Kaan eralp
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 16
emin misin?şu an telefondayım açarsan 1-2 saat sonra ölür konu ?
emin misin?
(sinsi gülüş)
Herkes bir cümle yazacak şekilde animelere konu olacak bir manga yaratın. Yaratmak Allah'a mahsustur diyecekleri kapıya alalım.
Bu arada karakterler kendi yazmakta olduğum kitabın ilk 1-2 sayfasında gözüken karakterlerdir ve ilk cümle de kitabın ilk cümlesidir
Ben başlıyorumMatsu Sato (E) = Ana karakter.
Yukito Sato (E) = Ana karakterin abisi.
Hiroshi Chiyo (E) = Ana karakterin en iyi arkadaşı.
Shinju Natsumi (K) = Ana karakterin kız arkadaşı.
Taro (E), Shouta (E), Shirou (E) = Ana Karakterin Eski Okuldan Arkadaşları
Her zamanki gibi bir gündü.
867
animeciler bastı. pardon yeni nesil doğdu. sen de çok eski değilsin zaten 2017'li..Bir zamanlar çok faydalı forumdu burası.. @hakkı ne oldu buralara böyle ?
2017 mi gördüm ben? Bunu dememeliydin bak.animeciler bastı. pardon yeni nesil doğdu. sen de çok eski değilsin zaten 2017'li..
5-6 gün önce dolabı karıştırırken bulduğum parfümü sıkmıştım ondan önce ise sanırım birkaç yıl oldu. neden ki?2017 mi gördüm ben? Bunu dememeliydin bak.
En son ne zaman parfüm kullandın?
Yok senin daha yolun var. Parfüm sık kullanmaya dikkat et.5-6 gün önce dolabı karıştırırken bulduğum parfümü sıkmıştım ondan önce ise sanırım birkaç yıl oldu. neden ki?
aklıma geldikçe omuzları yukarı çekiyorum evet.Yok senin daha yolun var. Parfüm sık kullanmaya dikkat et.
Peki yürüyüş nasıl? Dik yürüyor musun her zaman?
Yolun var dedim ya, o yol biraz daha uzadı.aklıma geldikçe omuzları yukarı çekiyorum evet.
aklıma gelmiyor
iyi de neden ki?
o kadar da değil canım kesiyorum. 2 milim veya daha uzun olduğunu farkettiğim zamanYolun var dedim ya, o yol biraz daha uzadı.
Peki tırnaklarını düzenli olarak kesiyorsun mu?
Uzamış yolu azca kısalttın.o kadar da değil canım kesiyorum. 2 milim veya daha uzun olduğunu farkettiğim zaman![]()
ohUzamış yolu azca kısalttın.
Dişlerini hangi aralıklarda fırçalıyorsun? Doğru söyle ama.
Anladığım kadarıyla haftada bir elin diş flrçasına değdiği gibi uzağa fırlatıyorsun.oh
see ya
2-3 ay önce sherlock holmes okumuştum, sonra da gidip satın almaya üşenince okumadım. ama satın alsak okurum yine.Anladığım kadarıyla haftada bir elin diş flrçasına değdiği gibi uzağa fırlatıyorsun.
Yolun uzunluğu iki kata yakın uzadı.
Peki en son ne zaman Roman okudun?
Nereden aklına geldi?Hadi, herkes bir üsttekinin yazdığı sayıdan 7 çıkarıp yazacak. Sayılı eksilere düşerse önemsemeyin negatif olarak devam edin.
1000 ile başlıyoruz.
1000 - 7 = 993
bilin bakalım nereden aklıma geldi![]()
tokyo.. ghoul?Nereden aklına geldi?
Okumaya da hevesllisin demek, ama para harcamak kısmında cimrilik yapmışsın.2-3 ay önce sherlock holmes okumuştum, sonra da gidip satın almaya üşenince okumadım. ama satın alsak okurum yine.
neden ki?
McDonald'a Baya Fazla Gittim. Çok Yani SayısızOkumaya da hevesllisin demek, ama para harcamak kısmında cimrilik yapmışsın.
Kafeye, Mcdonald yada Starbacks'a gitmişmisin? Eğer gittiysen ne kadar para harcamışsın bir defaya?
Peki yalnız mı gittin kızla filan gittin mi hiç?McDonald'a Baya Fazla Gittim. Çok Yani SayısızEn Fazla da 26 mı 36 mı Ne Öyle Bir Para Harcamıştım. Double Big Burger
![]()
12 yaşındayım ne bekliyorsun? 1 sene önce falan gittim en son ve annemlerle gittimPeki yalnız mı gittin kızla filan gittin mi hiç?
Alfalık testi yapıyorum ama bakıyorum alfa olmak için 12 yıl daha beklemen lazım.12 yaşındayım ne bekliyorsun? 1 sene önce falan gittim en son ve annemlerle gittim![]()
Profilde iyi sallamışsın.12 yaşındayım ne bekliyorsun? 1 sene önce falan gittim en son ve annemlerle gittim![]()
Ben her yere 2000 08 12 yazıyorum. ne yani 12 yaşındayım diye çocuk kısıtlama şeyi falan mı yiyeceğim?Profilde iyi sallamışsın.
Burada kısıtlama yokben her yere 2000 08 12 yazıyorum. ne yani 12 yaşındayım diye çocuk kısıtlama şeyi falan mı yiyeceğim?
Küçümsemek mi? Konuyu okumadınız galiba.Bir insanın yaşı küçük diye küçümsemek ? Ben ne 12 yaşındakiler gördüm bilgileri ağzımı açık bıraktı. Yaş ile olgunluğun hiç bir alakası yok.
Hakkı abiye söylerim forumun bazı bölümlerini senin profiline kısıtlar.ben her yere 2000 08 12 yazıyorum. ne yani 12 yaşındayım diye çocuk kısıtlama şeyi falan mı yiyeceğim?