- Konuyu başlatan
Efi Avni x64
Doçent
Biraz da ios tarafında takılacam hep android kullandım 1 yıl sonra telefon yavaşlamaya başladı artık bakacaz 3 4 binlik bişey de olsa (max) iphone alacam
RN8 alacağına 6 alsın daha iyi. Sırf güncel diye berbat malzeme kalitesi ve reklamlarla hatalarla dolu bir arayüz barındıran cihazı mı alsın?
Arka ve ön gorilla glass 5 nasıl malzeme kalitesi berbat oluyor ve arayüzde reklam kapatılabiliyordu MIUI 12 ile tamamen kalktıRN8 alacağına 6 alsın daha iyi. Sırf güncel diye berbat malzeme kalitesi ve reklamlarla hatalarla dolu bir arayüz barındıran cihazı mı alsın?
Ne kullanıyorsunRedmi kullanıyoum şuan bidaha da mi yada redmi kullanmam bu sondu
İkisi de alınmaz2200₺ gibi bi bütçem var hangisini almalıyım
Yenilenmiş iPhone 6s Modelleri ve Fiyatları - EasyCep | EASYCEP
Aradığınız iPhone 6s, uygun fiyatlarla şimdi EasyCep'te! Hayallerinizi süsleyen yenilenmiş iPhone 6s modellerini 1 yıl garanti kapsamında almak EasyCep ile mümkün!easycep.com
Yenilenmiş iPhone 6s Plus Modelleri ve Fiyatları - EasyCep | EASYCEP
Aradığınız iPhone 6s Plus, uygun fiyatlarla şimdi EasyCep'te! Hayallerinizi süsleyen yenilenmiş iPhone 6s Plus modellerini 1 yıl garanti kapsamında almak EasyCep ile mümkün!easycep.com
İşte bende bundan bahsediyorum sunduğu şeyler belli olan bir telefona 2200 vermek!?Alo alo demek için alınır aslında sadece o kadar ama![]()
İkiside alınmaz.Bu bütçeye Gm 9 pro yada Redmi note 8 almanı tavsiye ederim.Bu bütçede iPhone alacağım dersen ikinci el 7 al derim.2200₺ gibi bi bütçem var hangisini almalıyım
Aradığınız iPhone 6s, uygun fiyatlarla şimdi EasyCep'te! Hayallerinizi süsleyen yenilenmiş iPhone 6s modellerini 1 yıl garanti kapsamında almak EasyCep ile mümkün!easycep.com
Aradığınız iPhone 6s Plus, uygun fiyatlarla şimdi EasyCep'te! Hayallerinizi süsleyen yenilenmiş iPhone 6s Plus modellerini 1 yıl garanti kapsamında almak EasyCep ile mümkün!easycep.com
Bu deji olayı güvenli olurmu alsam bile yapmam da ilk defa gördüm bunudeji var...![]()
iPhone 6S Batarya 2510 mAh | Mucize Batarya Deji
2510 mAh kapasiteli iphone 6S Batarya. Yüksek kapasiteli bataryanın mucidi Deji, iphone 6S cep telefonunuzu ilk günkü halinden daha güçlü yapmaya hazır. Benzersiz güvenlik, %100 iade garantisi deji.com.tr'dewww.deji.com.tr
Apple Iphone Mucize Batarya Deji Sayfa 2
6S Plus kullanıyorum Ocak ayında Deji 2750 mah batarya aldım ve memnunum. Tavsiye ederim.Bu deji olayı güvenli olurmu alsam bile yapmam da ilk defa gördüm bunu
2200 ₺ye çok rahat şekilde 32 GB iphone 7 bulabilirsin..2200₺ gibi bi bütçem var hangisini almalıyım
güvenli benim gm5p o var orijinali yok piyasada deji daha güvenilir.Bu deji olayı güvenli olurmu alsam bile yapmam da ilk defa gördüm bunu
Reis napalım nasıl bişey almayalım bizde bütçemizce telefon almaya çalışıyoruz kararlaştırdım net olarak, iphone 7 alıyorumBizim 3000 altında aldığımız telefonların %99'u 200 dolar altı.
Ve 200 dolar vergi olayından sonra hepsi asla hak etmeyeceği fiyatlara çıktı.
Yani kesinlikle bir şey almanızı önermem. Tek elinize geçen kazık olacak.
Hele dediğiniz cihazlara hiç bakmayın bile.
Dediğimi okuduğunuzdan emin değilim.Reis napalım nasıl bişey almayalım bizde bütçemizce telefon almaya çalışıyoruz kararlaştırdım net olarak, iphone 7 alıyorum
Asla bütçemle dalga geçtiğinizi söylemedim demek istiyorum ki nasıl bişey almayayım şu anda kullandığım telefon bana yetmiyor ve bende elimdeki bütçe ile alabileceğim bir telefon bulmaya çalışıyorum 6s kötü bir telefon değil yeni ios güncellemelerini de alıyor ve bana yetebilecek bir telefon forumdakilerin bu apple karşıtlığını da anlamış değilim şimdiye kadar kaç tane android telefon kullandım ama iphone kadar performanslı çalışmadı.Dediğimi okuduğunuzdan emin değilim.
Bunu daha önce çok söyledik Xr zorlarsanız 8 plus altına inmeyin eğer illa ıphone alacaksanız.
Size kesinlikle beklemenizi ve hiç bir şey almamanızı öneririm demiştim.
Söylediğim şeyde de bütçenizle dalga geçtiğim anlaşılan bir şey olduğunu da düşünmüyorum.
Ki zaten kimsenin bütçesi ile dalga geçme hakkım yok, kimsenin de yok.
6s plus olabilir ama 6s,7 olmaz.Bataryası lanet.Asla bütçemle dalga geçtiğinizi söylemedim demek istiyorum ki nasıl bişey almayayım şu anda kullandığım telefon bana yetmiyor ve bende elimdeki bütçe ile alabileceğim bir telefon bulmaya çalışıyorum 6s kötü bir telefon değil yeni ios güncellemelerini de alıyor ve bana yetebilecek bir telefon forumdakilerin bu apple karşıtlığını da anlamış değilim şimdiye kadar kaç tane android telefon kullandım ama iphone kadar performanslı çalışmadı.
1- Zaten net ıphone 7 alıyorum dediniz?Asla bütçemle dalga geçtiğinizi söylemedim demek istiyorum ki nasıl bişey almayayım şu anda kullandığım telefon bana yetmiyor ve bende elimdeki bütçe ile alabileceğim bir telefon bulmaya çalışıyorum 6s kötü bir telefon değil yeni ios güncellemelerini de alıyor ve bana yetebilecek bir telefon forumdakilerin bu apple karşıtlığını da anlamış değilim şimdiye kadar kaç tane android telefon kullandım ama iphone kadar performanslı çalışmadı.
1- Zaten net ıphone 7 alıyorum dediniz?
2- Iphone karşıtlığı? Hani Xs deseniz karşı gelmeyeceğim de 6s diyorsunuz?
Yani 6s alınmaz dedim diye forumda bir Apple karşıtlığı mı oluştu?
3- Bir nedeniniz varsa tamam ama yoksa neden 6s'e hayır denilince isyana geçiyorsunuz?
Zaten tüm 6 serisi cihazların güncellemesi bitti.1- 6s demem konunun 6s üzerine olması
2- 2bin tl bütçe ile xs alamayız ancak 6s ama 2bin tl ile android cihaz alsam 6s performansını vermez. Ve ne zaman apple ile ilgili bir konu açsam karşıtlık var
3- 6s e hayır denince isyana geçtiğim falan yok ama kısa bir süre iphone kullanmış olarak konuşuyorum 2bin tl ye alacağım android telefon iphone 6 nın verdiği stabiliteyi veriyor. İphone 6 da zaten 1200-1300₺