Furkanbg26
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 307
Yapmam gerekenleri yapmaya üşeniyorum namaz kılmaya ders yapmaya kitap okumaya spor yapmaya
bunun çözümü nedir
bunun çözümü nedir
BendeYapmam gerekenleri yapmaya üşeniyorum namaz kılmaya ders yapmaya kitap okumaya spor yapmaya
bunun çözümü nedir
ya öyle olmuyor ki tam yapmaya kalkıyorum birisi başka bi iş veriyo sonra o iş kalıyo bende üşeniyorum yapmayaKararlılıktır , aklına koy ve yap.
deniyeceğimTelefona ya da bilgisayara sınır koymak
Bu yöntem cidden işe yarayabilir.Bir yerde görmüştüm. Ufak tefek adımlarla o işe yönlendiriyordun kendini. Mesela su içeceksin. Onun için ayağa kalkman lazım, sonra odadan çıkman lazım, sonra bardak alman lazım falan. Bu tarz ufak ufak adımlarla asıl amaca ulaşıyordun. Bir diğer taktik ise 3 saniyede başlamak. 3 saniye geçmeden düşündüğün işe başlaman lazım. Çünkü sonrasında bahaneler üretmeye başlıyorsun.
Aynı ben ? bende üşeniyorum işe başlamaya bu pandemide 7 24 uyuyorum ?Yapmam gerekenleri yapmaya üşeniyorum namaz kılmaya ders yapmaya kitap okumaya spor yapmaya
bunun çözümü nedir
maalesef öyle pandemi sürecinde olmasaydım şimdi ya ders çalışıyor yada bi işle uğraşıyor olacaktım ama şimdi ya oyun ya uyku yada video seyrediyorum e boş vakit olunca insan boşluğa düşüyorBende de aynı sıkı
Aynı ben ? bende üşeniyorum işe başlamaya bu pandemide 7 24 uyuyorum ?
bende denemeye başladım etkisi varHocam özellikle ders konusunda @Mr_Ahmet_2 hocamızın önerdiği yöntemi uygulayın. Çok etkili oluyor. Ben uygulamaya başladım bile![]()
şuanda başladım5 saniye kuralı var. Birşeyi yapmak istiyorsan 5 saniye içinde karar verip hemen yapmalısın.
Ben EBA'ya en az 3 aydır girmiyorumbenim aylardır yapmam gereken tonlarca ödev var ve öğretmen yakın zamanda soracak. eba'dan başlayayım![]()
ben canlı ders bittiğinden beri girmiyorum ki ne zaman bitti onu da bilmiyorumBen EBA'ya en az 3 aydır girmiyorumUmarım ödev falan vermemişlerdir.
Benim TAM 17 SAYFA (her sayfada 15-20 tane var) süresi dolmuş ödevim var!Ben EBA'ya en az 3 aydır girmiyorumUmarım ödev falan vermemişlerdir.
Ben önceki mesajı yazdığımdan beri Ebaya girmeyi deniyorum. Serverleri patates.ben canlı ders bittiğinden beri girmiyorum ki ne zaman bitti onu da bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Benim TAM 17 SAYFA (her sayfada 15-20 tane var) süresi dolmuş ödevim var!
ben girdim geziyorum da yani koskoca milli eğitim bakanlığının serverleri bi twitter etmiyor yaBen önceki mesajı yazdığımdan beri Ebaya girmeyi deniyorum. Serverleri patates.
Şİmdi açıldı. Hiçbir ödev yokben girdim geziyorum da yani koskoca milli eğitim bakanlığının serverleri bi twitter etmiyor ya![]()
devam eden yokŞİmdi açıldı. Hiçbir ödev yok![]()
483 puandevam eden yokbenim 3,3k puan var, senin?
vah vah483 puan![]()