Max Payne 2 Exception in startupInit:Directory \data not found Hatası

SpeedFinity

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Nostalji Olsun Diye Max Payne 2 Tekrardan Yüklemiştim Ama Açtığımda Bu Hata İle karşılaştım araştırdım Ama biri diyor dosyanın adını değiştir biri diyor windows 95 uyumluluk moduyla çalıştır bunun düzgün bir çözümü yok mu?

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Oyun orjinal mi korsan mı. Orjinalse dosya kontrolü yaptır, korsansa crack değiştir işe yaramazsa oyunun dosyaları eksik tekrar indirmen lazım. Uyumluluk modu ve isim değiştirme de işe yarayabilir, bazen türkçe karakterler oldumu hata veriyor

SpeedFinity

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
15
Oyun orjinal mi korsan mı. Orjinalse dosya kontrolü yaptır, korsansa crack değiştir işe yaramazsa oyunun dosyaları eksik tekrar indirmen lazım. Uyumluluk modu ve isim değiştirme de işe yarayabilir, bazen türkçe karakterler oldumu hata veriyor
Oyun Orijinal Dosya kontrolünü bir deneyeyim
Pek Umutlu değilim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun Orijinal Dosya kontrolünü bir deneyeyim
Pek Umutlu değilim
Olmadı Baştan Yüklemeyi Denicem

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
işe yaramazsa oyunun sürümüne uygun crack indir, oyunun dosyalarını masaüstüne at klasörün adını MaxPayne koy. Oyunu satın almışsın zaten hakkındır :)

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
işletim sistemin nedir

vigilantemre

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,995
Benimkiyle aynı :D bende açılıyor demek ki sorun sistemden değil oyundan kaynaklanıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

yönetici olarak çalıştırmayı denedin mi ? oyunun launcher dosyasını bul sağ tıkla özellikler, yönetici olarak çalıştırmayı etkinleştir. Artık ne kullanıyorsan (Steam vb..) oyunu ordan başlat. Çalışır büyük ihtimal