Vatan bilgisayar ucuz diyo kendisine!

Reaksiyon puanı
342
1596572681172.png
En ucuz akıllı telefon modelleri diyor hazır mısınız?

1596572924712.png
1596572989731.png
BURASI DA TRENDYOL ikiside 64gb
BURASI VATAN BİLGİSAYAR

Daha örnek var daha ama sığmıyor yani baya karışık oluyor , Sizin görüşleriniz nedir?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekran kartlarında aynıdır durum

1596573357606.png

Örnek olarak milli ekran kartıyla karşınızdayım
1596573534186.png
1596573559599.png

burası vatan burası n11
Daha fazla örnek var tabii işlemcilere geçiyorum birazdan

Son düzenleme:

mesutyavuzx

Asistan
Reaksiyon puanı
93
Ekstra Garanti falan mı sağlıyor ne yapıyor mantıksız yani bu fiyat olayı Vatan'ın

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
E-alılveriş sitelerine göre oldum olası pahalıydı zaten. Trendyol dan elde alma imkanın var mı? Vatandan var ama

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
en uygun fiyatlar diyor . yazmasın hocam ozaman ? Vatan Mahalle bakkalı mı? Ama bakkallarda bazen kazık atıyor.
Hocam dediğinizin adına pazarlama deniyor :) Apple'ın OLED ekranı Super Retina XDR diye tanıtması gibi bir şey tamamen tercih meselesi. Siz her ak sakallıya dede demediğiniz gibi her ucuz diye kendini tanıtan mağazaya da takılmayın :)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Elden alma imkanın var ve yerleri yurtları belli en azından gidip karşında muhatap buluyorsun, e-ticaret sitelerinde böyle değil ondandır.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Elden alma imkanın var ve yerleri yurtları belli en azından gidip karşında muhatap buluyorsun, e-ticaret sitelerinde böyle değil ondandır.
Ayrıca katılıyorum E-ticaret siteleri herhangi bir fiziksel mağazası bulunmaz(bazı firmalar hariç) iken Vatan Teknosa Mediamarkt gibi firmaların fiziksel mağazaları bulunmakta siz her aldığınız cihazdan oradaki çalışanların maaşı,dükkan kirası,firma karı... vs gibi bir sürü duruma göre üstüne fiyat eklenerek ödeme yapıyorsunuz.Herkes E-ticaret sitelerine güvenmiyor bazı kişiler fiziksel mağazalardan ürün almayı daha çok seviyor.Fiziksel olarak muhattap alacak kişi istiyor o yüzden fiziksel mağazalar pahalı.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Ayrıca katılıyorum E-ticaret siteleri herhangi bir fiziksel mağazası bulunmaz(bazı firmalar hariç) iken Vatan Teknosa Mediamarkt gibi firmaların fiziksel mağazaları bulunmakta siz her aldığınız cihazdan oradaki çalışanların maaşı,dükkan kirası,firma karı... vs gibi bir sürü duruma göre üstüne fiyat eklenerek ödeme yapıyorsunuz.Herkes E-ticaret sitelerine güvenmiyor bazı kişiler fiziksel mağazalardan ürün almayı daha çok seviyor.Fiziksel olarak muhattap alacak kişi istiyor o yüzden fiziksel mağazalar pahalı.
Bende bugüne kadar hep elden alıyordum teknolojik ürünleri fakat fiyatlar aşırı uçuk olunca internet üzerinden almaya karar verdim inşallah pişman olmam.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Bende bugüne kadar hep elden alıyordum teknolojik ürünleri fakat fiyatlar aşırı uçuk olunca internet üzerinden almaya karar verdim inşallah pişman olmam.
Hepsiburada gibi müşteri desteği sağlam firmalardan alırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Hepsiburada'dan alırsanız da Hepsiburada satıcısından alın ve en önemlisi ne olursa olun telefon kutusunun güvenlik etiketinin sökülüp sökülmediğine dikkat :) Ayrıca ürünün hasarlı olup olmadığına :) Eğer kutu ellenmişse etiketinde sökülme oynama varsa hiç uğraşmayın hemen iade :)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hepsiburada gibi müşteri desteği sağlam firmalardan alırsanız sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum.Hepsiburada'dan alırsanız da Hepsiburada satıcısından alın ve en önemlisi ne olursa olun telefon kutusunun güvenlik etiketinin sökülüp sökülmediğine dikkat :) Ayrıca ürünün hasarlı olup olmadığına :) Eğer kutu ellenmişse etiketinde sökülme oynama varsa hiç uğraşmayın hemen iade :)
Öyle yaptım zatende, bugün instagram sayfalarına denk geldim yorumların hepsi bin pişman içime bir kuşku düştü.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Bu kadar dikkat etmenizde ısrarda bulunmamın nedeni Hepsiburada'nın Hepsiburada satıcısından elektrikli süpürge almıştım bant sağlam olmasına rağmen içinde bir tane aparat eksikti hemen firmaya ilettim şikayetimi anında ilgilendiler. :)

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Hocam N11 den hep sipariş veriyorum hiç bir sorun çıkmadı , HepsiBurada daha güven sağlıyor sıkıntı çıkmaz yni
Bu kadar dikkat etmenizde ısrarda bulunmamın nedeni Hepsiburada'nın Hepsiburada satıcısından elektrikli süpürge almıştım bant sağlam olmasına rağmen içinde bir tane aparat eksikti hemen firmaya ilettim şikayetimi anında ilgilendiler. :)
Bu hepsiexpress üzerinden hızlı gelmesi için saat belirledim, normalde 3-4 günde gelicekti, yarın gelmesi için gerçekten de dedikleri gibi yarın getirirler mi?

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Şikayet ettikleri durum kargodan ise hiç şüphe etmeyin kargo çalışanları da kendince haklı çok yoğun çalışıyorlar.

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Genelde kazık oluyor bazı ürünleri ama bazen arada cazip indirimler ürünlere koyulabiliyor ama gene de ortalama fiyatın çok üzerinde satılıyor.

Reaksiyon puanı
342
Bu hepsiexpress üzerinden hızlı gelmesi için saat belirledim, normalde 3-4 günde gelicekti, yarın gelmesi için gerçekten de dedikleri gibi yarın getirirler mi?
Bilmem hocam orada yazıyor zaten kaç iş gününde geleceğini , Benim sipariş ettiklerim en fazla 2 gün sonra geliyor.

Reaksiyon puanı
342
Bugün sipariş verdim, yarın gelmesi için ekstra ücret alıyorlardı yarın 9-13 arası için gelmesini istedim gelir mi acaba?
gelir sanırım . Kargoya bağlı yani kargocuya bağlı belki o aralarda gelmez , ben notebook soğutucusu sipraş etmiştim 1 gün sonra şubeye verilmiş bizim ev yakın olduğu için kendim gidip aldım.

Kaansenn34

Doçent
Reaksiyon puanı
680
Hepsiexpress Kocaeli'de çok hızlı çalışıyordu getirir diye düşünüyorum.Gecikmeli olacak olsa sipariş teslim tarihinde belirtilirdi muhakkak. :)