz mıyım?

Yorumlarınız çok ağır. Lütfen birbirimizi kırmayalım. Bu yorumlar yüzünden diğer üyele ben de çatlıyorum. Lütfen böyle yapmayın. Sadece kendi görüşümü ifade ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yorum yapmıyorum. Saygı ve hoşgörü çerçevesinde davranıldığı sürece hiçbir sorun olmaz. En çok da yazım hatalarına bu kadar takılmanız cidden bilmiyorum yani...
Ama yorum yapmışsınız o nasıl olacak?

Senin yaptığın forumculuğu ben ayak serçe parmağıma yaptırırım. Çok tav oldum sana... selametle kalın.
Bu üslup yüzünden bende size tav oldum. Kırıcı söz kullanmanıza ne gerek vardı? Konunun öneri konusu olduğunu kör gözünüz göremiyor mu? Ö N E R İ.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Konuyu öneri olarak açtığımı belirteyim. Yorumlarınızı ona göre yapın. Buranın iyiliği için açtım. Yoksa ben kendi forumumu kuramaz mıyım?

Yorumlarınız çok ağır. Lütfen birbirimizi kırmayalım. Bu yorumlar yüzünden diğer üyele ben de çatlıyorum. Lütfen böyle yapmayın. Sadece kendi görüşümü ifade ettim.

Bu üslup yüzünden bende size tav oldum. Kırıcı söz kullanmanıza ne gerek vardı? Konunun öneri konusu olduğunu kör gözünüz göremiyor mu? Ö N E R İ.
Hiçbir dediğime alınmadın bir tek buna mı takıldın? Küstahlığınız ile öneri yapmanızı da anlayabilmiş değilim. Küstahça konuşup buraya disiplin lazım 5 senedir forumlardayım diyip sonra Ö N E R İ diye kendinizi haklı çıkarmanızı kabul etmiyorum. Sizin kullandığınız üslup ile size cevap verdim. Burada beni suçayacağınıza asla bakmadığınız aynaya bakıp kendinize önce iğneyi batırınız sonra çuvaldızı başkasına batırırsınız.

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Çok fazla Türkçe öğretmeni lazım o zaman foruma.Zaten Türkçe dersinde canımız çıkıyor bari burada rht olalm.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Türkçemizi iyi kullanmak gerekiyor tabii ama sonuçta burası forum herkes burada birbirine yardım etmek için var kimseyi bu kadar sık boğaz etmeye gerek yok, forum kuralları bence gayet iyi şuanda.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Suistimal dediği bazı kişiler konu açmayıp(bana da yapıyorlar) yardım istiyorlar. Bu olabilir arkadaşın dediği diye düşünüyorum.
Sizin düşündüğünüzü kimse akıl edemedi. Bunun için size çok teşekkür ediyorum. İnsanlar ise hala kanıt istiyor. Al sana kanıt: @karabelaoffical isimli kullanıcı bana bu şekilde yardım talebinde bulundu. Bu ilk değil hem.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Mesela? Örnek verebilir misiniz?
AMD işlemciye düşük frekans bellek önereni gördüm. AMD işlemciler düşük frekansta stabil çalışmazlar.

Technopat'tan mı geldiniz?

Sadece merakımdan soruyorum.
Evet, ama ondan önce DA ve DH gibi forumlarda da bulundum.

Türkçemizi iyi kullanmak gerekiyor tabii ama sonuçta burası forum herkes burada birbirine yardım etmek için var kimseyi bu kadar sık boğaz etmeye gerek yok, forum kuralları bence gayet iyi şuanda.
Onu saymadığımı belli ettim. Sizi kışkırttım algısı olmuş olabilir mi?

Constantin87

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,973

Abi başka işiniz mi yok Allah aşkına

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ya siz ne kadar kıt insanlarsınız ya? Sonra laf yapınca da küstah oluyorum.

Öneri konusu açtım. Sdn'ye öneri. Bu konuya yöneticilerin el atması gerekirken seviyesi düşük insanlarla boş yorumlar ile dolduruyor.

Ben ufak bir disiplin olmasını önerdim. Yazım hatalarını sayamadığımı söyledim. Yanlış bilgilendirmeler havada uçuyor.

Bunu yapan da bir moderatör. Bunu belli etmeye çalışıyorum. Bu halime küstah diyorsanız siz küstah adam görmemişsiniz.

Sonra neden kötü üslup ile mesaj yazıyorum. Umarım kendimi ifade edebilmişimdir.
Üslubunu bozma terbiyeni takın.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Siz de üslup dürten mesajlar yazmayın arkadaşım. İnsanın tahammülü sınırlıdır.
Herkes fikrini belirtebilir herkese açık bir konu sonuçta madem çok rahatsız oluyorsunuz önerilerinizi adminlere özel mesaj yada mail yoluyla yapın o zaman.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Herkes fikrini belirtebilir herkese açık bir konu sonuçta madem çok rahatsız oluyorsunuz önerilerinizi adminlere özel mesaj yada mail yoluyla yapın o zaman.
Boş fikir üretenler ne olacak peki? Dalga geçme amacı güdenler de var. Trol bir forum musunuz yoksa?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Boş fikir üretenler ne olacak peki? Dalga geçme amacı güdenler de var. Trol bir forum musunuz yoksa?
Aynen troll bir forumuz, foruma sen katılana kadar kimseyle kimsenin arasında bir sorun yoktu herkes birbirine yardımcı oluyordu ama senin her açtığın konuda üyelere ters ters konuşup kavga çıkarma potansiyelin var.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Aynen troll bir forumuz, foruma sen katılana kadar kimseyle kimsenin arasında bir sorun yoktu herkes birbirine yardımcı oluyordu ama senin her açtığın konuda üyelere ters ters konuşup kavga çıkarma potansiyelin var.
Kavga çıkaracak kadar ileri gitmem. Troll iseniz bende popülasyona uyarım o zaman. Birinin bunu söylemesini bekliyordum zaten. İyi forumlar.

Mesajlarıma bakarsanız insanlara sizden daha fazla katkıda bulunduğumu görebilirsiniz.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kavga çıkaracak kadar ileri gitmem. Troll iseniz bende popülasyona uyarım o zaman. Birinin bunu söylemesini bekliyordum zaten. İyi forumlar.

Mesajlarıma bakarsanız insanlara sizden daha fazla katkıda bulunduğumu görebilirsiniz.
Evet bizden daha fazla yanlış katkıda bulunduğun doğru hakkını yiyemez kimse.

Viserys

Asistan
Reaksiyon puanı
166
Evet bizden daha fazla yanlış katkıda bulunduğun doğru hakkını yiyemez kimse.
Doğruluğuma laf söyletmem ama buradan bir kavga çıkmasını istemiyorum.

Lafı bitirelim bence. İyi forumlar.

Reaksiyon puanı
5,171
Bu forumu sevmemin tek sebebi özgür bir anlayışa sahip olması ve kuralmış muralmış çokta fifi anlayışına sahip olması.

Buraya bir şey katmak yada buralarda bir şeyleri değiştirmek istiyorsanız çoğunlukla kavga etmek yerine önce onları elde etmeye çalışmalısınız. Buranın technopattan en büyük farkı kararı genellikle moderatörlerin kahyalarının keyiflerinin vermesi değil çoğunluğun vermesi...

Son düzenleme:

Arife F`

Asistan
Reaksiyon puanı
200
Ya arkadaşım sana ne? Sana birşey mi batıyor acaba? Sen kendine işinr bak bence.
"Sana birşey mi batıyor acaba?" Bu dediğin hiç hoş değil.

Daha demin burda ağır konuştuğumuzu iddia eden sen, yukarıda neler diyorsun. Ayıp ama...

Doğruluğuma laf söyletmem ama buradan bir kavga çıkmasını istemiyorum.

Lafı bitirelim bence. İyi forumlar.
Kimse kavga etmek niyetinde değil, kullandığınız bazı laflar oldukça ağır bence, herkes elinden geldiğince anlayışlı olmaya çalışıyor... Burada ters ve ağır konuşup ortalığı kızıştıran sizsiniz.

Son düzenleme:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
çok kasmamak gerek xentoronun yapay zekası gelişirsw otomatik imla kontrolu ve düzeltmesi düzeltir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...