Yaşasın, artık "Siyaset" bölümüne yazabileceğim!!!!

eilhanzy

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7,861
Eğlence konusunu anlayamadım.

Metin_Aslantürk

Profesör
Reaksiyon puanı
660
DH forumun daki Meşhur üye buraya gelmiş. Ve üstelik siyasete yazacakmış. Vay geldi forumun başına..

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
DH forumda çok sevilir. Profesör de derler. Hocam derler.

Adminler de çok sever kendisini O geldiği zaman Admin sayısı artar.

Bir anda 300 kişi banlanabilir.
Beni nereden tanıyorsun? Ben üstteki mesajımda hakikaten ciddiydim, bu sefer makara yapmadım.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Ayıp oluyor ama yahu. Ben troll falan değilim, üyelerle kesinlikle dalga geçmem, sadece biraz sıcakkanlıyım o kadar. DH forumda da trolllük yapmıyordum kesinlikle. Forumdakiler doktor olduğumu bildiği için kafalarına takılan soruları soruyor bana, ben de yanıtlıyorum. DH forumda "hocam" der herkes bana.:)
Dhdeki ismin ne?

Cinsel sorularımı sorabilir miyim hocam?

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
Sınırsız ban alan bir üye yeni hesap açmış :(

Yandık ki ne yandık sabah akşam boş konuları kopyalayıp yalan yanlış yapıştıracak buralara... ( Oradan Diyanet'e İslam'a Müslümanlığa devlete millete salça olacak gibi. )
Allah kuru iftiradan korusun kardeşim. Ben hayatım boyunca hiç permaban yemedim, yesem bile bunu aşmaya çalışmam, kural kuraldır çünkü. Ve bu arada... Birçok mesajımda da belirttiğim gibi inanan insanlara da saygılıyım, bende kesinlikle küfür, hakaret, aşağılama olmaz. Rica ediyorum, asılsız ithamlarda bulunmayalım. Benden önceki üye her kimse onu tanımıyorum; ama ben o değilim.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Allah kuru iftiradan korusun kardeşim. Ben hayatım boyunca hiç permaban yemedim, yesem bile bunu aşmaya çalışmam, kural kuraldır çünkü. Ve bu arada... Birçok mesajımda da belirttiğim gibi inanan insanlara da saygılıyım, bende kesinlikle küfür, hakaret, aşağılama olmaz. Rica ediyorum, asılsız ithamlarda bulunmayalım. Benden önceki üye her kimse onu tanımıyorum; ama ben o değilim.

Bir sabah kalktın ve onlarca yıldır burada duran SDN forumda üyelik açıp hemen 100 mesaj kasmalıyım ve SİYASET bölümüne yazmalıyım dedin demek :D

Vayy bee gerçekten çok mantıklı bir gerekçe... Hatta üstüne Siyaset bölümü bekleyin beni reklamları Artık Siyaset bölümübe yazabiliyorum diye konular açıp çeşitli isimlere üstü kapalı göndermeler yapmayıda rüyanda gördün :p

Son düzenleme:

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
Bir sabah kalktın ve onlarca yıldır burada duran SDN forumda üyelik açıp hemen 100 mesaj kasmalıyım ve SİYASET bölümüne yazmalıyım dedin demek :D

Vayy bee gerçekten çok mantıklı bir gerekçe... Hatta üstüne Siyaset bölümü bekleyin beni reklamları Artık Siyaset bölümübe yazabiliyorum diye konular açıp çeşitli isimlere üstü kapalı göndermeler yapmayıda rüyanda gördün :p
Tamam kardeşim, seninle tartışmaya girmeyecğim. Aklındaki üye her kimse, o olmadığımı zamanla göreceksin.

İyi geceler dilerim.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
Daha çoook tartışacaksın arkadaşla bence?
Dilara hanım, ben bu forumda gerginlik çıkmasını isteyecek en son insanım. Hassam birisi olduğumu size attığım mesajlardan anlamışsınızdır muhtemelen. Eğer beni üzerlerse kesinlikle tartışmaya girmem kimseyle, foruma bir daha girmem, olur biter.

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Yazık onlar meyvesini yiyor siz ceremesini çekiyorsunuz.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Dilara hanım, ben bu forumda gerginlik çıkmasını isteyecek en son insanım. Hassam birisi olduğumu size attığım mesajlardan anlamışsınızdır muhtemelen. Eğer beni üzerlerse kesinlikle tartışmaya girmem kimseyle, foruma bir daha girmem, olur biter.
Tartışmak çok doğal bir şey, ben de çok tartışma yaşadım ama sonra tekrar aynı kişilerle aynı fikirde olduğum da oldu. Farklılıklar güzeldir...

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Benim anlamadığım VPN üstünden forumda yeni üyelik açmak bu kadar kolay mı ?

Sistem bunları göremiyor mu ? Atıyorum adam bir gün ALmanya Üstü bağlanıyordur bir gün Fransa üstü bir gün İtalya üstü diye.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
Tartışmak çok doğal bir şey, ben de çok tartışma yaşadım ama sonra tekrar aynı kişilerle aynı fikirde olduğum da oldu. Farklılıklar güzeldir...
Farklılıklar güzeldir, doğrudur, bu yüzden birçok mesajımda farklı düşüncelere saygılı olduğumu belirtirim. Çünkü insanları kırmaktan çok korkarım, belki de şu hayatta en çok korktuğum şeydir diyebiliriz, bu yüzden size geçen gün mesaj atma ihtiyacı hissettim.

Herkesin kişiliği farklıdır, ben ise çıtkırıldım bir insanımdır çoğunluğun aksine.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Benim anlamadığım VPN üstünden forumda yeni üyelik açmak bu kadar kolay mı ?

Sistem bunları göremiyor mu ? Atıyorum adam bir gün ALmanya Üstü bağlanıyordur bir gün Fransa üstü bir gün İtalya üstü diye.
Düz vpn bir halta yaramaz diye düşünüyorum. Dediğin gibi her saat/gün vs ülke değişince VPN kullandığı belli olur.

Daha gelişmiş Vpn bilen varsa özelden atsın. Birkaç yıl sonra ihtiyacım olabilir. :)

Neden bu üyeden korkuyorsun anlamış değilim. Aydınlatırsan sevinirim.

Alois Alzheimer

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,319
İyi geceler herkese, bilgisayarımı kapatıyorum.

Yarın erken kalkıp, nasip olursa TUS'a çalışma rutinime devam etmem lazım.

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Sınırsız ban alan bir üye yeni hesap açmış :(

Yandık ki ne yandık sabah akşam boş konuları kopyalayıp yalan yanlış yapıştıracak buralara... ( Oradan Diyanet'e İslam'a Müslümanlığa devlete millete salça olacak gibi. )
Multi midir, değil midir onu bilmiyorum ama Sardaukar'ın multisi değil bence. Çünkü Sardaukar yazım kurallarına dikkat etmezdi.

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Multi midir, değil midir onu bilmiyorum ama Sardaukar'ın multisi değil bence. Çünkü Sardaukar yazım kurallarına dikkat etmezdi.
Sardarukar kim bilmiyorum ama kurallara uymuyorsa ve cidden multisi ise belki de bilerek şimdi yazım kurallarına uyuyordur. Böylece şüpheler azalır.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064

1595193759525.png

Direk takibe aldığı üyeler. Üstüne sana ve bana üstü kapalı ikide bir alıntılar göndermeler. Sonra Dilara'ya ve İçerik ekibine jestler. Siyaset bölümü bekleyin beni orayı parçalayacam gibi söylemler... Bu bana tek bir kişiyi hatırlatıyor açıkçası.
O kadar yazdı yazdı ve son söylediği TUF çalışacam hadi yarın görüşürüz :D Yakında çıkar kokusu yarın açacağı konulardan direk anlayacaz zaten :P Bak gör...

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Sardarukar kim bilmiyorum ama kurallara uymuyorsa ve cidden multisi ise belki de bilerek şimdi yazım kurallarına uyuyordur. Böylece şüpheler azalır.
Sardaukar ateistti. O yüzden din, diyanet karşıtı konular açardı. Bir de sürekli birisini alıntılama huyu vardı. Olay ikili tartışmaya dönüyordu.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekli dosyayı görüntüle 108977

Direk takibe aldığı üyeler. Üstüne sana ve bana üstü kapalı ikide bir alıntılar göndermeler. Sonra Dilara'ya ve İçerik ekibine jestler. Siyaset bölümü bekleyin beni orayı parçalayacam gibi söylemler... Bu bana tek bir kişiyi hatırlatıyor açıkçası.
O kadar yazdı yazdı ve son söylediği TUF çalışacam hadi yarın görüşürüz :D Yakında çıkar kokusu yarın açacağı konulardan direk anlayacaz zaten :p Bak gör...
Evet, yarın belli olur.