Numaratör kaşe nasıl ayarlanır?

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar merhaba GreatWall 207 modelli numaratör kaşem var bu kaşeyi nasıl ayarlarım sayılarını nasıl değiştirilir birde her kaşe basışımda sayılar 1'er 1'er artması şeklinde nasıl ayar yaparım

(Resim ekliyemiyorum dosya boyutu büyük geliyor)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Arkadaşlar merhaba GreatWall 207 modelli numaratör kaşem var bu kaşeyi nasıl ayarlarım sayılarını nasıl değiştirilir birde her kaşe basışımda sayılar 1'er 1'er artması şeklinde nasıl ayar yaparım

(Resim ekliyemiyorum dosya boyutu büyük geliyor)
Bu kaşe https://www.google.com/amp/s/m.tokopedia.com/amp/fanciz/numbering-machine-greatwall-207

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Yanlış bilmiyorsam el ile ayarlanıyor. birden beşe kadar ayarı var, tek tek ayarı var elle ayarladıktan sonra her basışta tek atıyor ve kaç tane isteniyorsa o kadar aynı sayıyı basıyor.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Ayarı üzerinde kaç basmaya atacağı yazılı kaydırılan bir mekanizmadan yapılıyor.
Basılı halde tutmaya yarayan bir mandalı var sapın dibinde.
O takılıyken plastik bir çubukla ileri doğru çevirerek ayarlayın. Sıfırlar içe çöker. Bir eksiğine ayarlayın ki serbest bırakınca istediğize gelsin.

lotusadana

Doçent
Reaksiyon puanı
220
Ben şundan yıllarca kullandım. 1992 de almıştım. Halen çalışıyor. Tipo matbaa mürekkebi ister veya numaratör mürekkebi.

CengizhanTr2007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Ayarı üzerinde kaç basmaya atacağı yazılı kaydırılan bir mekanizmadan yapılıyor.
Basılı halde tutmaya yarayan bir mandalı var sapın dibinde.
O takılıyken plastik bir çubukla ileri doğru çevirerek ayarlayın. Sıfırlar içe çöker. Bir eksiğine ayarlayın ki serbest bırakınca istediğize gelsin.
Mesajınızı yeni gördüm dediğiniz gibi yaptım oldu teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.