Kalemli Tablet Önerisi

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Merhaba Arkadaşlar,
Malum uzaktan eğitim tekrar başlamakta benim annemde matematik öğretmeni, bilgisayar üzerinden ders anlatırken mouse ile yazmak çok zor oluyor diye kalemli bir tablet istiyor. Samsung'un sitesine baktığımda Samsung Galaxy Tab S6 Lite'ı gördüm fakat çok pahalı geldi. Size sorum şu maksimum 1500TL'ye önerebileceğiniz kalemli bir tablet var mı? Kalemin ayrı satılması sorun değil sadece 1500 TL'yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler :)

Yıldırım E.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,681
Merhaba Arkadaşlar,
Malum uzaktan eğitim tekrar başlamakta benim annemde matematik öğretmeni, bilgisayar üzerinden ders anlatırken mouse ile yazmak çok zor oluyor diye kalemli bir tablet istiyor. Samsung'un sitesine baktığımda Samsung Galaxy Tab S6 Lite'ı gördüm fakat çok pahalı geldi. Size sorum şu maksimum 1500TL'ye önerebileceğiniz kalemli bir tablet var mı? Kalemin ayrı satılması sorun değil sadece 1500 TL'yi geçmesin. Şimdiden teşekkürler :)
Hocam 2. el bakacaksanız Samsung Galaxy Tab S3 var.

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Ben de matematik öğretmeniyim. Ben de kalemli tablet ya da note 10 lite almayı düşünüyordum. Ama bu dönemki uzaktan eğitimi okulda verme ihtimalimiz var. Belki akıllı tahtadan belki de sınıf içine kurulacak kamera sistemleri ile. Biliyorum bu ekonomik koşullarda kulağa imkansız gibi geliyor. Ama yine beklemekte fayda var.

Brian O'Conner

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
722
Annem S6 edge kullanıyor dedim telefonunun 5-6 ay ömrü kaldı diye, bende aynı fikirdeyim Note serisinden bir telefon işini görür dedim ama ikna olmadı :)