Bir garip dolandırıcılık

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Son zamanlarda çok dolandırılıyorum sizce bu olaydan sonuç çıkar mı? Adamla letgo üzerinden konuştuk adamın numarası elimde değil adam bi hesapa eft yaprırdı galiba başkasından alaçağı ürünleri bu şwkilde alıyor bu adamdan şikayetci olsam sonuç çıkar mı?

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,790
Yahu uzaktan alışverişlerde kapora verilmez. Ürün kargolanmadan havale yapılmaz.

TRTURKEYTR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,372

defacerGLD

Profesör
Reaksiyon puanı
3,022
Son zamanlarda çok dolandırılıyorum sizce bu olaydan sonuç çıkar mı? Adamla letgo üzerinden konuştuk adamın numarası elimde değil adam bi hesapa eft yaprırdı galiba başkasından alaçağı ürünleri bu şwkilde alıyor bu adamdan şikayetci olsam sonuç çıkar mı?
sana bundan sonra dolandırıcı çeken diyecem ???

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
İstesen bu kadar fazla dolandırılamazsın. Ne kadar dolandırıcı varsa çekiyorsun hepsini.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Eee me dersiniz dava açılırsa sonuç çıkar mı? 350 TL dolandoroldım bu sefer.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,383
Hiç bir sonuç çıkmaz, elinizde somut denilebilecek bir kanıt söz konusu değil.

Reaksiyon puanı
10,549
Adamlar mı şanslı sana denk geldikleri icin. Sen mi şanssızsın bunlara denk geldigin icin ?
Sen bu yasta nasil buluyorsun bu parayi ? Ailen dolandirildigin halde veriyor mu para ??

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Adamlar mı şanslı sana denk geldikleri icin. Sen mi şanssızsın bunlara denk geldigin icin ?
Sen bu yasta nasil buluyorsun bu parayi ? Ailen dolandirildigin halde veriyor mu para ??
Dolandırılınca 2'te satyığım şeyi 4'e satıyorum. :)

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
niye dolandırılıyorsun? aynı şehirde olmadığın adamdan neden ürün alıyorsun ki? siyasi olarak algılamayın ama marketlerde bebek bezleri falan alarmlı artık. gerçekten insanlar çok değişik.

ürünün piyasası bellidir, çok ucuza satıyorsa ya ürün bozuktur, yada dolandıracak adam arıyorlardır..

ben 750 ti ekran kartı arıyorum. kaç tanesini "deneyemeyeceğim" diye almadım. biri de furmark testi yapmadı, almadım. yazık günah 350 lira çöp olmuş. get ilanları var, yukarıda arkadaş paylaşmış, orayı kullan. birebir görüşemeyeceksen de netten hiçbir şey alma.

yok ben illa alırım dersen de, karar senin para senin..

dipnot: adamın numarası olsa bile birşey yapamazsın ki, gidicen suç duyurusunda bulunucan, adamı bulup getirecekler falan derken en az 1 senesi var.. o da en iyi ihtimalle.. zaten kimsenin uğraşmayacağını bildikleri için bu kadar rahat insanlar..

üzüldüm senin adina.. bir düşünürün sözü var ama buraya yazmayayım. daha da çok üzülmeyeyim. iyi forumlar

Görkeem

Profesör
Reaksiyon puanı
3,389
Sen ya şaka yapıyorsun yada kendini dolandırmaktan zevk alıyorsun

Fakehero

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
5,790
Bir bize şöyle adam denk gelmedi dolandırılacak hahaha. :D

Kutto

Asistan
Reaksiyon puanı
121
Bence fetişin var başka açıklaması olamaz.