6s mi 6s plus mı

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Zaten tüm 6 serisi cihazların güncellemesi bitti.

Stabillik artık 6 serisinde yok.
Abicim size anlatamıyorum galiba benim kullandığım telefon zayıf ve stabil değil ben elimdeki bütçe ile telefonu yükseltmek istiyorum 6s in de benim telefondan stabil olduğu net. Yani telefona harcayacak 10bin tl bütçemiz olduda biz mi iphone 11almadık?

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Arka ve ön gorilla glass 5 nasıl malzeme kalitesi berbat oluyor ve arayüzde reklam kapatılabiliyordu MIUI 12 ile tamamen kalktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kullanıyorsun
Bir elinize iPhone diğer elinize Note 8 alın anlarsınız dediğimi.

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Bu hiçbiri yazan arkadaşlar neden hiçbiri bence iki telefon gayet güzel 6s plus 16 gb sadece.
1 yıl sonra yazılım destekleri bitecek ve verdiğiniz para boşuna gidecek, uzun kullanamayacaksınız. Eğer iPhone almak istiyorsanız iPhone 7 ve üstü cihazları almanızı öneririm.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Bir elinize iPhone diğer elinize Note 8 alın anlarsınız dediğimi.
Birisi orta segment diğeri zamanında amiral gemisi olan bir telefon elde aynı hissiyatı vermemesi normal değil mi ayrıca her şey tamam mı da konuyu elde verdiği hissiyata getirdin

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Birisi orta segment diğeri zamanında amiral gemisi olan bir telefon elde aynı hissiyatı vermemesi normal değil mi ayrıca her şey tamam mı da konuyu elde verdiği hissiyata getirdin
Yazılımda reklam yok demişsin Note 8 daha MIUI 12 almadı 11 sürümünde ve arayüzde bolca hata ve reklam var. Xiaomi önermek için saçma sapan model önermeyin

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Yazılımda reklam yok demişsin Note 8 daha MIUI 12 almadı 11 sürümünde ve arayüzde bolca hata ve reklam var. Xiaomi önermek için saçma sapan model önermeyin
Reklamlar kapatılabiliyor yazmadan önce birazcık araştırın ya neden uğraşıyorum ki isteyen istediğini alsın arkadaş

Reaksiyon puanı
6,371
Arayüzde bol hata ve reklam?

Hadi hata bende olmadı, reklam?

Xiaomi önermemek için saçma sapan şeyler yazmayın sizde o zaman.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
@avni246

Iphone 7 alın o zaman. Anladığım kadarıyla amiral gemisi olmadıkça android cihazlardan uzak durmaya çalışıyorsunuz.
Aynen öyle zaten 4-5 bin tl bütçem olsa androide yönelirim amiral gemisi olmadıkça stabil iphona yönelmek iyi olur zaten dediğim gibi seneye değiştireceğim

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Arayüzde bol hata ve reklam?

Hadi hata bende olmadı, reklam?

Xiaomi önermemek için saçma sapan şeyler yazmayın sizde o zaman.
Bunu daha 11 , SE , XR kullanmayıp sorulara bataryası kötü , ekranı kötü diyen birisi mi söylüyor? Dün SE postu açıldı kullanıcı ekran görüntüsü ile pil performansını atmış bekledim gelirsiniz diye ama kanıt var diye herhalde göremedim sizi.

Note 8 yakın arkadaşıma aldırdım her fırsatta da görüşüyoruz ve Müzik uygulaması , play storeden uygulama yükledikten sonra çıkan taramada reklam gördüğünü söylüyor. Bunu Samsung , Apple gibi markalar yapmazken öve öve bitiremediğin çinli markalar yapıyor işte. Deneyimlemediğim arayüz hakkında yorum yapmam. Mesela hiç EMUI kullanmadım bu yüzden youtube kanallarından veya rehberlerden bazı eksiklerini veya artılarını bildiğim halde hiçbir yorum yapmıyorum konulara. Size de tavsiye ederim.

Reklamlar kapatılabiliyor yazmadan önce birazcık araştırın ya neden uğraşıyorum ki isteyen istediğini alsın arkadaş
Herkes telefon konusunda 4/4'lük bilgiye sahip değil. Bilse de her uygulamaya teker teker girip önerileri kapat yapmaya mı uğraşacak cihaza o kadar para verdikten sonra?

Ek olarak arkadaş cihaz önerisi istememiş iki cihaz atmış alınmaz cevabı aldıktan sonra en düşük alınacak iPhone modeli sormuş ve diğer üyelerin tavsiyesi ile 7 almaya karar vermiş. iPhone almak isteyen birisine her gönderide Xiaomi önermekten bıkmadınız. Şu an Xiaomi Redmi serisi kullandığını ve memnun olmadığını belirtmiş ama inatla Xiaomi öneriyorsunuz. Lütfen konu sahibinin düşüncelerini de dinleyin sonuçta cihazı alacak kişi o siz değilsiniz.

Son düzenleme:

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bunu daha 11 , SE , XR kullanmayıp sorulara bataryası kötü , ekranı kötü diyen birisi mi söylüyor? Dün SE postu açıldı kullanıcı ekran görüntüsü ile pil performansını atmış bekledim gelirsiniz diye ama kanıt var diye herhalde göremedim sizi.
Arkadaşın,iPhone 11 veya XR ın bataryasına kötü yazdığını hiç görmedim.

CanKaramanli

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Bakın bende iphone 6s kullandım ve bataryası çok hızlı bitiyor oyun zaten oynanmıyor onun yerine
2200TL ye android çok daha iyi telefonlar alınabilir

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Güzel kardeşim İkisinide salla İphone 7 al.
Bence de. iOS kullanmak istediğini söylemişsin , zaten kısa süre sonra değiştireceksin 7 her işini görür. Günlük kullanımda kamera da performans da malzeme kalitesi de gerçekten iyi seni üzmez. Neural Cam isimli uygulamayı da alırsan kameraya gece modu eklersin ve ekstra başka aparatlara gerek kalmaz.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Bence de. iOS kullanmak istediğini söylemişsin , zaten kısa süre sonra değiştireceksin 7 her işini görür. Günlük kullanımda kamera da performans da malzeme kalitesi de gerçekten iyi seni üzmez. Neural Cam isimli uygulamayı da alırsan kameraya gece modu eklersin ve ekstra başka aparatlara gerek kalmaz.
3-4 yıl kullanımdan bahsetmiş olsaydı 7 asla önermezdim.1 yıl kullanım için 7 fazlası ile yeterli bir cihaz.Neurulcam+Focos bu ikisini yüklesin kamerada çağ atlar.???

11,XR için ekranı kötü , SE için bataryası kötü diyordu , kanıtlı gönderilerde göremiyoruz kendisi.
Hocam Snapdragon 865 ile A13 ün aynı kas gücünde olduğunu iddaa eden birinin yazdıklarına gül geç.Ben artık cevap bile yazmıyorum ona.

Trieetz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
55
İki telefonda bende mevcut. İkisinde tavsiye etmem. Güncelleme desteği kesiliyor onlar için. Yeni oyun uygulamalarda büyük ihtimal donma yaşayacaksınız. Başka modellere yönelin derim. İlla İOS diyorsanız en azından Iphone 7 geçin bunların desteği kesildi güncelleme gelmiyor. Ben Iphone 7 128gb kullanıyorum kendim güncellemeler geliyor.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bize ne? size ne? iphone 6s'inin parasını o veriyor sizden istemiyor... alsın iphone 6s'i.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Bataryası dışında hala iyi bir cihaz.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Şu an Xiaomi Redmi serisi kullandığını ve memnun olmadığını belirtmiş ama inatla Xiaomi öneriyorsunuz.
Ne kullandığını sordum cevap vermedi (tahmin ediyorum çünkü cevap vermedi yine de yanlışsa özür dilerim) giriş veya girişe yakın düzeyde android kullanıp androidler 1 yıl sonra kasıyor demek doğru mu? Önerdiğim telefonu bu forumda ve çevremde kullanan arkadaşlarım var kasıyor diyene rastlamadım

Sıradan Kullanıcı

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8,193
Ne kullandığını sordum cevap vermedi (tahmin ediyorum çünkü cevap vermedi yine de yanlışsa özür dilerim) giriş veya girişe yakın düzeyde android kullanıp androidler 1 yıl sonra kasıyor demek doğru mu? Önerdiğim telefonu bu forumda ve çevremde kullanan arkadaşlarım var kasıyor diyene rastlamadım
Zamanında Note 7 böyle övülüyordu şu an o cihazın performansı da düşük. 1 yolda gayette performansı düşüyor Redmilerin.

Reaksiyon puanı
6,371
Tek yaptığınız günahımı almak.

Ben zaten son 2 gündür foruma düzgün bakamıyorum. (2 günü geçin düzgün bakamıyorum zaten)

Ölümüne ıphone savunmak için iftira atmayın bari.

Arkadaşın,iPhone 11 veya XR ın bataryasına kötü yazdığını hiç görmedim.
Dememek istedim bana bir şeyler öğretti konularda diye.

Ama artık aşırı derecede, IOS savunmak için dedikleri saçmalaşmaya başladı.

Se2020 testleri atmıştım eskiden, şu an yoldayım eve varınca da internet sorunundan atamadığım videoları atacağım inşallah. Ama o attığım testleri, sizin attığınız testleri, karşılaştırmaları hala umursamıyor.

Ama ss alıp attığı konuyu görmedim diye de iftira atma hakkı yok.

Ki ben ıphone 11 düşmanı insanlar dışında ıphone 11 batarya performansı kötüleyen ben de görmedim ki batarya performansı kötü dememiştim ıphone 11 için.

Yeni üyelerden bozuldu galiba arkadaş. Yeni üyeler delirtiyor çünkü.

Bu kişinin kendi düşüncesi ile saçmaladığını düşünmek istemem.

Son düzenleme:

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Tek yaptığınız günahımı almak.

Ben zaten son 2 gündür foruma düzgün bakamıyorum.

Ölümüne ıphone savunmak için iftira atmayın bari.

Dememek istedim bana bir şeyler öğretti konularda diye.

Ama artık aşırı derecede, IOS savunmak için dedikleri saçmalaşmaya başladı.

Se2020 testleri atmıştım eskiden, şu an yoldayım eve varınca da internet sorunundan atamadığım videoları atacağım inşallah. Ama o attığım testleri, sizin attığınız testleri, karşılaştırmaları hala umursamıyor.

Ama ss alıp attığı konuyu görmedim diye de iftira atma hakkı yok.

Ki ben ıphone 11 düşmanı insanlar dışında ıphone 11 batarya performansı kötüleyen ben de görmedim ki batarya performansı kötü dememiştim ıphone 11 için.

Yeni üyelerden bozuldu galiba arkadaş. Yeni üyeler delirtiyor çünkü.

Bu kişinin kendi düşüncesi ile saçmaladığını düşünmek istemem.
Sıktınız ama artık cidden İPhone muhabbeti sıktı parası olan alsın olmayan da kendini zorlayıp almasın bu kadar basit mesajları okurken ben sinirlendim yemin ediyorum sanki babanızın şirketiymiş gibi savunmayın şu markaları bunu size değil ben genel olarak söylüyorum kimse kişisel algılamasın

BehzatAmirim

Dekan
Reaksiyon puanı
6,970
Redmi istemiyorsan
-Mate 20 Lite
-P-Smart 2019
-P20 Lite
-P30 Lite alabilirsin.Çok iyi telefonlar.