Uygun şarap

Tufansmsk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar selam , bana uygun fiyatlı şarap önerir misiniz 2 kişiyiz , ilk defa içeceğiz ona göre bir şeyler önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Arkadaşlar selam , bana uygun fiyatlı şarap önerir misiniz 2 kişiyiz , ilk defa içeceğiz ona göre bir şeyler önerirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim iyi akşamlar dilerim.
İlk defa içecekseniz uygun fiyattan ziyade kaliteli bir şarapla başlamalısınız bence. Ucuz etin yahnisi yavan olur.

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
eğer sert bir şey arıyorsanız hazar, daha hafif bir şeyler arıyorsanız biricik ya da şirince öneririm. fiyat olarak da uygunlar. köpek öldürmüyorlar en azından. uygun fiyatlara alacakların hemen hemen aynı kalitede olacaktır. ama hazar'ı son zamanların en iyisi ilan ediyorum.

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
.

Son düzenleme:

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,245
Red Label ve ya Blue Label içebilirsin Enfes viskilerdir. Şarap kesmez hiç başlamayın şarapla. Chivas, red label, blue label sütlü çıkolata falan alın geçin eve. 100'lük iki kişi devirirsiniz diye tahmin ediyorum. Biz deviriyoruz. Dersen ki kardeş ne viskisi sert istiyorum Bazooka votka alıyorsun 2. sek te bayılırsın.
Benim bu hayatta bildiğim 2 tür Bazuka var:
1. Silah
2. MSI in Gaming MB modelleri

c1arYXXXX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
redbul iç moruqq kafa yapıyo çok hawli ararsam açmayın asdkhasyuasjd

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Benim bu hayatta bildiğim 2 tür Bazuka var:
1. Silah
2. MSI in Gaming MB modelleri
Ahahahaha bende kesinlikle alkole karşıyım fakat arada bir dağ evine çıkıp teli falan evde bırakıp bi 200'lük devireceksin viski . İçin ferahlar. Uyuşturucuya bulaştırmasın Allah. Alkolüde azalttım haftada bir chivas deviriyorum . İnşallah ayda 1 e kadar düşürücem sonra hayatımdan çıkarıcam yavaşça.

Ah ulan alkole yönlendiren Merve !
Allahından bul hayatımı mahvettin !
Çok sevdim diye mi gittin ? Yoksa gerektiğinden fazla sevdiğimden mi ?
Kıskançlığımdan diye düşünüyorum bir sabah uyandığımda Antalya'ya taşındığını duymak...
Neden söylemedin ki çok mu gördün sevgimizi yazıklar olsun. Sen benim hayatımı darmadağın ettin. O eski sevgilin yüzünden 2 gün hapise girecek kadar çok sevdim . Ama haketmedin yazıklar olsun.
(İçimi dökesim geldi rahatladım bilmiyorum :( )

Son düzenleme:
Reaksiyon puanı
16,128
redbull ile iç de gör hanyayı...
redbull bile önermiyor...

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Bu forumda günde kaç cinayet, kaç tane ensest ,tecavüz vaka konusu açılıyor. Eğer çocuklara açık platformda yasaklanması gereken konu var ise bu konulardan en son konu alkol ile açılan konular olmalıdır.

The Commander

Profesör
Reaksiyon puanı
1,338
Konu sahibi 18 yaşından küçükse arkadaşlar hiç yorumlamasın bence, yanlış olur.