Furkanbg26
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Bimcell den hat ali caz kac tl ye alabiliriz
neden ?Kaç TL' ye alırsın bilmiyorum ama hattın üzerine sana milyon dolarlar verseler yine de o hattı alma derim. Söyleyeceklerim bu kadar.
türk telekom kaç tl ?85 lira üstelik bir ay da hediye paket veriyorlar , şuan en ucuz ve en avantajlısı o. Al ilerde taşırsın.
120 lira diye hatırlıyorumneden ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
türk telekom kaç tl ?
paket dahilmi ?120 lira diye hatırlıyorum
Galiba hayırpaket dahilmi ?
ben haftanın 7 gününün çoğunluğunu sabah 8 den akşam 19 a kadar şehir merkezinde geçireceğim iyi çekermi sizce ?Sitesinde 85 TL olarak belirtilmiş zaten. Ayrıca 8 yıldır abonesiyim ve en ufak bir sıkıntı yaşamadım. Türk Telekom ne çekiyorsa bu da aynısını çekiyor. Eğer sürekli ilçe merkezi vs. çekimin iyi olduğu yerlerde iseniz düşünmeden geçebilirsiniz. Paket fiyatları da çok iyi.
Benim Şehir Merkezinde Daha Çok İşim Var Çekmeme Gibi Bir Durum Olmaz Değil mi ?bımcell telekom alt yapısını kullanıyor zaten adamların kendilerine göre paket ve tarifeleri var aynı zamanda çok avantajlı
Yani orada tt baz istasyonu varsa çeker tabi tt kullanan varsa dene BiBenim Şehir Merkezinde Daha Çok İşim Var Çekmeme Gibi Bir Durum Olmaz Değil mi ?
tt çarşıda çekiyor babamın telefonu ile denedimYani orada tt baz istasyonu varsa çeker tabi tt kullanan varsa dene Bi
Aynı alt yapıyı kullandığı için sıkıntı yaşamazsın o zaman ?tt çarşıda çekiyor babamın telefonu ile denedim