- Reaksiyon puanı
- 16,928
Sende o zaman bir şeyler var. Bende diyorum neden soluyor bir bir yapraklar..
Enes üzdün be kardeşim..
Gitmenize çok üzüldüm. Yolunuz açık olsunYaklaşık 3 aydır donanım editörü olarak yer aldığım ShiftDelete.Net'den bugün kendi isteğim ile ayrıldım. Bu süreçte forum bölümünün bana karşı desteği çok olduğu için bir teşekkür etmek istedim. Bu zamana kadar destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.
Ekli dosyayı görüntüle 114807
Delikanlı gibi sen mi gidiyorsun Hakkı abi mi kapıyı açtı. Gayet iyi gidiyordun bence ki gözlerine bakınca sanki yaralı gibisin :/Yaklaşık 3 aydır donanım editörü olarak yer aldığım ShiftDelete.Net'den bugün kendi isteğim ile ayrıldım. Bu süreçte forum bölümünün bana karşı desteği çok olduğu için bir teşekkür etmek istedim. Bu zamana kadar destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.
Balkona bile sığar bu hocam.![]()
keşke olsa balkondan uzatma sarkıtır şarj ederd kullanırdım...
ben ban yedim gittim geri geldimAbi bende gidiyorum.
Ama uyumaya gidiyorum daha saat geç oldu ?
150kg filan sote yere park ederdim...Balkona bile sığar bu hocam.
Bırakmayın dışarıda 2 elden tutup götürürler ya.
Ama ama amaaaYaklaşık 3 aydır donanım editörü olarak yer aldığım ShiftDelete.Net'den bugün kendi isteğim ile ayrıldım. Bu süreçte forum bölümünün bana karşı desteği çok olduğu için bir teşekkür etmek istedim. Bu zamana kadar destek sağlayan herkese çok teşekkür ederim. Kendinize iyi bakın.
Tadı nasıldı? ? Daha tadına bakmadım.ben ban yedim gittim geri geldim![]()
3 Gün izin gibi geldi bidahada istememTadı nasıldı? ? Daha tadına bakmadım.
Kafa raat oluyor öyle bence,3 Gün izin gibi geldi bidahada istemem
Evetde valla sıkıntıya girdim forum yasak oluncaKafa raat oluyor öyle bence,