Yasiin
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 3,968
Alır mı?
Redmi serisinden olduğu için almayabilir. %51 ihtimalle alır.Alır mı?
Peki miui 13 geleceği zaman onu alır mıRedmi serisinden olduğu için almayabilir. %51 ihtimalle alır.
Miui 13'ü büyük ihtimalle alır, hatta 14 bile gelebilir. Ama android için aynı şeyi söyleyemem.Peki miui 13 geleceği zaman onu alır mı
Ben android 13ü bile alabileceğini düşünüyorum eski redmi serileri bile şuanda alıyorsa bence 13üde alabilir.Redmi serisi olması ile alakası yok aslında. Redmi diye o kadar da hor görülmüyor. Xiaomi'nin en büyük gelir kaynağı redmi şu an. Redmi note 8 serisinden beri öyle ve rn 9 pro da çok rahat alır 12'yi ama alacağı son android sürümü güncellemesi olur. Sonra mıuı güncellemeleri devam eder.
Galiba onu almaz. Alırsa da sadece xiaomi düşmanı olduğu için boş sallayanlara kapak olur ama alacağını ben pek zannetmiyorum. Ama android 12'yi çok rahat alır. Redmi olduğu için falan filan ile alakası yok. Redmi Xiaomi'nin en büyük gelir kaynağı. O yüzden redmiler hor görülmüyor. Yani 12 yi alır, sonra android almaz ve MIUI güncellemeleri devam eder.Ben android 13ü bile alabileceğini düşünüyorum eski redmi serileri bile şuanda alıyorsa bence 13üde alabilir.
Miui güncellemesini kaç sene daha alır? 3-4 sene alır mı?Galiba onu almaz. Alırsa da sadece xiaomi düşmanı olduğu için boş sallayanlara kapak olur ama alacağını ben pek zannetmiyorum. Ama android 12'yi çok rahat alır. Redmi olduğu için falan filan ile alakası yok. Redmi Xiaomi'nin en büyük gelir kaynağı. O yüzden redmiler hor görülmüyor. Yani 12 yi alır, sonra android almaz ve MIUI güncellemeleri devam eder.
Eski Redmi serileri MIUI alıyor Android Sürüm güncellemesi almıyor.Ben android 13ü bile alabileceğini düşünüyorum eski redmi serileri bile şuanda alıyorsa bence 13üde alabilir.
3, 3.5 senen falan. Orta segment bir telefonun ömrü en fazla 3, 3.5 sene ve zaten firmalar bu süre içinde güncelleme veriyor. Samsung hariç.Miui güncellemesini kaç sene daha alır? 3-4 sene alır mı?
Acaba kutudan hangi sürükle çıktı bilginiz var mı?Almaz büyük ihtimalle boşa ümitlenmeyin. Xiaomi Mi serisi 2 , Redmi serisi 1 kez sürüm güncellemesi alıyor. Eğer kutudan Android 9 ile çıktıysa 10 , 10 ile çıktıysa 11 alıp kalanı MIUI ile güncelleyecekler büyük ihtimalle. Redmi serisi uzun zamandır böyle.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eski Redmi serileri MIUI alıyor Android Sürüm güncellemesi almıyor.
10Acaba kutudan hangi sürükle çıktı bilginiz var mı?
Android 10 ile çıktı. Android 11 alır gerisi MIUI güncellemeleri diye tahmin ediyorum.Acaba kutudan hangi sürükle çıktı bilginiz var mı?
O halde 11i alıp kapatacak.
Öyle değil diye biliyorum. 2 büyük android sürümü güncellemesi alıyorlar diye biliyorum.Almaz büyük ihtimalle boşa ümitlenmeyin. Xiaomi Mi serisi 2 , Redmi serisi 1 kez sürüm güncellemesi alıyor. Eğer kutudan Android 9 ile çıktıysa 10 , 10 ile çıktıysa 11 alıp kalanı MIUI ile güncelleyecekler büyük ihtimalle. Redmi serisi uzun zamandır böyle.
10 tabii ki.Acaba kutudan hangi sürükle çıktı bilginiz var mı?
Note 8 pro 11'i alırsa 9 pro da 12'yi alır.O halde 11i alıp kapatacak.
Teşekkür ederim yanıtlarınız için. [emoji4]
Redmi Note 6 , Note 7 gibi cihazlara bakabilirsiniz.Öyle değil diye biliyorum. 2 büyük android sürümü güncellemesi alıyorlar diye biliyorum.
Redmi note 6 pro 8 ile çıkmıştı, 9'u alıp kapattı.Öyle değil diye biliyorum. 2 büyük android sürümü güncellemesi alıyorlar diye biliyorum.
10 tabii ki.
Aynen öyle. Şu an sadece MIUI ve güvenlik güncellemesi alıyor.Redmi note 6 pro 8 ile çıkmıştı, 9'u alıp kapattı.