Eminönü'nde vapur beklerken tartıştığı kadına uçan tekme attı

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Eminönü İskelesi'nde vapur bekleyen iki kadın arasında kavga çıktı. Kadınlardan biri turnike üzerine çıkarak tartıştığı kadına uçan tekme attı.
IMG_20200717_151218.jpg

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Olayın Videosu. Uçak tekme atan suçlu gibi. Diğeri yabancı uyruklu bir kadın sırada beklerken ne yürümüyon madem bilmiyon akbil basmayı git kendi ülkene ne işin var burada tarzı saldırı olmuş.

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Ya işte böle :D Kadınları koruyacağız diye diye aşırı giden erkekler düşünsün ... Şimdi kendi aralarında kavga edince de araya girsen suçlu sen olursun ? Ne yapak, birbirlerini yaralayıp öldüreceklerine, suçlu biz olalım gene ... ?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Kavganın sebebi nedir? durduk yere mi kavgaya tutuştular

HÜDHÜD

Rektör
Reaksiyon puanı
6,550
Abi ne kadar güçlü erkek olursan ol kadınların kavgasına karışmayacan, korkacan... Nispeten ne güvenlik görevlisi ne de biraz olsun engel olmaya çalışan kırmızılı beyefendi çekine çekine, korka korka anca müdahale etmişler olaya. ?

Merchrior

Asistan
Reaksiyon puanı
160
Aklıma bu geldi nedense yeni jenerasyon :D

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Vapur sırası gerçekten çok yoğun, kalabalık, ben binmeye niyet etmiştim ama uzaktan sırayı görünce hemen yolumu değiştirdim...
Toplu taşımayı pek kullanmıyorum anca okul zamanında yada yalnız bir yere giderken kullanıyorum. Toplu taşımalar tıklım tıklım oluyor resmen sadece vapur için değil, otobüs minibüs gibi gibi, sabah 8de otobüse binerken kapıya sıkışanlar mı dersin sarkarak gidenler mi dersin.

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,756
Kadın tekmeyi atıyor bir şey olmamış gibi geri gidiyor. Güvenlikçi de ne tutanak alıyor ne polis çağırıyor. Öküzün trene baktığı gibi boş boş duruyor. Senin görevin orada güvenlik sağlamak heyhat ki ne heyhat.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Shaq shoe phone diye ararsan bulursun. Bu arada hakikaten Shaq'in kendi ayakkabısı ve böyle bir şey cidden yapmış.

Son düzenleme:

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Ya işte böle :D Kadınları koruyacağız diye diye aşırı giden erkekler düşünsün ... Şimdi kendi aralarında kavga edince de araya girsen suçlu sen olursun ? Ne yapak, birbirlerini yaralayıp öldüreceklerine, suçlu biz olalım gene ... ?
Yani ne alaka şimdi ?

Olayın Videosu. Uçak tekme atan suçlu gibi. Diğeri yabancı uyruklu bir kadın sırada beklerken ne yürümüyon madem bilmiyon akbil basmayı git kendi ülkene ne işin var burada tarzı saldırı olmuş.

Ay üzüldüm kadına ya

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,064
Ay üzüldüm kadına ya

Yanında çocuğu olan bir kadına insan neden uçan tekma atmaya çalışır. Neden ve nasıl saygı sevgi hoşgörüyü kaybettik biz bu kadar... Gerçekten anlayamıyorum. Birde ırkçılık yapmış kadına ne işin var burada git kendi ülkene diye. Hem suçlu hem güçlü.

Dilara Kaya

Profesör
Reaksiyon puanı
3,756
Yanında çocuğu olan bir kadına insan neden uçan tekma atmaya çalışır. Neden ve nasıl saygı sevgi hoşgörüyü kaybettik biz bu kadar... Gerçekten anlayamıyorum. Birde ırkçılık yapmış kadına ne işin var burada git kendi ülkene diye. Hem suçlu hem güçlü.
Görüntüyü ilk gördüğümde istemsiz güldüm ama kadının açıklamalarını görünce çok üzüldüm çok var böylelerinden maalesef

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şunu anlayın artık. Türkler Türkiye'de Türkten başka bir ırk istemiyor. Toplum patlama noktasına geldi. Olur olmaz yerde tepki veriyor.

Kadın doğu Türkistan'ı demeyin. Türkiye Türk'ünden bahsediyorum.

E

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
bu kız deli saldırdığı kadın annanesi yaşında ölse katil olucak büyüklerine saygın yok bari yaşamına saygı duy...