Ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama genel olarak diğer muhendisliklerle aynı programları kullanıyor roket ve uçak tasarımı yapıyorlar ayrıca makine mühendisi ile ortak dersleri çok uçak mühendisliği diyebilirim bilginiz varsa![]()
Tulpar T5 V20.1 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Tulpar T5 V20.1 15,6" Gaming Laptop, Nvidia RTX 2060 ekran kartı ve Intel i7 - 10750H ile oluşturduğu kompakt sistemiyle sadece en iyisini sunar!www.monsternotebook.com.tr
Konu dışı ama ne göreceksiniz ? İşe girince ne yapacaksınız ? Ne yapıyor bu uzay mühendisleri ?
LaptopLaptopmu masaüstümü.
Laptop kafanıza yattı mı ?Ne kadar bilginiz var bilmiyorum ama genel olarak diğer muhendisliklerle aynı programları kullanıyor roket ve uçak tasarımı yapıyorlar ayrıca makine mühendisi ile ortak dersleri çok uçak mühendisliği diyebilirim bilginiz varsa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Laptop
Mac i5 10.nesil tanıdığınız var mı okuyan mühendislikLaptop kafanıza yattı mı ?
Roket tasarlama diyorsunuz. 3 boyutlu tasarımlarda ekran kartı lazım. Mac'lerin bir çoğunda ekran kartı yok.Mac i5 10.nesil tanıdığınız var mı okuyan mühendislik
Sorun yasan var mı mac ile
Maclerle olmaz diyorsunuz yani tulpar dışında öneriniz var mı fiyatı 8 k 9 k olsa daha iyiRoket tasarlama diyorsunuz. 3 boyutlu tasarımlarda ekran kartı lazım. Mac'lerin bir çoğunda ekran kartı yok.
Monster alır mısınız ? Yoksa Asus,MSİ vs. bakarsınız ?Maclerle olmaz diyorsunuz yani tulpar dışında öneriniz var mı fiyatı 8 k 9 k olsa daha iyi
Herhangi bir marka takıntım yok işime en çok yaracak lazım iphone kullanıyorum ondan mac düşünmüştün başka marka öneriniz varsa seve dinlerimMonster alır mısınız ? Yoksa Asus,MSİ vs. bakarsınız ?
Monster Abra serisine bakabilirsiniz. Ayrıca hangi üniversitede okuyacaksınız ? İTÜ mü?Herhangi bir marka takıntım yok işime en çok yaracak lazım iphone kullanıyorum ondan mac düşünmüştün başka marka öneriniz varsa seve dinlerim
Odtüde okuyacağım siz ne işle meşgulsunuzMonster Abra serisine bakabilirsiniz. Ayrıca hangi üniversitede okuyacaksınız ? İTÜ mü?
Sizde mac önermiyormusunuz mühendislik için ve işletim sistemi windows öneriniz var mı mac önermiyorsanızBu ürünü öneririm:
Acer Nitro AN515-44 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD Fiyatı
Acer Nitro AN515-44 AMD Ryzen 7 4800H 16GB 512GB SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
4800H şuan mobil pazardaki en güçlü işlemcilerden biri, fazlasıyla memnun edecektir. Kalan para ile isterseniz ileride depolama takviyesi yapabilirsiniz.
TUF A15 serisinde bazı tasarımsal unsurlardan dolayı soğutma yeterli düzeyde değil. Fakat Acer Nitro serisi soğutma açısından başarılı bir seri, memnun edecektir.