6s mi 6s plus mı

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Biraz da ios tarafında takılacam hep android kullandım 1 yıl sonra telefon yavaşlamaya başladı artık bakacaz 3 4 binlik bişey de olsa (max) iphone alacam

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
6S Plus kullanıyorum 4 senedir. İOS 14' te alacak. Daha ne olsun. Telefon gayet iyi çalışıyor.

Lisans Bul

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
609
Bende 6s plus var ve gayet stabil memnunum. Kime göre ve neye göre yetersiz? Hafiza dolarsa pcye aktariyorum bu kadar basit! Alo, whatsapp ve email icin yetiyor. Telefon kendi isini yapsin yeter, gerisini pc denen icat yapar!

Meyvuz0561

Asistan
Reaksiyon puanı
94
Alabilirsin 6s ios14 beta kullanıyordum yağ gibi akıyordu, tek eksisi ısınma ve şarjdı.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
RN8 alacağına 6 alsın daha iyi. Sırf güncel diye berbat malzeme kalitesi ve reklamlarla hatalarla dolu bir arayüz barındıran cihazı mı alsın?
Arka ve ön gorilla glass 5 nasıl malzeme kalitesi berbat oluyor ve arayüzde reklam kapatılabiliyordu MIUI 12 ile tamamen kalktı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Redmi kullanıyoum şuan bidaha da mi yada redmi kullanmam bu sondu
Ne kullanıyorsun

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
2200₺ gibi bi bütçem var hangisini almalıyım

İkisi de alınmaz

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Alo alo demek için alınır aslında sadece o kadar ama :)
İşte bende bundan bahsediyorum sunduğu şeyler belli olan bir telefona 2200 vermek!?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Diyaliz hastası gibi şarja bağlı yaşamak sorun değilse alın tabii ne de olsa iPhone (!)

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
6s 64gb alınabilir şarjı sorun olmaz powerbank diye bişey var xiaomi marka iyi güvenilir de.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
1 sene kullanacağım diyorsun, tamam ama neden 5-6 yıl öncesinin telefonunu alıyorsun ki? teknolojisi eski. güncelleme desteği yok..vs

stabiliteden bahsediyorsun, androidler de stabil, zaten oyun oynamayacağım diyorsan androidler de alınabilir. teknoloji kamera ve pil olarak çok daha yeni telefonlar var.

arkadaşlara katılıyorum, ikisi de alınmaz. hatta bana göre, alırsan, hata etmiş olursun.

yine de karar senin. güle güle kullan.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299

İkiside alınmaz.Bu bütçeye Gm 9 pro yada Redmi note 8 almanı tavsiye ederim.Bu bütçede iPhone alacağım dersen ikinci el 7 al derim.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379

Obenfuhrer

Asistan
Reaksiyon puanı
278

2200 ₺ye çok rahat şekilde 32 GB iphone 7 bulabilirsin..
ama illa 6S mi 6S Plus mı dersen.. 6S 64 derim. sen burada ki babasına ağlayarak telefon aldıran bebelere bakma.. Onlar her konuda bir fikirleri var :)

Reaksiyon puanı
6,371
Bizim 3000 altında aldığımız telefonların %99'u 200 dolar altı.

Ve 200 dolar vergi olayından sonra hepsi asla hak etmeyeceği fiyatlara çıktı.

Yani kesinlikle bir şey almanızı önermem. Tek elinize geçen kazık olacak.

Hele dediğiniz cihazlara hiç bakmayın bile.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Bizim 3000 altında aldığımız telefonların %99'u 200 dolar altı.

Ve 200 dolar vergi olayından sonra hepsi asla hak etmeyeceği fiyatlara çıktı.

Yani kesinlikle bir şey almanızı önermem. Tek elinize geçen kazık olacak.

Hele dediğiniz cihazlara hiç bakmayın bile.
Reis napalım nasıl bişey almayalım bizde bütçemizce telefon almaya çalışıyoruz kararlaştırdım net olarak, iphone 7 alıyorum

Reaksiyon puanı
6,371
Reis napalım nasıl bişey almayalım bizde bütçemizce telefon almaya çalışıyoruz kararlaştırdım net olarak, iphone 7 alıyorum
Dediğimi okuduğunuzdan emin değilim.

Bunu daha önce çok söyledik Xr zorlarsanız 8 plus altına inmeyin eğer illa ıphone alacaksanız.

Size kesinlikle beklemenizi ve hiç bir şey almamanızı öneririm demiştim.

Söylediğim şeyde de bütçenizle dalga geçtiğim anlaşılan bir şey olduğunu da düşünmüyorum.

Ki zaten kimsenin bütçesi ile dalga geçme hakkım yok, kimsenin de yok.

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
Dediğimi okuduğunuzdan emin değilim.

Bunu daha önce çok söyledik Xr zorlarsanız 8 plus altına inmeyin eğer illa ıphone alacaksanız.

Size kesinlikle beklemenizi ve hiç bir şey almamanızı öneririm demiştim.

Söylediğim şeyde de bütçenizle dalga geçtiğim anlaşılan bir şey olduğunu da düşünmüyorum.

Ki zaten kimsenin bütçesi ile dalga geçme hakkım yok, kimsenin de yok.
Asla bütçemle dalga geçtiğinizi söylemedim demek istiyorum ki nasıl bişey almayayım şu anda kullandığım telefon bana yetmiyor ve bende elimdeki bütçe ile alabileceğim bir telefon bulmaya çalışıyorum 6s kötü bir telefon değil yeni ios güncellemelerini de alıyor ve bana yetebilecek bir telefon forumdakilerin bu apple karşıtlığını da anlamış değilim şimdiye kadar kaç tane android telefon kullandım ama iphone kadar performanslı çalışmadı.

Reaksiyon puanı
892
Asla bütçemle dalga geçtiğinizi söylemedim demek istiyorum ki nasıl bişey almayayım şu anda kullandığım telefon bana yetmiyor ve bende elimdeki bütçe ile alabileceğim bir telefon bulmaya çalışıyorum 6s kötü bir telefon değil yeni ios güncellemelerini de alıyor ve bana yetebilecek bir telefon forumdakilerin bu apple karşıtlığını da anlamış değilim şimdiye kadar kaç tane android telefon kullandım ama iphone kadar performanslı çalışmadı.
6s plus olabilir ama 6s,7 olmaz.Bataryası lanet.

Reaksiyon puanı
6,371
1- Zaten net ıphone 7 alıyorum dediniz?

2- Iphone karşıtlığı? Hani Xs deseniz karşı gelmeyeceğim de 6s diyorsunuz?

Yani 6s alınmaz dedim diye forumda bir Apple karşıtlığı mı oluştu?

3- Bir nedeniniz varsa tamam ama yoksa neden 6s'e hayır denilince isyana geçiyorsunuz?

Efi Avni x64

Doçent
Reaksiyon puanı
379
1- Zaten net ıphone 7 alıyorum dediniz?

2- Iphone karşıtlığı? Hani Xs deseniz karşı gelmeyeceğim de 6s diyorsunuz?

Yani 6s alınmaz dedim diye forumda bir Apple karşıtlığı mı oluştu?

3- Bir nedeniniz varsa tamam ama yoksa neden 6s'e hayır denilince isyana geçiyorsunuz?

1- 6s demem konunun 6s üzerine olması

2- 2bin tl bütçe ile xs alamayız ancak 6s ama 2bin tl ile android cihaz alsam 6s performansını vermez. Ve ne zaman apple ile ilgili bir konu açsam karşıtlık var

3- 6s e hayır denince isyana geçtiğim falan yok ama kısa bir süre iphone kullanmış olarak konuşuyorum 2bin tl ye alacağım android telefon iphone 6 nın verdiği stabiliteyi veriyor. İphone 6 da zaten 1200-1300₺

Reaksiyon puanı
6,371
1- 6s demem konunun 6s üzerine olması

2- 2bin tl bütçe ile xs alamayız ancak 6s ama 2bin tl ile android cihaz alsam 6s performansını vermez. Ve ne zaman apple ile ilgili bir konu açsam karşıtlık var

3- 6s e hayır denince isyana geçtiğim falan yok ama kısa bir süre iphone kullanmış olarak konuşuyorum 2bin tl ye alacağım android telefon iphone 6 nın verdiği stabiliteyi veriyor. İphone 6 da zaten 1200-1300₺
Zaten tüm 6 serisi cihazların güncellemesi bitti.

Stabillik artık 6 serisinde yok.