Farklı Konular

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Arkadaşlar forumda kalmaya karar verdim fakat neden hiç ilgimi çeken konu yok? SDN demek sadece teknoloji mi ? Yani farklı şeyler yokmudur? yada yeni olduğum için forumların amacını da pek bilmiyorum. Ama şöyle hani konu dışında hoş sohpetler edip tartışacağımız konular yok mudur ? veya yasak mı ? pek bilgim yokta mazur görün ??

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
yo senbi technopath e bak benbi pcniz eskidi mi :D diye konu açtım benim hesabımı banladılar ve burda istediğin konu açabilirsin ama gennelikle fikir sormak için siteye geliyorlar

IDisaster

Profesör
Reaksiyon puanı
1,666
Arkadaşlar forumda kalmaya karar verdim fakat neden hiç ilgimi çeken konu yok? SDN demek sadece teknoloji mi ? Yani farklı şeyler yokmudur? yada yeni olduğum için forumların amacını da pek bilmiyorum. Ama şöyle hani konu dışında hoş sohpetler edip tartışacağımız konular yok mudur ? veya yasak mı ? pek bilgim yokta mazur görün ??
Konu dışında , hoş sohpet veya tartışacabileceğimiz bir konu açarsan olabilir mesela :) .
Kısacası birinin adım atması gerekiyor ki gerisi gelsin. Hoşunuza giden bir konuda açın , farklı insanlar da size katılacaktır.

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
yo senbi technopath e bak benbi pcniz eskidi mi :D diye konu açtım benim hesabımı banladılar ve burda istediğin konu açabilirsin ama gennelikle fikir sormak için siteye geliyorlar
Banla falan ne demek bilmiyorum tehnopath ne onun hakkında da bilgim yok maalesef :tearsofjoy:
Kız olduğum için bu bilgisayarlar da ilgimi çekmiyor.

babapuro

Asistan
Reaksiyon puanı
137
:D teknoloji sıfır istediğin konu açabilirsin mesela: attack on titan hakkında ne düşünürsünüz yada ailesel sorunlar herşey
Mesaj otomatik birleştirildi:

teachnopath bu site gibi bir yer

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
:D teknoloji sıfır istediğin konu açabilirsin mesela: attack on titan hakkında ne düşünürsünüz yada ailesel sorunlar herşey
Mesaj otomatik birleştirildi:

teachnopath bu site gibi bir yer
Anladım teşekkür ederim.

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
Merhabalar,
Ana konsept teknoloji. Ama konu dışı olsun gündem konuları olsun sohbet edip vakit geçirebileceğin konular da var tabii ki. Ben de genelde o tür konulardayım zaten. :) İyi forumlar, hoşgeldin.

EndlessAbys

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
39
Merhabalar,
Ana konsept teknoloji. Ama konu dışı olsun gündem konuları olsun sohbet edip vakit geçirebileceğin konular da var tabii ki. Ben de genelde o tür konulardayım zaten. :) İyi forumlar, hoşgeldin.
Hoşbuldum moderatör ne demek bilmiyorum ama yönetici yazıyor. Ben konular ile ilgileneceğinizi düşünmüyordum. Cevap vermeniz ne kadar güzel ?