CS Hesabı boostlanır

guradiaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Kendi hesabım: FACEIT 10 LV 2400 ELO,GLOBAL

Faceit Boost:
1-4 Level arası her 1 level 30TL
4-7 Level arası her 1 Level 45TL
7-10Level arası her 1 level 60TL

CS GO MM BOOST
Pek fazla MM boost yapmıyorum sebebi rakibe çok fazla hile gelmesi
Leme boost : 50 TL
Supreme : 70
Global : 100

Beklenmedik bi durumda boostlayamadıgım taktirde ücretinizi iade ediyorum.
Ödeme:Cs go skini,İninal.

guradiaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
bize değil boostlanmak isteyenlere söyleyin :) zaten yeteneği yoksa 1 2 gün içinde düşecektir . Çoğu kişi oynayamadıgı ıcın degıl solo oynayıp takımına trol adamlar geldiği için düşüyor bunuda bilin istedim

alpsadik

Profesör
Reaksiyon puanı
2,871
Hep bi bahaneniz vardır hocam. Oyunun içine para girdiği zaman oyun bozuluyor. Pay to win oyun istemiyoruz. Sizin gibi insanlar geliyor pay to win olmayan oyunu da pay to wine çeviriyor. Sana 70-80 lira verip kendini supreme e atan adam benim takımıma gelip oyunumu batırıyor. Bir de masumlaştırmaya çalışmayın kendinizi

Hidro Dinamik

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
10,567
Boosta bende karşıyım. 1 aydir solo mm giriyorum boosta denk gelmedim kötü sayılabilecek oyuncu geldide oynayisi yine lem gibi. Ancak boostlanmis nova keles gormek istemem.
Birde yıllardır bende cs oynuyorum globalim.
Boostlar genelde hileyle yapılıyor. Umarım hile ile yapmıyorsunuzdur. Zira ilk seferde sup glo arası ölüm. Parası değmez bile

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Düşünsene hesaba birde VAC vuruyor, aboww ondan sonra ne olacak. Para iadesi mi yoksa hesabı tümden mi ödüyorsunuz?

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Düşünsene hesaba birde VAC vuruyor, aboww ondan sonra ne olacak. Para iadesi mi yoksa hesabı tümden mi ödüyorsunuz?

Düşünsene kütüphanede 500 tane oyun var. Hesap değeri neredeyse 10Bin dolar olmuş. Ama CS 'de VAC ban yemişsin :(

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,394
Direkt olarak hesabı çöpe atabilirsin..

guradiaN

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Beyler çok fazla zevk almak istiyorsanız kendinize bir takım bulabilir veya topluluklara katılıp oyun arkadaşı bulabilirsiniz :) . Hesabı boostlamak vaclık bir durum değil -_-
Mesaj otomatik birleştirildi:

Boosta bende karşıyım. 1 aydir solo mm giriyorum boosta denk gelmedim kötü sayılabilecek oyuncu geldide oynayisi yine lem gibi. Ancak boostlanmis nova keles gormek istemem.
Birde yıllardır bende cs oynuyorum globalim.
Boostlar genelde hileyle yapılıyor. Umarım hile ile yapmıyorsunuzdur. Zira ilk seferde sup glo arası ölüm. Parası değmez bile
Cs go rekabetcide(MM) boost yapmıyoruz genelde faceitde yapıyoruz . 4 tane 1 level hesap(200 elo) ile giriyoruz 5.de boostlanacak hesap oluyor o şekilde yapıyoruz .