Windows 10'da Microsoft Hesabını Kaldıramıyorum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HEDEC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HEDEC

Asistan
Reaksiyon puanı
37
Merhaba, arkadaşımın microsoft store hesabına giriş yapmıştım. Fakat onun mailini bilgisayarın ana maili yapmış ve kaldıramıyorum. 1. Hesabı yönet dediğimde tüm bilgisayarları silmeme rağmen hala burada duruyor ve gitmiyor. Nasıl silebilirim? (Not: 2. Olan benim hesabım)

Ekli dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    7.2 KB · Görüntüleme: 190
  • 2.PNG
    2.PNG
    7.7 KB · Görüntüleme: 180

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
Merhaba, arkadaşımın microsoft store hesabına giriş yapmıştım. Fakat onun mailini bilgisayarın ana maili yapmış ve kaldıramıyorum. 1. Hesabı yönet dediğimde tüm bilgisayarları silmeme rağmen hala burada duruyor ve gitmiyor. Nasıl silebilirim? (Not: 2. Olan benim hesabım)
Başka bir oturuma geçip kaldırmayı denediniz mi?

Heilung

Asistan
Reaksiyon puanı
148
yerel bir hesap açmalısın, böylece mailinle ilişkilendirilmez, nasıl yapacağını bilmiyorsan yeni bir hesap oluştur demeden önce interneti kes,

ama ondan önce başlat menüsüne tıklayıp kullanıcı avatarına sağ tıklayıp, hesap ayarlarını değiştire gel, açılan pencereden, "tüm microsoft uygulamalarına otomatik girmeyi durdur"a tıkla, tam olarak böyle yazmıyor olabilir, benimki ingilizce, buna benzer bir şey yazıyor olmalı

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,243
Birde Microsoft'un UWP uygulamalarında Microsoft hesabı açarken "Sadece Microsoft Uygulamalarında" diye bir seçenek mevcut.