Bilgisayarı Sıfırlarken Böyle kaldı

isacndrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar Merhaba iyi akşamlar dilerim bilgisayarı sıfırlamak istedim diski sıfırla yolundan yaklaşık 2 küsür saatir %50 de kaldı normalmidir bu ne yapmam lazım yardım edin lütfen saat 6 civarında başladım %50 ye kadar takılmadan geldi sonra kaldı burada

Reaksiyon puanı
10,549
Normal değil.
Windows 10 fabrika ayarlarına geri dönden bahsediyorsunuz sanırım, windows yedeğinde problem olduğundan tıkanmıştır.
En iyisi sıfırlama yerine temiz kurulum yapmak. (format atmak)

isacndrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
format atamadım bios a girdiğim zaman format seçeneklerinde usb diye bir seçenek çıkmıyor burada bilgisayarı kaptırsam ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Normal değil.
Windows 10 fabrika ayarlarına geri dönden bahsediyorsunuz sanırım, windows yedeğinde problem olduğundan tıkanmıştır.
En iyisi sıfırlama yerine temiz kurulum yapmak. (format atmak)
?

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
10,549
Kusura bakma oyundaydımda.
Genelde bir şey olmazda düzgün başlatılamama ile karşılaşabilirsiniz.

Biosa usb diye bir seçenekten ziyade biostan boot menuye girmeniz gerekmekte veya direk boot menünün kısayolu ile girip usb belleği boot etmeniz gerekmekte. Yani bilgisayarı hdd/ssd üzerinden değilde usb bellek üzerinden açmanız gerekmekte.

isacndrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Kusura bakma oyundaydımda.
Genelde bir şey olmazda düzgün başlatılamama ile karşılaşabilirsiniz.

Biosa usb diye bir seçenekten ziyade biostan boot menuye girmeniz gerekmekte veya direk boot menünün kısayolu ile girip usb belleği boot etmeniz gerekmekte. Yani bilgisayarı hdd/ssd üzerinden değilde usb bellek üzerinden açmanız gerekmekte.
usb bellek ile boot yapamıyorum çünkü bios menüdee usb bellek gözükmüyor öyle bir seçenek yok ??‍♂️
Mesaj otomatik birleştirildi:

usb bellek ile boot yapamıyorum çünkü bios menüdee usb bellek gözükmüyor öyle bir seçenek yok ??‍♂️
normalde format attığım tüm bilgisayarlarda temiz kurulum yaparım fakat bunda bu seçeneği kullanamadım olmadığı için bende böyle yapayım dedim buda böyle kaldı

Reaksiyon puanı
10,549
Usb 2.0 portundan deneseniz birde. 3.0 3.1 portlarında boot sorunları olabilmekte.
Usb gözükmeme sorunu için nasıl çözüm buluruz bilemiyorum, bilen biri gelir belki

isacndrr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Usb 2.0 portundan deneseniz birde. 3.0 3.1 portlarında boot sorunları olabilmekte.
Usb gözükmeme sorunu için nasıl çözüm buluruz bilemiyorum, bilen biri gelir belki
anlamıyorsunuz yada ben anlatamadım fakat sorun usb görmesinde değik boot options larda sadece windows diye bir seçenek var ne dvd ne cd nede usb diye bir seçenek yok usb den atabilmem için önce seçeklerden usb yi 1. seçenek yaptığımız kısımdan bahsediyorum orada usb çıkmıyor

Reaksiyon puanı
10,549
anlamıyorsunuz yada ben anlatamadım fakat sorun usb görmesinde değik boot options larda sadece windows diye bir seçenek var ne dvd ne cd nede usb diye bir seçenek yok usb den atabilmem için önce seçeklerden usb yi 1. seçenek yaptığımız kısımdan bahsediyorum orada usb çıkmıyor
Tamam şimdi anladım pardon.
Ben sadece takılan usb bellek boot edilirken listede gözükmüyor diye anlamıştım.