Dilara Kaya
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,756
Eminönü İskelesi'nde vapur bekleyen iki kadın arasında kavga çıktı. Kadınlardan biri turnike üzerine çıkarak tartıştığı kadına uçan tekme attı.
Kalabalık, sıcak ve zaman meselesi, sinirler gergin ve akbil basamama, çabuk hareket edememe imiş sorun arkadaşımızın dediğine göre...Kavganın sebebi nedir? durduk yere mi kavgaya tutuştular
Millet kavga edecek yer adıyor, saçmalık ya.Kalabalık, sıcak ve zaman meselesi, sinirler gergin ve akbil basamama, çabuk hareket edememe imiş sorun arkadaşımızın dediğine göre...
Vapur sırası gerçekten çok yoğun, kalabalık, ben binmeye niyet etmiştim ama uzaktan sırayı görünce hemen yolumu değiştirdim...Millet kavga edecek yer adıyor, saçmalık ya.
Toplu taşımayı pek kullanmıyorum anca okul zamanında yada yalnız bir yere giderken kullanıyorum. Toplu taşımalar tıklım tıklım oluyor resmen sadece vapur için değil, otobüs minibüs gibi gibi, sabah 8de otobüse binerken kapıya sıkışanlar mı dersin sarkarak gidenler mi dersin.Vapur sırası gerçekten çok yoğun, kalabalık, ben binmeye niyet etmiştim ama uzaktan sırayı görünce hemen yolumu değiştirdim...
Abicim o ayakkabı ninni şarkı felan mı söylüyo, hoş olmuş görüntüTürkiye'de sıradan bir gün.
Telefon saklı orada ?Abicim o ayakkabı ninni şarkı felan mı söylüyo, hoş olmuş görüntü![]()
Yani ne alaka şimdi ?Ya işte böleKadınları koruyacağız diye diye aşırı giden erkekler düşünsün ... Şimdi kendi aralarında kavga edince de araya girsen suçlu sen olursun ? Ne yapak, birbirlerini yaralayıp öldüreceklerine, suçlu biz olalım gene ... ?
Ay üzüldüm kadına yaOlayın Videosu. Uçak tekme atan suçlu gibi. Diğeri yabancı uyruklu bir kadın sırada beklerken ne yürümüyon madem bilmiyon akbil basmayı git kendi ülkene ne işin var burada tarzı saldırı olmuş.
Ay üzüldüm kadına ya
Görüntüyü ilk gördüğümde istemsiz güldüm ama kadının açıklamalarını görünce çok üzüldüm çok var böylelerinden maalesefYanında çocuğu olan bir kadına insan neden uçan tekma atmaya çalışır. Neden ve nasıl saygı sevgi hoşgörüyü kaybettik biz bu kadar... Gerçekten anlayamıyorum. Birde ırkçılık yapmış kadına ne işin var burada git kendi ülkene diye. Hem suçlu hem güçlü.
Bu kız bir de hiçbir şey olmamış gibi geri dönüyor gidiyor
Bu kız semt kızı varoş yani kavga dövüş falan alışmış. O yüzden ?Bu kız bir de hiçbir şey olmamış gibi geri dönüyor gidiyor